Bijom kiz niye kiskandin . Canim ben senin acik sozlulugunu severim ,bilirsin bendede kivirma yoktur ne dogrumsa soylerim ..
Srnde buralardasin okuyorsun 1-
2 haftadir yeni uye cagirdik 4-5 tane deneme haftasinda uyemiz vardi . Ama sende bilirsinki cogu gelmez bi daha . Yeni arkadaslarimizoda tam tanimiyoruz ne yerler nasil Kilo verirler bir bilgimiz olmuyor. İlk hafta seninda dedigin gibi menu yorumlarim oldu lakin aldigim crvaplar benim diyet yapisim bu boylede kilo verebiliyorum oldu ... Veriyorlarmi yarin zaten belli olur ...
O yuDen birkac kerede yazdigin gibi menulere sadece afiyet olsun diyip azda olsa yine yorum ekliyorum ....
Birde soyle dusunursek ben dukanada kurabiyeli diyete karsiyim aslinda ama kisi kendi bunu tercih efiyor kiloda veriyorsa banada tebrik etmek dusuyor bijom:)
He bedisin cig koftelere gelince onun yaptigi diyetde cig kofteye izini var . Afiyet olsun ... Ben sahsen canim ceksede bir sikayetim yok sonucta ben evde neler yapiyorum yada evdekiler ben bakarken neler yiyorlar o yuzden kizlarin yedikleri beni cok etkilemiyor ..
Simdi kurabiye kek yazmayin desek kizlarin diyeti boyle, nasil menu yazacaklar bize ?
Anliyorum dukan zor montide zordu ama basta karar verdiysek zor olacagini bildiysek yapmak zorundayiz , sabretmek zorundayiz bijom . Kilo vermek istiyorsak kekde goruruz canimiz ceker pastada cigkoftede :)zaten kilo vermenin ana kurali nefis terbiyesi degilmi ?
Bugun teve bisi dedi, ben yemek yerine kurabiye tercih ediyorum onun sayesinde kasmiyorum ve diyet yapip kilo verebiliyorum . Bu onun tercihi tipki bedisin karatay senin dukan benimdankendi kafama gore takilmam gibi :) o yuzden ben kimseye illa soyle yap demem tavsiye ederim okadar ...
Dukan cok zor allah sabir versin sana ...
Eski takima gelince eski dediysrk birkac ay oncaki ve birkac ay suren donemde, cunki seneler oncesini cok hatirlamiyorum . O zamanda 3 gun diyet yaparsak 4. Gun tozutanlar oluyordu, sıkı diyet anlsminda sadece sen yapiyordun bijom .