valla çok yemedim yaaÇok yemişsin güzelim çok,sayı çok ama miktarlar azsa idare eder.ama bence diyet menüsü deyil...
Kalkma arben abla hatta bende yatağıma girip yatayım ama ben uyanığım hemen topluyorum yatağı birdaha yatmayayım diye:)Benimde is yapmam lazim miskin yatakdayim daha sicacik geri girmistim . Kalk diyin yavvvv
Eeee bebek buyuturken bizde yatamiyorduk . Yok yav bende kalktim miskinlik bana gore degil :)valla çok yemedim yaa
Kalkma arben abla hatta bende yatağıma girip yatayım ama ben uyanığım hemen topluyorum yatağı birdaha yatmayayım diye:)
Nazlim menun yine super , sporunda .
Menü de spor da güzel nazım.afferim sana.cumayı iple çekiyorum senin için...günaydınlar hayırlı günler olsun hepimize . dün 40 dk koşu bandında yüründü 1 saatte eorobic step yapıldı .
bugünkü menüme gelirsek
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
fırın köfte
salata
ara
1 adet armut
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu ayran
bugün spor yok akşam eve gidilip temizlik yapılacak
Ben de miskin gibi uyumak istiyoeum ama nerdeee...öylenleri uyumaya da bayılırım ama kızım sağolsun yarım saat ya da 1saat uyuyor.e malum ben de onla doymuyorum.o uyuduğunda şaşırıyorum ne yapacağımı bilmiyorum :)Benimde is yapmam lazim miskin yatakdayim daha sicacik geri girmistim . Kalk diyin yavvvv
Aynen ya uyusan mı iş mi yapsan kendine vakit mi ayırsan arkadaş komşuyla biraz vakit mi geçirsen hepi topu yarım saat. Ayy ne kadar vakitsiziz :)Ben de miskin gibi uyumak istiyoeum ama nerdeee...öylenleri uyumaya da bayılırım ama kızım sağolsun yarım saat ya da 1saat uyuyor.e malum ben de onla doymuyorum.o uyuduğunda şaşırıyorum ne yapacağımı bilmiyorum :)
selam kızlar nasılsınız . ben de perşembeden bu yana dikkat ediyorum 2 kilo olmak üzere verdiğim. rahatsızlığımdan ve vakitsizlikte hiç spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. tüm ev halkı diyetteyiz sanırım bu sefer işim daha kolay olacak. her kes birbirini motive ediyor. büyük kızım 1,100 küçük 1,500 esimde 2,300 vermiş topluca hafifliyoruz.
Hoş geldin mersacım.o zaman ailecek tebrikler size.selam kızlar nasılsınız . ben de perşembeden bu yana dikkat ediyorum 2 kilo olmak üzere verdiğim. rahatsızlığımdan ve vakitsizlikte hiç spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. tüm ev halkı diyetteyiz sanırım bu sefer işim daha kolay olacak. her kes birbirini motive ediyor. büyük kızım 1,100 küçük 1,500 esimde 2,300 vermiş topluca hafifliyoruz.
Afiyet olsun seum son gunlere bakarak menun guzrl canim .İyi akşamlar kızlar
Mersa hoşageldin bizde iki gündür eşimle birlikte diyet yapıyoruz gerçekten daha motive oluyr insan gerçi bizimki bırakır kilo alıyorum yemedikçe diyor :)
Bugünkü menüm
Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
Bir dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalı
Öğlen
Bir tabak sebzeli bulgur pilavı
Ayran
Ara
Bir fincan sütlü kahve
Dört minİ gofret
Akşam
Piyaz
2 litre su
Yarım saat yürüyüş
Damlam hamurlu corbayla ekmek olmamis kuzum . Acikirsin tabikiİyi geceler kızlar.zaten kimsecikler yok ben de raporumu vereyim.
11.00 lor,2dilim ekmek,salatalık,çay
ara mandalina
16.00 dünkü hamurlu çorbadan,2dilim kadar beyaz ekmek.dolayısıyla çok acıktım akşsm.ekmek peynir yedim azcık.
2litre su. ..
İyi yapmışsın ablam.genel kontrol iyidir.iallah bir şeyi çıkmaz.sen son günlerde baya sosyalsin ha ablam.hiç evde oturmuyosun ki.menülerde öyle.artıdamısın kuzum ablam?Dun kizim haxir evdeyken onu dr. Goturdum . Onun gitme sebebi sivilceleri benim goturme sebebim kansizligi vs arastirmek . Ya degilse cadi dr gitmiyor kanverecem diye . Okulda uykum geliyor ders falan dinleyemiyorum diyo yuzude sari . Hazir dr tahlil istemisken kan sekerinden tutun votaminlerine kadar baktiricam . Cumartesi sabah tahlil verecez ac karna . Bide tutturmus diyetisyene gotur beni diye53 kilo . Neysrki ikna ettimde vazgecti kendi saglikli beslenecek . Evde birsuru dr listesi var .
Sonrasindada buyuk kizimda geldi kizilaya indik aksam gelirkfnde bir arkadasa ugradim derken gece oldu .
Mersam hos geldin . Seni gormek ne guzel buralarda .selam kızlar nasılsınız . ben de perşembeden bu yana dikkat ediyorum 2 kilo olmak üzere verdiğim. rahatsızlığımdan ve vakitsizlikte hiç spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. tüm ev halkı diyetteyiz sanırım bu sefer işim daha kolay olacak. her kes birbirini motive ediyor. büyük kızım 1,100 küçük 1,500 esimde 2,300 vermiş topluca
hafifliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?