Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar teve abladan cevap geldi.izinli yazıyoruz yarın...yarını iple çekiyorum.3haftadır derece derece diye çıldırıyorum.inşallah yarın ulaşırım isteyime..

Canım benim izin verirsen sana abla diyicem.ablacım senin diyette nasıl bilmem ama 2muz çok çok fazla 1muz 2porsiyon meyve yerine geçer.ki bizim gün boyu 3porsiyon meyve yeme iznimiz var.ha montignac ve karatay diyetine göreyse neredeyse yasak tabi yanlışım varsa düzeltin.bu diyeti çok merak ettim.sana soruo da zamanını almayayım imkan bulunca bakıcam.evet doğru söylemiş seum deneme haftasından rapor vermeye başlıyoruz.sana 1sorum var ablacım.neden 7.takıma yazdın ilk?

Tabiki abla diyebilirsin... :)
Lahana çorbası diyetinin 4. Gününde 3 tane muz yeme hakkı var ama ben 2 tane yedim...yarın et ve domates günü..
Neden 7. Takıma yazdığıma gelince KK da zayıflama yazdım arama kısmına 7.takımı görüp yazdım...meğer başka takımlarda varmış...kısmet burayaymış demek ki...

İyi geceler hatunlar .

Sabah kursa erken gitmem lazim . Sonrasindada gundem yogun ne yaparim bilmiyorum ..

Menum .
9 :00
1dl ekmek . Salatalik
1tb. Ayran asi .

12:00
1tb. Aayran asi

14:00
2tb.ayran asi ..

21:00
1minik tuzlu kurabiye . Birkac kuru yemis .
20dk yuruyus . 1.5 lt su .

Pumpul lahana diyetinde muz varmiydiki yahu ? Tam uyuyurmusun ? Bir soru daha kan gurubun ne ?
Bak soru sormaya cekinme bizde soruyoruz ahaha .

Pumpul lahana diyetinde muz varmiydiki yahu ? Tam uyuyurmusun ? Bir soru daha kan gurubun ne ?
Bak soru sormaya cekinme bizde soruyoruz ahaha .
Lahana diyeti farklı bu lahana çorbası diyeti...7 gün sürüyor ve hergün çorbaya ilave başka şeyler tüketiyorsun...kan grubum 0 pozitif..

Gunaydin .

Hayirli cumalar efendim . Bugunun yuzu suyu hurmetine tum hayirli dualarimiz kabul olsun insallah ...

Lahana diyeti farklı bu lahana çorbası diyeti...7 gün sürüyor ve hergün çorbaya ilave başka şeyler tüketiyorsun...kan grubum 0 pozitif..
Burda linki varsa buraya bi atsana pumpulum ..
Abende 0 gurubuyum . 0 gurubuna lahananin kilo verdirmedigini okumustum ondan sordum .
Ne zaman baslayip ne kadar
verdin pum .

Canim sen henuz deneme
haftasindasin obur cumaya kilo
bildirirsin listeye girersin
insallah . Bize ilk merhebe dedin kilon nedir ?

Kilo bildirimim .

Gecen hafta 67.1
Bu hafta ... 66.5
Verilen kilo ..600gr .
Yuzdem 0.9

Burda linki varsa buraya bi atsana pumpulum ..
Abende 0 gurubuyum . 0 gurubuna lahananin kilo verdirmedigini okumustum ondan sordum .
Ne zaman baslayip ne kadar
verdin pum .

Canim sen henuz deneme
haftasindasin obur cumaya kilo
bildirirsin listeye girersin
insallah . Bize ilk merhebe dedin kilon nedir ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eti-deneyimlerimiz.206/page-453#post-37348274

Ben çok içmiyorum çorbadan genelde günde 2 kase...uzun zamandır diyet yaptığım için öyle haftada 5 kilo falan vermiyorum o kadar vermeyi de istemem...8 Ekim'de 79.1 ile başka bir diyetle başladım ,5 gündür bunu yapıyorum bugün tartılmadım henüz ama dün sabah 76.6 idim.yani bugünkü kilomu buraya başlangıç olarak yazacağım haftaya...

gunaydinlar
1 haftadir dukani bozmadim fakat ne yag oranina dikkat edebildim ne yeme saatime.. bitki cayi yapamadim, pek yesil cay icemedim ama yine dee

gecen hafta: 71.9
bu hafta: 70.8

sukurler olsun kilolar gidiyor.. keske dukanla daha once tanissaymisim..

pazartesinden itibaren yine eski duzenime gercek dukanima donerim saniyorum. o zaman daha da gider de ekim hedefimi (68) tuttururum insallah..

tum kilo verenlere tebrikler, hayirli cumalar.

Bijom tebrikler ..

Kursa cikicam ama benim koca bebek kalkmadi dun gece istanbuldan dondu ..

Günaydın fıstıklar günaydın.hepimize hayırlı cumalar diliyorum.hepimizin yüzü gülsün inşallah.Aeben abla ve bijom tebrikler size.ben artıdayım ama.bu hafta hiç aç yatmadım.59.500üm.ama benim son noktam 60.şu an koruma modundayım.

Şimdi kalkıyorum ve kendime kuru soğan soteli spagetti yapıyorum.çokdandır istiyodum ama cuma sabahına bırakmışdım.siz gelin gelin kızlar okuyorum ben buralardayım...bir yatağımı toplayıp mutfağa geçe bilsem iyi olacak

Günaydın herkese hayırlı cumalar...
Açlıktan bitap düşmüş bir halde uyandım bugün koşa koşa tartıya gittim akiam yatmadan önce sindirime iyi geliyprmuş diye

Önceki hafta 76.400düm bu hafta 75.500üm ahh ahh geçen hafta bildirimde bulunsaydım bu hafta 1.100 vermişim yüzde uçacaktı ama maalesef ikiye bölünecek ben yüzde hesaplamayı bilmiyorum kızlar

İki hafta önce:76.400
Geçen hafta:76.600(bildirime yetişemedim)
Bu hafta: 75.500

Tebrikler nazım tebrikler seumum.ikinizde supersiniz.hesaplıtcam ben kuzum seumum.bie iki işim var hall edip geliyorum

Back
X