- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen bakıyorum canımdamlacımmm naz da bir yanlışlıkmı var kuzum 1,5 kilo vermiş 0,5 yazılmış![]()
tamam kuzum ben paylaşırım![]()
ben geç kaldım biraz sanırsam çok sağol sweetciğim ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim svetim.yardımın için de.ellerine sağlık kardeş kaptan...tamam kuzum ben paylaşırım![]()
Yok yok, kizlar duzeltmis seumum :)Ne oluyor diskalifiye olursam operatörümü değiştiririm #kalleştarife :)
Ayyy seumum o kadar güldüm ki...yok kız neden diskalifiye olasın ki?en fazla 2defa bulunmamış olurdun,ki diskalifiye olman için 3.gerek... korkma bizimlesinNe oluyor diskalifiye olursam operatörümü değiştiririm #kalleştarife :)
Oh mis mis.. ne güzel ablam ya.ne güzel yürüyorsun.istersen tempolu istersen salına salına.ya abkam sama 1şey sorucam.ilk geldiyimde kızlardan biri demişdiki resmi çalınmış başka bur blogda paylaşlkmış falan.kimdi o?aydasumuydu?Menum
8:30
2dlekmek . Peynir
Domates tere salatalik
Az tereyag .2zeytin
13:00
2kase ayran asi
(nohut mercimek karabugday yogurt baharat )
17:00
1tb ayran asi .
Az az da sofrada ne varsa .
Sabah tempolu 45 dk . Az evelde salina salina 30 dk yurudum .
Sanirim aydasu idi :)Oh mis mis.. ne güzel ablam ya.ne güzel yürüyorsun.istersen tempolu istersen salına salına.ya abkam sama 1şey sorucam.ilk geldiyimde kızlardan biri demişdiki resmi çalınmış başka bur blogda paylaşlkmış falan.kimdi o?aydasumuydu?
Vallaha seumum ben diyetteyken ne börek yedim ne krep yedim.ha 4ay da hiç mi yemedim yedim ama çok çok tesadüf...sen böyle sağolasın hergünen az 1bombayla geliyorsun.sen bu yemekle zayıflıyorsan kim bilir kaçamak yapmassan yasak yemrssen nasıl kilo verirsin.kendine neden bu iyiliyi yapmıyorsun ki?vallah ben misafirlikde bile hayır bunu yiyemem diyetteyim dediyimde bile kendimle gürur duyuyordum ki içlerinde aferin kız nefsini nasıl da tutuyor dediklerini biliyordum.bu aslında bir artıdır bizim için.benim kendi kocam annem bile dillendiriyordu ki aferin sana hiç bu kadarlnl beklemezduk,her misafirlik sonrası daha bir öz güvenle uyuyordum.Günaydın canlar... Haftasonu gün geç ayıyor o yüzden hala sabah sayılır :) ben dün akşam raporumu veremeden uyumuşum. Bugün vereyim dünkü menüm:
Sabah
Bir parça tost
Bir dilim tam buğday ekmeği
Peynir zeytin domates salatalık
Öğlen
(Misafirlikte) bir dilim peynirli börek
İki bardak çay
Ara
Yarım muz yarım mandalina
Akşam
1 tane Kaygana (yeşil soğanlı krep)
Saat 10da bir kase dereotlu yoğurt