• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kizlar . Heinizide tebrik ederim harilasiniz . Paylasim alanina bakamadim insallah bu hafta derecrye gireriz :)

Elifim estagfurullah tesekkurederim .

Nazlim senle bu hafta yaristayiz unutma ona gore hafta sonunu ayarla .:)

Aydam nette sorunun varmis o yuzden gelemiyorsun sanirim mucuks .

Seum bu hafta yemeli gezmeleri salla biraz :) haftaya srni 73 lu rakamlarda gorucez insallah ..

Kursdan ciktim sphbete simdide bankada isim var cikmam lazim .

Selam kızlar ben 6.takımdan sindi listeyi paylaşmamışsınız hâlâ baktım hesaplamalar doğru birini mi bekliyorsunuz

listeyi kontrol etmesini 6.takımdan rica ettim ama baya oldu bir haber yok.her halde svetimin işi var giremedi.

canlarım listeyi paylaşdım.şimdilik birinciyiz galiba.ama 5.takımın durumu çok daha iyi...bakalımmmm...

menüm

10:00 salatalık, peynir, zeytin, ekmek, yeşil çay

13:30 nohut, turşu

ara 3 dl elma, 1 avuç leblebi-kuruüzüm

17:30 salata ( patates, marul, domates, salatalık, kornişon, maydanoz)

menüm

10:00 salatalık, peynir, zeytin, ekmek, yeşil çay

13:30 nohut, turşu

ara 3 dl elma, 1 avuç leblebi-kuruüzüm

17:30 salata ( patates, marul, domates, salatalık, kornişon, maydanoz)

Afiyet olsun elifin tekrar diyet moduna hos geldin :)

Seumla kilolariniz yakin neden yarismiyorsunuzzz ?

2. Olmusuz kizlar tebrikler .

Evey canlarımmm nihayet yüzümü güldürdünüz hepinize sonsuz teşekkürler...inşallah hep böyle devam edersiniz.budefa haftalık hedefoni tutturamayan bir tek seum yanlış yapmıyorsam.o da haftasonu 2gün 1saat spor yapacak güzelce.şimdi gelelim bu haftayaaa ....hepiniz yine aynı şekilde hedef belirleyin lütfen.. .

aeben ablam sana bir sorum var.benim annem 45yaşında ve diyet yapıyor şimdi.sabah 8de bir de öylen 2de yiyor ve zayıflamadlğını söylüyor.öylen 2den sabah 8e kadar aç kalıyor.arada 1kez meyva yiyor.ben de çok uzun süre aç kaldığı için metobolizmasının çalışmadığını söylüyorum.su bile içmiyor.senin bu konuda fikrin ne?yılların tecrübesi ne de olsa

Bi de aeben anlam gördünmü paylaşım alanında geçenlerde sormuşdun ya sen 6aydan sonra ne olucak diye.öyle bir kural yokmuş.yani diskalifiye edilmiyor.

Ya ben şu katılmak isteyenleri direk takımlarına alanlara çok kızıyorum.sonuçta takımların da çoğunda 3_5kişi kaldı.ve hepsinin yeni üyeye ihtiyacı var.kim çabuk davet ederse ona katılmlaı üyeler.ne bu ama?paylaşım alanına da yazmak istiyorum bunu

Ya ben şu katılmak isteyenleri direk takımlarına alanlara çok kızıyorum.sonuçta takımların da çoğunda 3_5kişi kaldı.ve hepsinin yeni üyeye ihtiyacı var.kim çabuk davet ederse ona katılmlaı üyeler.ne bu ama?paylaşım alanına da yazmak istiyorum bunu
Damlam 5. Takim 3 kisi . O yuzden bazi takimlara oncelik tanimislardi .. Gerci bizde 5 kisiyiz bizimde yeni uyeye ihtiyacimiz var . Kaptan sensin balim varsa bir onerim yazarsin paylasim alanina :)

Bi de aeben anlam gördünmü paylaşım alanında geçenlerde sormuşdun ya sen 6aydan sonra ne olucak diye.öyle bir kural yokmuş.yani diskalifiye edilmiyor.
Gormedim damlam . İyiymis oyleyse :)

Selamlar kızlar tebrik ederim 2. Olmuşuz damlam gözün aydın :)
damla yılların tecrübesi değil ama bence de çok aç kaldığı için metabolizması yavaşlıyordur.
Aeben ablacım inşallah bu hafta dikkat edeyim de haftaya cuma 74ün altına düşeyim yanlız ilk önce tartıma bi çözüm bulayım benim tartımda bir sıkıntu var her yerde farklı rakam gösteriyor. Sanırım zemin düz değil gerçi fayansa koyuyorum tartıyı ama yine de her çıkışta farklı gösteriyor.

Elif menün benimkilere nazaran çok güzel diyet menüsü benim hep gün menüsü :) damla kızacak ama ben mutlu olayım da evde kafayı yemiyeyim de pastaları poğaçaları yiyeyim varsın haftada 100 eksilsin

Evet elif biz de bu hafta kendi aramızda yarışalım yanlız ben fazla sıkıntıya gelemiyorum sen benim menülere bakmazsın cuma verdiğim kiloya bakarsın. Ben akşam beşten sonra ağzıma bir tane çekirdek bile koymuyorum sonra sabah akşam elma sirkeli su içiyorum gün içinde dünyayı yesem banamısın demiyor. Zaten eski yediğime göre benim şimdiye açlıktan ölmem laZımdı yarım paket makarnayı bir somun beyaz ekmeği ben lavaş diye yerdim. :)

Back
X