• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pumpulum anliyorum ama telden girmek daha kolay . Canim bak kac gundur denemedesin hic menunu gormedim :KK43:
Calisiyormusun ?
Lahana diyetine tekrar basladinmi ? Yada neler yapiyorsun ?
Haklısın canım ama telefonumdan giremiyorum...denedim sorun veriyor..,denemedeyim ama haftasonu şehirdışına çıkınca diyet hava oldu döndüm ablam geldi marifet konusunda usta olduğu için o yaptı biz yedik..pazar yaptığım çorbadan ancak 2 kase içebildim,amaaa bugün dikkat etmeye başladım haftaya cuma listeye gireceğim...birkaç diyeti karıştırıp yapacağım yani günün bir öğünü lahana çorbamı içeceğim sanırım akşam olur...
Bugün ki menüm:
sabah doğrusu 11 gibi:1 yumurta (hhaşlanmış),peynir,siyah zeytin..
beyaz ekmek dışındaki ekmekleri yiyemediğim için etimek yada Mısır pirinç patlağı yiyorum...
Öğle 3 gibi 1 tane patatesi poğaça yedim..
Akşam: 3 tane köfte,1 kase yoğurt.(yoğurdu kendim yapıyorum)

Gün içinde 3 fincan şekersiz neskafe içtim...aktardan aldığım karışım çayım var 1 kupa ondan içtim...çay tiryakisiyim sabahtan akşama kadar çay içerim ama şekersiz...

2 litre su içtim...jessicasmith ile 40 dakika spor yaptım...

bundan sonra hergün girip düzenli bildirimimi yapacağım tabi aksi bir durum olmazsa...

Soruna gelince 1 yıldır çalışmıyorum...

iyi akşamlar herkese,yarın görüşürüz :)

Birde sık girmediğim için geri dönük okuyorum oda zaman alıyor :)

İyi geceler pumpulum toparlanmana sevindim

Bende özledim sizi kizlar dtaylı bakamadim gecmise

Aslinda diyet modundan cikmadim cikamiyorum iyi boyle ama karatay yani yumurta kismi iptal sabah yulaf gevrek falan 2 ogun biraz daha gevsek ama salmaca yok regle kadar sıkıntiyok 70 73 arasi geziyorum

Okula başladım perşembe pazar cok uzak okul 15 20 kisilik bayan sinifi dersler zor degil ama slayt sunum performans vs. Vs. İşler bol havalar sogudu buradada acaip şekilde hemde

Diger sevimsiz konular ortalik durullmakla bilikte neyse Allah a emanet olsun masumlar diyelim ...

Başkaaaa bugün kermes yyaptik hazirliklar falan vardı 2 gundur arkadaslardayim eve ugramadim :-) facedekiler gorur resimleri yedim ucundan biseyler 2. Uykusuz gecem yani bi kendimi eve atip kis uykusuna yatmam lazim acil bnden böyle haberler

Öptüm hepinizi yakinda buluşuyoruz az kaldı

Günaydın kızlar...hepimize güzel bir haftasonu olsin inşallah...pumpul ablam kararlı gelmene sevindim.kütom sende de herşey çok şükür yolunda...imkan buldukca gel güzelim...

günaydınlar herkese hayırlı haftasonları diliyorum . şu cumartesileri hiç sevmiyorum 4 saat için kalkıp işe geliyoruz sırf patronun egoları tatmin olsun diye ...

dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
tavuk şiş
ayran

akşam
küçük bir tost

akşam için yanımda bişey yoktu yemeye mecburen spor öncesi küçük peynirli bir tost yapıp yedim

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş,15 dk bisiklet çevirme 1 saat aerobic step ( eşimin beni işyerinden almaya geldiği günler güzel oluyor daha çok yürüme şansım oluyor erken gittiğim için

Gunaydinnnn ....

Bedis hosgeldin . Evet kermes haberinizi aldim . Allah kabul etsin :)
Mamalarida gordum afiyet olsun .senib yerin her daim belli :)

Nazlim afiyet olsun . Masallah okadar spora tost falan kalmaz . Takimda en guzel spor yapan sensin rakibem masallah.

Damla eve gec diyete basla cok saldin sennn !

günaydınlar herkese hayırlı haftasonları diliyorum . şu cumartesileri hiç sevmiyorum 4 saat için kalkıp işe geliyoruz sırf patronun egoları tatmin olsun diye ...

dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
tavuk şiş
ayran

akşam
küçük bir tost

akşam için yanımda bişey yoktu yemeye mecburen spor öncesi küçük peynirli bir tost yapıp yedim

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş,15 dk bisiklet çevirme 1 saat aerobic step ( eşimin beni işyerinden almaya geldiği günler güzel oluyor daha çok yürüme şansım oluyor erken gittiğim için
Menün her zamanki gibi çok iyi tatlım.tost da olsun artık.sonuçta cıss deyilki...ben de güzel bi kahvaltı yaptım ama şişlik hala üzerimde.neden bilmiyorum ama..

Günaydın canlar naz bende senin gibiyim haftasonlarını hiç sevmiyorum daha önce de dertlenmiştim ya herkesin eşi evde bizim oğlan 7de kalkıyor kös kös oturuyoruz evde. havalar da hala tam soğumadı insanın siniri bozuluyor yapacak birşey yok

Gunaydinnnn ....

Bedis hosgeldin . Evet kermes haberinizi aldim . Allah kabul etsin :)
Mamalarida gordum afiyet olsun .senib yerin her daim belli :)

Nazlim afiyet olsun . Masallah okadar spora tost falan kalmaz . Takimda en guzel spor yapan sensin rakibem masallah.

Damla eve gec diyete basla cok saldin sennn !
Evet kuzum ablam yaaa...çok fena şişlik var içimde.eve gittiyimde aç kalıcam bakalım şişlik geçicek mi...

Bugun kizimin ehliyet sinavi var ablalari , stres yapti iyce iyu kullaniyor aslinda ama bu stresdan eliayagina dolanirsa ne olur bilinmez . Hayirlisi bakalim .
Oyleden sonra onunla gidicem . Aksamada yemekli eltim gelicek .
Esimide is icin izmire yolladim hafta sonu yok .

Günaydın canlar naz bende senin gibiyim haftasonlarını hiç sevmiyorum daha önce de dertlenmiştim ya herkesin eşi evde bizim oğlan 7de kalkıyor kös kös oturuyoruz evde. havalar da hala tam soğumadı insanın siniri bozuluyor yapacak birşey yok
Seum balim ozel olmazssa esin ne is yapiyor kuzum . Havalar sogumadiysa al oglani cik disari :)

Ben severim ama.kocam sadece pazar evde ama yayılıyor kanepede onu getir şunu götür.çok yoruyor beni evde olduğumuzda...pofff...ama yine de evde olsun isterim...

Damlam puskuutle konustum dedigin gibi diskalifiye olayi yok kizlar icin .. Geri gelseler ne iyi olurdu dimi .

Bijo listeye gir kiz verdigin kilolar takimada yarasin bari bu halde zaten takimdasinki baska ne edcen daha, idare ederiz senide cuma dusenli bildirim yap yiter .

günaydın güzeller

bedişim gelmiş hoşgelmiş :KK28:

nazlım azmine hayranım senin
:KK71:
aeben ablam Allah yardımcısı olsun büyük bebenin :) bu lafı ne zaman duysam aklıma sen geliyosun.:KK48: sen de atlayıp gelseydin ya izmir'e :KK48:

aynurcum kaptancım günaydın :KK24:

sabah sabah kalktım süpürge yaptım şimdi kahvaltı yapıyoruz. kardeşim gelicekti kahvaltıya hastalanmış gelmedi. o gelmişken pazara giderim diyordum benim pazar işi de yattı

cumartesi bende yanlızım kuzularla :KK51:

Elifim bende giderdim eslede iste burda Bebeler var helede sinavi varken nasi birakip gidersin kuzumu ?.
Zaten esim yanliz gitmeski hep yardimcileri olur yaninda is icin .

işe gelmemiş olsam severim cumartesileri ama işte 4 saat gelip boş boş oturup gidiyoruz .

Back
X