Ben yazışıyorum canım.bakalım sweetim ne karar verecek...Ne yapayım pm atıp sorayım mı tekrar?
Ben yazışıyorum canım.bakalım sweetim ne karar verecek...
1.23 çıkıyor galiba...sweet gelecek hafta diyor.püsküüte de sordum,bakalım...Tamam, sayfa numarası da ver. Gece oldugu belli o mesajda.
Ben yine de esmasız hesaplıyorum yüzdeyi.
kızlar bu arada bu hafta pek diyet yapamadım hele spor çarşambadan itibaren yapmadım.çarşamba akşamı beraber köyde görev yaptığım 2 yıl lojmanda beraber kaldığım arkadaşımın ölüm haberini aldım hala moralim yıkık bu vefat beni çok etkiledi sürekli onu düşünüyorum ve sürekli ağlamak istiyorum.1.5 yaşında bebeği vardı. beni en çok etkileyende köydeyken ben namz kılıyorum diye oda başlamıştı tesbihat yapıyorum diye oda uzun tespihat yapıyodu sabah namazlarında soğuk diye ben yatardım o yinede yapardı risalelerimden alır okurdu.2 hafta olmuş vefat edeli(teog sınavında görevli olduğu yere giderken kaza geçirmiş)haberim yok face filan girmeyince öğrenmemişim. salı gecesi rüyamda gördüm öldüğünü sabah eşime anlattım rüyamda güye melek ölmüş Allah korusun yeni bebeği var rabbim esirgesin diye dua ettik.ertesi gün face bir girdim melek gürtemele yasin dağıtıyoruzz beynimden vurulmuşa döndüm.eşimi uyandırdım hemen kalk melek gerçekten ölmüş sabaha kadar ağladım her hali gözümün önüne geldi bebeğini düşündüm sabah bizim ablaları aradım 3 hatim başlandı hemen okundu Rabbim onu yaptığı tesbihat hürmetine okuduğu kitaplar hürmetine o daireden nasiplendirmiş.Benim gibi bir vefasızıda rüyayla haberdar etmiş...offf RABBİM hepinize hayırlı uzun ömür versin çok zormuş genç ölümü daha 28 yaşında rabbim ailesinede bizede sabır versin
Bugünkü kilonu başlangıç kilosu olarak alacagız. Haftaya degil diger hafta cumaya sen de listed olacaksın canım.Benim ismim listede ne zaman olucak
Hmmm tamm canımBugünkü kilonu başlangıç kilosu olarak alacagız. Haftaya degil diger hafta cumaya sen de listed olacaksın canım.
nevşehirde oldu kaza 2 öğretmen vefat etmiş benim arkadaşımın eşi oralıydı kendisi trabzonlu çoook harika biriydi kimsenin gönlünü kırmaz incitmezdi 2 yıl aynı evde kaldık keske beni 1 kez kırsaydıda onu aklıma getirir azcık üzüntümü dindirirdim.
kızlar bu arada bu hafta pek diyet yapamadım hele spor çarşambadan itibaren yapmadım.çarşamba akşamı beraber köyde görev yaptığım 2 yıl lojmanda beraber kaldığım arkadaşımın ölüm haberini aldım hala moralim yıkık bu vefat beni çok etkiledi sürekli onu düşünüyorum ve sürekli ağlamak istiyorum.1.5 yaşında bebeği vardı. beni en çok etkileyende köydeyken ben namz kılıyorum diye oda başlamıştı tesbihat yapıyorum diye oda uzun tespihat yapıyodu sabah namazlarında soğuk diye ben yatardım o yinede yapardı risalelerimden alır okurdu.2 hafta olmuş vefat edeli(teog sınavında görevli olduğu yere giderken kaza geçirmiş)haberim yok face filan girmeyince öğrenmemişim. salı gecesi rüyamda gördüm öldüğünü sabah eşime anlattım rüyamda güye melek ölmüş Allah korusun yeni bebeği var rabbim esirgesin diye dua ettik.ertesi gün face bir girdim melek gürtemele yasin dağıtıyoruzz beynimden vurulmuşa döndüm.eşimi uyandırdım hemen kalk melek gerçekten ölmüş sabaha kadar ağladım her hali gözümün önüne geldi bebeğini düşündüm sabah bizim ablaları aradım 3 hatim başlandı hemen okundu Rabbim onu yaptığı tesbihat hürmetine okuduğu kitaplar hürmetine o daireden nasiplendirmiş.Benim gibi bir vefasızıda rüyayla haberdar etmiş...offf RABBİM hepinize hayırlı uzun ömür versin çok zormuş genç ölümü daha 28 yaşında rabbim ailesinede bizede sabır versin
Evet ayni kisiden bahsediyoruz . Rabbim mekanini cennet eylesin . Ölumun yaşi yok hepimiz tadacagiz . Onemli olan olumu dugunumuz olarak gorebilmekte mevlaya kavusmamiz sebebiyle ..nevşehirde oldu kaza 2 öğretmen vefat etmiş benim arkadaşımın eşi oralıydı kendisi trabzonlu çoook harika biriydi kimsenin gönlünü kırmaz incitmezdi 2 yıl aynı evde kaldık keske beni 1 kez kırsaydıda onu aklıma getirir azcık üzüntümü dindirirdim.
Canım ya kurallar da bi deyişiklik olmuş.eyer takımdaysan mutlaka bildirim yapmalısın izne ayrıldığında lütfen bildirim yaparmısın kuzum...başın sağolsun canım. rabbim rahmet eylesin inşallah, kıyamam bebeği de varmış ama Allah'tan gelene ne denir ki. mekanı cennet olsun inşallah
çocuklarım doğduktan sonra, ölmekten daha çok korkmaya başladım
Of ablam ya esma için ben de çok üzgünüm.1saat geç geldi diye olurmu hiç öyle 1haftanın kilosu havaya uçsun.o zaman arkadaş takımda da olsa ilk cumaya kadar hiç diyet yapmasın bana göre.nasık olsa o arada verdiyi kionun önemi yok...Evet ayni kisiden bahsediyoruz . Rabbim mekanini cennet eylesin . Ölumun yaşi yok hepimiz tadacagiz . Onemli olan olumu dugunumuz olarak gorebilmekte mevlaya kavusmamiz sebebiyle ..
Canım ya kurallar da bi deyişiklik olmuş.eyer takımdaysan mutlaka bildirim yapmalısın izne ayrıldığında lütfen bildirim yaparmısın kuzum...
Aynur canım oglanın yemek ve banyosu gecikti. Ben de yemedim ogle yemegi gerçi:) Ben onunla ilgileneyim. Yetişemezsem pc de olan bir arkadaşımız taşısın olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?