Ayyy canım ya çok üzüldüm...bebeği perişan oldu...evet Allahın takdiri ama bir bebek öksüz kaldı...annesiz büyümek hayat boyu bi eksiklikdir bana göre.kızım doğduktan sonra ölmekden deli gibi korkuyorum..yazdıkca kalbim sıkışıyor,gözlerim doluyor...düşünemiyorum bile yavrumun böyle bi babaaane halayla büyümesini,hatt üvey anne...Allahım sen yavrusu oıan anneleri koru...yavrularımızı güzelce büyütüp terbiyelendirdikden,onları hayata kazandırdıktan sonra al canımızı...kızlar bu arada bu hafta pek diyet yapamadım hele spor çarşambadan itibaren yapmadım.çarşamba akşamı beraber köyde görev yaptığım 2 yıl lojmanda beraber kaldığım arkadaşımın ölüm haberini aldım hala moralim yıkık bu vefat beni çok etkiledi sürekli onu düşünüyorum ve sürekli ağlamak istiyorum.1.5 yaşında bebeği vardı. beni en çok etkileyende köydeyken ben namz kılıyorum diye oda başlamıştı tesbihat yapıyorum diye oda uzun tespihat yapıyodu sabah namazlarında soğuk diye ben yatardım o yinede yapardı risalelerimden alır okurdu.2 hafta olmuş vefat edeli(teog sınavında görevli olduğu yere giderken kaza geçirmiş)haberim yok face filan girmeyince öğrenmemişim. salı gecesi rüyamda gördüm öldüğünü sabah eşime anlattım rüyamda güye melek ölmüş Allah korusun yeni bebeği var rabbim esirgesin diye dua ettik.ertesi gün face bir girdim melek gürtemele yasin dağıtıyoruzz beynimden vurulmuşa döndüm.eşimi uyandırdım hemen kalk melek gerçekten ölmüş sabaha kadar ağladım her hali gözümün önüne geldi bebeğini düşündüm sabah bizim ablaları aradım 3 hatim başlandı hemen okundu Rabbim onu yaptığı tesbihat hürmetine okuduğu kitaplar hürmetine o daireden nasiplendirmiş.Benim gibi bir vefasızıda rüyayla haberdar etmiş...offf RABBİM hepinize hayırlı uzun ömür versin çok zormuş genç ölümü daha 28 yaşında rabbim ailesinede bizede sabır versin
Tamam canım seni ekliyorum listeye...esma için püsküütün kararını bekleyelim...ben taşırım canım benimkiler uyuyor sen ilgilen oğluşla
Sosyalimmmm,canımmmmm sana sonsuz teşekkür ediyorum...hergün menü vermek,tel.olmamasına rağmen arkadaşı aracı koymak ama yine de bildirum yapmak her üyenin yapacağı bi şey deyil. Bazı üyeler takımda olur ama guya menü bildirimi yapmak için 5dak.bulamazlar..hakikaten bitanesin...guru üyelerimden birisin bana göre..bugün doktora gittim belde fıtık başlangıcı boyunda 3 fıtık dizlerde kıkırdak erimesi anlayacağınınz 28 yaşında çürümeye başladım 30 40 dk dan fazla yürüme dedi dr kıkırdak erimesini artırırmış artık 4o dk yürüyüş 20 dk plates yaparım
Aynı anda yapmışız.
kızlar bu arada bu hafta pek diyet yapamadım hele spor çarşambadan itibaren yapmadım.çarşamba akşamı beraber köyde görev yaptığım 2 yıl lojmanda beraber kaldığım arkadaşımın ölüm haberini aldım hala moralim yıkık bu vefat beni çok etkiledi sürekli onu düşünüyorum ve sürekli ağlamak istiyorum.1.5 yaşında bebeği vardı. beni en çok etkileyende köydeyken ben namz kılıyorum diye oda başlamıştı tesbihat yapıyorum diye oda uzun tespihat yapıyodu sabah namazlarında soğuk diye ben yatardım o yinede yapardı risalelerimden alır okurdu.2 hafta olmuş vefat edeli(teog sınavında görevli olduğu yere giderken kaza geçirmiş)haberim yok face filan girmeyince öğrenmemişim. salı gecesi rüyamda gördüm öldüğünü sabah eşime anlattım rüyamda güye melek ölmüş Allah korusun yeni bebeği var rabbim esirgesin diye dua ettik.ertesi gün face bir girdim melek gürtemele yasin dağıtıyoruzz beynimden vurulmuşa döndüm.eşimi uyandırdım hemen kalk melek gerçekten ölmüş sabaha kadar ağladım her hali gözümün önüne geldi bebeğini düşündüm sabah bizim ablaları aradım 3 hatim başlandı hemen okundu Rabbim onu yaptığı tesbihat hürmetine okuduğu kitaplar hürmetine o daireden nasiplendirmiş.Benim gibi bir vefasızıda rüyayla haberdar etmiş...offf RABBİM hepinize hayırlı uzun ömür versin çok zormuş genç ölümü daha 28 yaşında rabbim ailesinede bizede sabır versin
Ay evet ya onu yapmamışdım..canım sıkıldı çokyok seninkinden kaldırdım bildirim yapmadı kısmını
Canım benim lütfen sana zahmet bi o arkadaşların geçen cumadan bu yana takımda olup olmadığına bakarmısın.eminim ki sweet bakmışdır ama sen yine de bi göz at.ben tel.den yapamıyorum kolaycalistelerde izne ayrılan herkes bildirimde bulunmadan ayrılmış
Canım benim lütfen sana zahmet bi o arkadaşların geçen cumadan bu yana takımda olup olmadığına bakarmısın.eminim ki sweet bakmışdır ama sen yine de bi göz at.ben tel.den yapamıyorum kolayca
İyi günler sevgili kardeş takımcımistemeden sizi üzdüysem kusurabakmayın ne olur esma arkadaşımız hakkında en doğru kararı seabahar verecektir hayırlısı olsun benelse tatlım cuma günü takımda bulunup ta bildirim yapmamak olmaz hak verirsin şayet geçen hafta izinli yazılmış olsaydın elbette bildirim yapmayacaktın ya da bugün takıma yazmama durumunda bildirim yapmadı sayılabilirsin
Tüm bunlara rağmen çok gzüel bir ortalamanız var hepinizi tebrik ederim harikasınızMaksat kilo vermekse 7, takım olarak harika başarıyorsunuz istemeden kırdıysam affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?