Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zamanla herşey rayına oturacak buna eminim benelsecim Takım listesine girmek tüm arkadaşlarımızın motivasyonu artırmada en büyük etkenlerden bu konuda katılıyorum aebenim Seabahar en doğru kararı verecektir

Ne kırılması bitanem ya.yeni kurallar oturana kadar olucak tabiki böyle şeyler...yeni kuralsa uyulacak tabiki.herkese de eşit davranacağından adım gibi eminim zaten hani elifin söylediyi takımlar konusunda daasıl biz seni yoruyoruz takım olarak.ona üzgünüz.
sadece liste telaşı bitsin paylaşımda şu ilk kilo hangi kilo baz alınacağı konusunu konuşacağım kesin...eminimki tüm kaptan ve üyeler bu durumdan rahatsız.evet ilk ortaya atıldığında adil geldi ama böyle düsününce cumartesi takıma gelen bi arkadaşın 1hafta içinde verdiyi kilo kayp olacaksa aralarda ki en fazla kiloyu da ilk hafta veririz o zaman nerde adalet,nerde motivasyon.bugün akşama açarım bu konuyu paylaşımda...

Benim paşa da uyudu Ne yaptınız?

Elif in listede olması güzel olmuş. Sakalım yok ki sözüm dinlensin

Kural kondugundan esma sanırım listede olmaz canım. Bundan sonrası için yeniden bir oylama yapılır da kural degiştirilirse ancak o zaman...

Zaten bi takımdan bi arkadaş bu yüzden ayrılmış bile...

Fevri hareket etmiş o arkadas. Hatırlıyor musun zayıfolcam da nasıl üzülmüştü listeye giremedigine. Ama bak göz acıp kapatıncaya kadar gecti 2 hafta. Cok güzel de kilo verdi. Giden kendi kaybeder gülüm.

İlk kilo olayı degişmeli ama...

Yok canım ya 3haftadır takımdaymış...

***7.TAKIM 392.ETAP***

aeben(64.8/65.1/-0.3/%-0.46)
benelse(69.7/70.1/-0.4/%-0.57)izne ayrıldı

naz (61.8/61.1/0.7/%1.13)
daydream15(77.8/76.6/1.2/%1.54)baskul deyişimi nedeniyle 4.200gram eklenmişdir.
honey_ball(63/61.7/1.3/%2.06)
asigimasikk(61.5/60.6/0.9/%1.46)

perigunlugu(79.5/78/1.5/%1.89)
sosyalfen(75.5/74.8/0.7/%0.93)
kkararsız(84/80/4/%2.38)yeni üye.yüzdesi ikiye bölündü.hedef kilo 55
zayıfolacam(69.1/67.1/2/%1.45)yeni üye.yüzdesi ikiye bölündü.hedef kilo 55
7.TAKIM ORTALAMASI:% 1.18

Kızlar yüzdeyi kontrol edin..

Aslında püsküüt bu zamanlar uğramaz hiç...mutemelen mesajımıza cevap geç gelecek.biz de maalesef esmasız listeyle yarışıcaz...çünki karar böyle verildi...

Aslında püsküüt bu zamanlar uğramaz hiç...mutemelen mesajımıza cevap geç gelecek.biz de maalesef esmasız listeyle yarışıcaz...çünki karar böyle verildi...

Canım Bahar yeni üye takip işini Sweet arkadasımıza verdi zaten. Sweet de kurala uygun olarak karar verdi. Sanmıyorum Bahar ın kararı farklı olsun. Paylaşalım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…