- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ne kırılması bitanem ya.yeni kurallar oturana kadar olucak tabiki böyle şeyler...yeni kuralsa uyulacak tabiki.herkese de eşit davranacağından adım gibi eminim zaten hani elifin söylediyi takımlar konusunda daİyi günler sevgili kardeş takımcımistemeden sizi üzdüysem kusurabakmayın ne olur esma arkadaşımız hakkında en doğru kararı seabahar verecektir hayırlısı olsun benelse tatlım cuma günü takımda bulunup ta bildirim yapmamak olmaz hak verirsin şayet geçen hafta izinli yazılmış olsaydın elbette bildirim yapmayacaktın ya da bugün takıma yazmama durumunda bildirim yapmadı sayılabilirsin
Tüm bunlara rağmen çok gzüel bir ortalamanız var hepinizi tebrik ederim harikasınızMaksat kilo vermekse 7, takım olarak harika başarıyorsunuz istemeden kırdıysam affola
bu günkü menüm
sabah
1 kk peynir
1 kk kaşar peyniri
6-7 zeytin
5 uno çubuk galeta ince olanlardan
ara
1 avuç badem
öğlen
1 kepçe un çorbası
3 adet köfte
yoğurt
akşam
1 s.kaşığı taze fasülye
2 parça tavuk ızgara
ayran
salata
Evet ablam aklın yolu birdir...Senlik bisi yok swetim kurallar yeni henuz oturmadi ,birde bu konu hakkinda ( daha onceki gibi ) ufak duzenlemeLer yapilmali, insanlari kilo vermek icin teşvik edelim derken tam tersi heveslerini kirmayalim....
Zaten bi takımdan bi arkadaş bu yüzden ayrılmış bile...
Yok canım ya 3haftadır takımdaymış...Fevri hareket etmiş o arkadas. Hatırlıyor musun zayıfolcam da nasıl üzülmüştü listeye giremedigine. Ama bak göz acıp kapatıncaya kadar gecti 2 hafta. Cok güzel de kilo verdi. Giden kendi kaybeder gülüm.
İlk kilo olayı degişmeli ama...
Kızlar yüzdeyi kontrol edin..***7.TAKIM 392.ETAP***
aeben(64.8/65.1/-0.3/%-0.46)
benelse(69.7/70.1/-0.4/%-0.57)izne ayrıldı
naz (61.8/61.1/0.7/%1.13)
daydream15(77.8/76.6/1.2/%1.54)baskul deyişimi nedeniyle 4.200gram eklenmişdir.
honey_ball(63/61.7/1.3/%2.06)
asigimasikk(61.5/60.6/0.9/%1.46)
perigunlugu(79.5/78/1.5/%1.89)
sosyalfen(75.5/74.8/0.7/%0.93)
kkararsız(84/80/4/%2.38)yeni üye.yüzdesi ikiye bölündü.hedef kilo 55
zayıfolacam(69.1/67.1/2/%1.45)yeni üye.yüzdesi ikiye bölündü.hedef kilo 55
7.TAKIM ORTALAMASI:% 1.18
Kız sana karatay yap diyen mi var?biz başından beri sadece normal besle yeter diyoruz...bak salmak yok haa ona göre. ..Kizlar ben normal beslenmeye geciyorum karatay falan bana gore degl
Teşekkürler canım...doğru canım
Hayir hayirrrr daha da hirslandim bilakisKız sana karatay yap diyen mi var?biz başından beri sadece normal besle yeter diyoruz...bak salmak yok haa ona göre. ..
İyi yapıyorsun canım...zaten 7.takıma da yakışan budur...Hayir hayirrrr daha da hirslandim bilakis
Hayir hayirrrr daha da hirslandim bilakis
Aslında püsküüt bu zamanlar uğramaz hiç...mutemelen mesajımıza cevap geç gelecek.biz de maalesef esmasız listeyle yarışıcaz...çünki karar böyle verildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?