Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlar . kilom

geçen hafta : 60,5
bu hafta : 59,4
fark : 1,1 kg
yüzde : 1,81
haftaya hedef : 59
Hamdolsun :)))

Nature bizi okuyorsan bak nazlimda hafta sonu tozuttu ama hemen toparladi ve yoluna devam etti . İste diyet budur .
Lutfen DÖN !!!!

Kizzzlarrrrrr
Benim kilo 64.4 cikiyor:)))))))

Dus aldin tekrar tartildim defalarca ne yapalim ilk bildirim kalsinmi bunumu baz alalim benimnicin fark etmez siz nasil eklerseniz

Hamdolsun :)))

Nature bizi okuyorsan bak nazlimda hafta sonu tozuttu ama hemen toparladi ve yoluna devam etti . İste diyet budur .
Lutfen DÖN !!!!

çok sağol ablacığım . devamını getirmediğim için bu sefer bende kendimi taktir ettim .

Kizzzlarrrrrr
Benim kilo 64.4 cikiyor:)))))))

Dus aldin tekrar tartildim defalarca ne yapalim ilk bildirim kalsinmi bunumu baz alalim benimnicin fark etmez siz nasil eklerseniz

Tekrar tartil da canim. Son hangisi ise onu alalim. Haftaya sonucunu etkiler yanlis deger alirsak.

Terazi mi sorunlu? Pil eski demistin. Onu yenileyip tartilsan.

İlginize teşekkür ederim.Ama bazen böyle kopuyorum,yılıyorum,bıkıyorum.30 yıl ya dile kolay.30 yıldır kilo sorunu.O yüzden kopmuştum.Yola devam ediyorum.Ağlayarak olmaz biliyorum.
Başlangıç:77(2 hafta önceki durum)
Bugün:76
Hedef:57 (1 yıl sonraki)

Kızlar işlerimi koşa koşa bitirdim geldimmm...supersiniz hepiniz hakikaten...ayrı ayrı tebrik ederim sizi...gürur duyuyorum ya ben sizinle...ayrıca da ben de size layık olmaya çalışlyorum...
partesi 63düm
bu sabah 61
fark 2
iyiki varsınız....
Nature canımmm bak da gör nasıl bi takımlasın hiç bırakılıp gidilir mi?sadece 1gen tozuttun diye kos koca ömür heba edilir mi...ne demek bdv ye yazıcam.sen biliyormusun ki orda kimsenin sana canı yanmıycak bizim kadar biz senin arkadaşlarınız canım benim...hatta alay bile edecekler,canını sıkacaklar...kilo aldıysan olsum bu hafta listeye girmezsin ama buradasın önemli olan o...lütfen cuma bildirimini yap ardından güzel bi kahvaıtı yap ve bugün diyütinin ilk günü olsun...hauat zayıflayınca güzel kuzum benim...

Hah şöğle bitanem.geçen hafta kaçtın?bi de haftalık hedefin ne?

Bdv'ye yazacağım derken burası dertleşme alanı değil gibi düşündüm o yüzden.Yoksa tabii içimi burda dökmek aynı sorunları yaşayanlarla paylaşmak daha mantıklı.Takıma layık olacağım.Bu hafta eğer izin varsa 76 ile takıma girmek isterim.Şu an işten yazıyorum.Hoşçakalın

Tekrar tartil da canim. Son hangisi ise onu alalim. Haftaya sonucunu etkiler yanlis deger alirsak.

Terazi mi sorunlu? Pil eski demistin. Onu yenileyip tartilsan.
Yeni pil yoktu arzum , sanirim pil bitiyor ondan gecen gunde oyle olmustu ya .. Tartildim 4
kere canim 64.4
Ama ilk bildirimde alabilirsin arzum haftaya garanti olsun diyorsan :)) benim icin fark etmez ...

Bugun kankilerim gelecfk esim daha yeni gitti hazirliga koyulnam gerek . Hepinizi opuyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…