- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Tebrik ederimm'))günaydınlar . kilom
geçen hafta : 60,5
bu hafta : 59,4
fark : 1,1 kg
yüzde : 1,81
haftaya hedef : 59
Tebrik ederimm'))
günaydınlar . kilom
Gozun aydin canim. Sen de gordun 50 leri
Hamdolsun :)))günaydınlar . kilom
Hamdolsun :)))
Nature bizi okuyorsan bak nazlimda hafta sonu tozuttu ama hemen toparladi ve yoluna devam etti . İste diyet budur .
Lutfen DÖN !!!!
tebrikler canım ...Gozun aydin canim. Sen de gordun 50 leri
Aynen az kaldii')))soğol böcüğüm . senin az kaldı hedefe
Kizzzlarrrrrr
Benim kilo 64.4 cikiyor:)))))))
Dus aldin tekrar tartildim defalarca ne yapalim ilk bildirim kalsinmi bunumu baz alalim benimnicin fark etmez siz nasil eklerseniz
Nature canim burdaki bizlerin senden farklimi oldugunu saniyorsun. 39 yasindayim 15 yasindan bu yanada diyet icindeyim . Kac kere caresiz kaldim kackere bulanana kadar yedim uzuldum hayal kirikligim
Oldu ...
Birgun yada bir hafta kacirdin diye havlu atmak varmi ?bdv ne isin var orda degil care burda . Yanlis yerde cozum ariyorsun .
Hic bir yere gitmiyorsun . 1 haftada 2 kiloyu verebilen biri 1 gun tizuttum diye bu isyanlarda bulunamaz . Burdasin atkadasim hep birlikte el ele bu isin hakkindan gelicez !!!!!
dersin niye diyeniyesinki hepimiz insaniz esim aksam yas pasta getirmis uc gundur acim kilom dussun diye ama ona ragmn yedim bi kac catal ama ne yaptim 15 dakka ip atladim dusersin ama kalkmasini bilmelisin yarin yeni gun yeni baslangic sorun yok kendin icin istemeli ve yapmalisin hadi tekrardan bismillah
İlginize teşekkür ederim.Ama bazen böyle kopuyorum,yılıyorum,bıkıyorum.30 yıl ya dile kolay.30 yıldır kilo sorunu.O yüzden kopmuştum.Yola devam ediyorum.Ağlayarak olmaz biliyorum.Naturem canim kilo verme isi uzun soluklu bir istir kiloda aldigin olur verdiginde ... Senin o bugun yediklerin yerlesmedi
bile , yarin proya yuklenirsin yerkesmeden gider ..
Su an takimdan ayrilmak yerine tam tersi daha siki sarilmalisin , burdaki kimse sen kilo aldinnkacamak yaptin diye seni yadirgiycak degilya ! Hepimizin basinda . Sen bizi nasil gordun
bilemedim simdi :)))
Hadi toparlan lutfen ve yarin pro agirlikli bir menuyle dön aramiza . Hic bir yere gitmiyorsun canim . Biz burda verilen kilolari alkislamak icin degil boyke durumlarda sizin desteginiz okup yeniden motive etmek icin variz
Hah şöğle bitanem.geçen hafta kaçtın?bi de haftalık hedefin ne?İlginize teşekkür ederim.Ama bazen böyle kopuyorum,yılıyorum,bıkıyorum.30 yıl ya dile kolay.30 yıldır kilo sorunu.O yüzden kopmuştum.Yola devam ediyorum.Ağlayarak olmaz biliyorum.
Başlangıç:77(2 hafta önceki durum)
Bugün:76
Hedef:57 (1 yıl sonraki)
Bdv'ye yazacağım derken burası dertleşme alanı değil gibi düşündüm o yüzden.Yoksa tabii içimi burda dökmek aynı sorunları yaşayanlarla paylaşmak daha mantıklı.Takıma layık olacağım.Bu hafta eğer izin varsa 76 ile takıma girmek isterim.Şu an işten yazıyorum.HoşçakalınKızlar işlerimi koşa koşa bitirdim geldimmm...supersiniz hepiniz hakikaten...ayrı ayrı tebrik ederim sizi...gürur duyuyorum ya ben sizinle...ayrıca da ben de size layık olmaya çalışlyorum...
partesi 63düm
bu sabah 61
fark 2
iyiki varsınız....
Nature canımmm bak da gör nasıl bi takımlasın hiç bırakılıp gidilir mi?sadece 1gen tozuttun diye kos koca ömür heba edilir mi...ne demek bdv ye yazıcam.sen biliyormusun ki orda kimsenin sana canı yanmıycak bizim kadar biz senin arkadaşlarınız canım benim...hatta alay bile edecekler,canını sıkacaklar...kilo aldıysan olsum bu hafta listeye girmezsin ama buradasın önemli olan o...lütfen cuma bildirimini yap ardından güzel bi kahvaıtı yap ve bugün diyütinin ilk günü olsun...hauat zayıflayınca güzel kuzum benim...
Haftalık hedefim 1 kilo şimdilik.Spor yok çünkü daha.Hah şöğle bitanem.geçen hafta kaçtın?bi de haftalık hedefin ne?
Yeni pil yoktu arzum , sanirim pil bitiyor ondan gecen gunde oyle olmustu ya .. Tartildim 4Tekrar tartil da canim. Son hangisi ise onu alalim. Haftaya sonucunu etkiler yanlis deger alirsak.
Terazi mi sorunlu? Pil eski demistin. Onu yenileyip tartilsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?