İnşAllah*Zamanla olacak insallah
Kahvalti yapmayisiyin bir sebebi varmi . En onemli ogundur
Naturem canim kilo verme isi uzun soluklu bir istir kiloda aldigin olur verdiginde ... Senin o bugun yediklerin yerlesmediAbuk sabuk menülerle kimseye motivasyon kaynağı olamam.Allahım burda bugün 1 kilo almışım nasıl derim.Boğazıma hakim olamadım vs.Ama ilgine yine de teşekkürler...
Ahaha tmm inş yüzümü kara çıkarmaz kilomYaa ablammm sen de gaza getirme şu kızımozaik pasta yemiş yahu...yarın lütfen ilk bildirimi fatoş yapsın. Uyumuycam ha bu gece sırf onun için...
Yarın 12 ye kadar bildirim yapman gerek,listede olmasan bile...Ben yeni basladgm icin onumuzdeki cuma kilo bildirimi yapicam degilmi caanlarimm
Bişey yememişsin ki neden artı çıksın?hiç belli olmaz sabah bir bakmışsın gitmiş kilocuklar... :)selam kızlar
bugün enüm çok düzensiz hatta bir menüm yok arkadaşım zorla azıcık makarna yedirdi başka bişey yemedim karnımı çok şiş hissediyorum çok kötüyüm
yarın kesin + çıkacak
Regl mi olacaksın..Şişlik ondanda olabilir...selam kızlar
bugün enüm çok düzensiz hatta bir menüm yok arkadaşım zorla azıcık makarna yedirdi başka bişey yemedim karnımı çok şiş hissediyorum çok kötüyüm
yarın kesin + çıkacak
Bişey yememişsin ki neden artı çıksın?hiç belli olmaz sabah bir bakmışsın gitmiş kilocuklar... :)
Regl mi olacaksın..Şişlik ondanda olabilir...
Her hafta kilo veremeyiz ki sonuçta..almışsan eğer haftaya tolere ediverirsin...yarın takım listelerine bakarsan kilo alanlar olduğunu göreceksin...ben kilo veremediğim zamanlar "bugün diyetimin ilk günü " diyerek motive oluyorum..yarın senin ilk günün olsun o zaman :)ewet canim ya + çıkacak diye de o yüzden dedim o dönemde mutlaka + çıkıyorum
güzelmiş :) yarın diyetimin ilk günü :) ben hem kilo vermedim diye üzülmiştüm hemde buraya karşı suçlu hissetmiştim almak için değil vermek için uğraşıyoruz burda diye :)Her hafta kilo veremeyiz ki sonuçta..almışsan eğer haftaya tolere ediverirsin...yarın takım listelerine bakarsan kilo alanlar olduğunu göreceksin...ben kilo veremediğim zamanlar "bugün diyetimin ilk günü " diyerek motive oluyorum..yarın senin ilk günün olsun o zaman :)
Tabiki vermek için uğraşıyoruz ama bazen elimizde olmuyor bazı şeyler...bu hafta olmaz, haftaya etap birincisi olursun,hayat bu :)güzelmiş :) yarın diyetimin ilk günü :) ben hem kilo vermedim diye üzülmiştüm hemde buraya karşı suçlu hissetmiştim almak için değil vermek için uğraşıyoruz burda diye :)
Yarın 12 ye kadar bildirim yapman gerek,listede olmasan bile...
Hayat cim insallah S beden olursun yeterki isteeee !
Günaydın fıstığım.düm yazdım bildiriminizi aşağıdakı şekilde yapın diye.Vee kizlar tabiki kilo bildirimi ilk bendenn
57.4
Masallahhh'))Gunaydin
Gecen hafta:59.5
Bugun:58.1
Fark:1.4
Yuzde:2.35
Haftaya hedef:57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?