Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zamanla olacak insallah
Kahvalti yapmayisiyin bir sebebi varmi . En onemli ogundur
İnşAllah*
Geç uyandığımdan yapmadım kahvaltıyı. Ayıptır söylemesi gözümü açtığımda saat 12'yi geçiyordu.

Abuk sabuk menülerle kimseye motivasyon kaynağı olamam.Allahım burda bugün 1 kilo almışım nasıl derim.Boğazıma hakim olamadım vs.Ama ilgine yine de teşekkürler...
Naturem canim kilo verme isi uzun soluklu bir istir kiloda aldigin olur verdiginde ... Senin o bugun yediklerin yerlesmedi
bile , yarin proya yuklenirsin yerkesmeden gider ..
Su an takimdan ayrilmak yerine tam tersi daha siki sarilmalisin , burdaki kimse sen kilo aldinnkacamak yaptin diye seni yadirgiycak degilya ! Hepimizin basinda . Sen bizi nasil gordun
bilemedim simdi :)))

Hadi toparlan lutfen ve yarin pro agirlikli bir menuyle dön aramiza . Hic bir yere gitmiyorsun canim . Biz burda verilen kilolari alkislamak icin degil boyke durumlarda sizin desteginiz okup yeniden motive etmek icin variz

selam kızlar
bugün enüm çok düzensiz hatta bir menüm yok arkadaşım zorla azıcık makarna yedirdi başka bişey yemedim karnımı çok şiş hissediyorum çok kötüyüm
yarın kesin + çıkacak

selam kızlar
bugün enüm çok düzensiz hatta bir menüm yok arkadaşım zorla azıcık makarna yedirdi başka bişey yemedim karnımı çok şiş hissediyorum çok kötüyüm
yarın kesin + çıkacak
Bişey yememişsin ki neden artı çıksın?hiç belli olmaz sabah bir bakmışsın gitmiş kilocuklar... :)

selam kızlar
yarın kesin + çıkacak
Regl mi olacaksın..Şişlik ondanda olabilir...

ewet canim ya + çıkacak diye de o yüzden dedim o dönemde mutlaka + çıkıyorum
Her hafta kilo veremeyiz ki sonuçta..almışsan eğer haftaya tolere ediverirsin...yarın takım listelerine bakarsan kilo alanlar olduğunu göreceksin...ben kilo veremediğim zamanlar "bugün diyetimin ilk günü " diyerek motive oluyorum..yarın senin ilk günün olsun o zaman :)

güzelmiş :) yarın diyetimin ilk günü :) ben hem kilo vermedim diye üzülmiştüm hemde buraya karşı suçlu hissetmiştim almak için değil vermek için uğraşıyoruz burda diye :)

güzelmiş :) yarın diyetimin ilk günü :) ben hem kilo vermedim diye üzülmiştüm hemde buraya karşı suçlu hissetmiştim almak için değil vermek için uğraşıyoruz burda diye :)
Tabiki vermek için uğraşıyoruz ama bazen elimizde olmuyor bazı şeyler...bu hafta olmaz, haftaya etap birincisi olursun,hayat bu :)

Kizlar dun gece hic giremedim
Cok hastayim grip mi nezle mi anlamadm goz actirtmadi bana
Guzel bi dus aldim smdi sinavim var zaten of off (
Dun menu de paylasamadim kusura bakmauin
Sabah bie tane sosisli pogaca yedm kucuk bir de cay ictim
Oglen yine cay ictim
Aksam da bir iki dilim sucuk bi parca ekmek yedim sonra da kafayi vurup uyumusum zaten
Suyu cok icemiyorum bu aralar bogazim cok kotu o yuzden aci veriyor (
Dun spor da yapamadm tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…