Yok kiz sen geldikten sonra 1.1 vermistim bugun 1 kilo oldu . Olsun buda super rakam benim icin64.4 kilo dururken neden fazlayı alalım kk ablam.bak ben geldiyimden buyana rekorunu kırdın haaaa..
Niye olmasinki ben kisi sayisi yuzunden cekiniyordum arzum ondada sorun yoksa girE o zaman ben de girsem mi listeye verdiyim iki kiloda listeye iyi etki eder ne diyorsunuz?
Burde ne diye variz fatoşAy aeben iyi ki varsin yaa cok motive ediyosun beni opuyorum seni
Ahaha kiz 3 kiloyu 2 haftada alirsan bir haftadada 2 kiloyu verirsin fatosum . Bizleri tam takip edemiyorsunuz henuz, yeni alinmis kiloda ondanYa aynuram sen ne yiyosun da 2 kilo veriyosun yaptigin ozel bisey var mi hangi diyeti yapiyosun???
Hakkaten cok sey ogrendim burda daha da var ogrenilceklerAhaha kiz 3 kiloyu 2 haftada alirsan bir haftadada 2 kiloyu verirsin fatosum . Bizleri tam takip edemiyorsunuz henuz, yeni alinmis kiloda ondan
Gecen hafta : 58.2 (ydi sanirim)
Bu hafta :57.4
Fark:800 gr
Yuzde nasil hesaplaniyordu aynurum
Haftalik hedefim de :56.8
Gunaydin
Gecen hafta:59.5
Bugun:58.1
Fark:1.4
Yuzde:2.35
Haftaya hedef:57
Kilo bildirimim
İlkkez lapa bana kilo verdirmedi , dunle ayni kilodayimbunada hamdolsun tabi :)
Gecen hafta 65,4
Bu hafta 64.7
Fark. 700 gr .
Yuzde % 1,1
haftaya hedefim 64 ,5 altina inmek olsun :)
Bu da benden olsun :)
Geçen hafta: 76,7
Bu hafta: 75,5
Fark: 1,200
Yüzde: % 1,56
Haftaya hedefim: 74,9
günaydın kızlar, maşallah hepinize, gene en kötü bildirim benden olsun
geçen hafta 66.4
bu hafta 65.9
fark 0,5 kg
yüzde 0,3
hedef 65,5 kg
günaydınlar . kilom
geçen hafta : 60,5
bu hafta : 59,4
fark : 1,1 kg
yüzde : 1,81
haftaya hedef : 59
geçen hafta 74
bu hafta 73
fark 1
hedef 72.5
Günaydın hayırlı cumalar kızçeler
geçen hafta : 54.4
bu hafta : 54
haftaya hedef : 53
Kızlar işlerimi koşa koşa bitirdim geldimmm...supersiniz hepiniz hakikaten...ayrı ayrı tebrik ederim sizi...gürur duyuyorum ya ben sizinle...ayrıca da ben de size layık olmaya çalışlyorum...
partesi 63düm
bu sabah 61
fark 2
iyiki varsınız....
Nature canımmm bak da gör nasıl bi takımlasın hiç bırakılıp gidilir mi?sadece 1gen tozuttun diye kos koca ömür heba edilir mi...ne demek bdv ye yazıcam.sen biliyormusun ki orda kimsenin sana canı yanmıycak bizim kadar biz senin arkadaşlarınız canım benim...hatta alay bile edecekler,canını sıkacaklar...kilo aldıysan olsum bu hafta listeye girmezsin ama buradasın önemli olan o...lütfen cuma bildirimini yap ardından güzel bi kahvaıtı yap ve bugün diyütinin ilk günü olsun...hauat zayıflayınca güzel kuzum benim...
Kizlar yaaa nazar degdirdiniz banaaa
yiyo yiyo kilo almiyo dediniz az vermisim bu hafta
gecen hafta 66.0
bu hafta 65.5
Oran 0.75
gelecek hedef 65
gecen hafta:59 800
bu hafta :59 200
fark: 700
hedef :57 900
kizlar bu hafta bu kiloya 61 800 ile geldim pazartesi tam 61 800 dum dunde esim giciklik yapti yas pasta getirdi..ama olsun iyiym yinede :)
İsterim listeye girmek ama her zaman giremiyorum yetişemiyorum sıkıntı ordasen listeye girmek istiyormusun tatlım?bi de daha çok geliceksin,menülerini paylaşacaksın,kızlarla kaynaşacaksın.ok mu?
Kız ben 3kiloyu 1haftada aldım zaten o yüzden de 4güne 2kilo vermem çok normalYa aynuram sen ne yiyosun da 2 kilo veriyosun yaptigin ozel bisey var mi hangi diyeti yapiyosun???
Çok geçmiş olsun canmSelam kızlar morallerim çok bozuk ünsülin direncinde sorun çıktı çok yüksek bugun dahiliyeye gidiyorum ilaç tedavisine başlıyorum 14 gunde 600 gr vermenın nedeni kan şekerimin yüksek olmalıymış o yüzden veremiyor mumum meğer gece bile rüyalarıma girdi sayıklamışım ağlaya ağlaya. It hal oldum dünden beri
Çok geçmiş olsun canm
Ayy canım benim.e çok şükür bulmuş sorununu ne güzel tedavini de olacaksın...sıkma canını...bi sen deyilsinki...Selam kızlar morallerim çok bozuk ünsülin direncinde sorun çıktı çok yüksek bugun dahiliyeye gidiyorum ilaç tedavisine başlıyorum 14 gunde 600 gr vermenın nedeni kan şekerimin yüksek olmalıymış o yüzden veremiyor mumum meğer gece bile rüyalarıma girdi sayıklamışım ağlaya ağlaya. It hal oldum dünden beri
Kötü düşünmeyin umarım iyi olursunuzSağol teşekkür ederim ! Ne zaman bir leye kalkişsam önüme ilaha bir engel çıkıyor bakalım sonum ne olacak !
Ayy canım benim.e çok şükür bulmuş sorununu ne güzel tedavini de olacaksın...sıkma canını...bi sen deyilsinki...
Kötü düşünmeyin umarım iyi olursunuz
Lilisim sana kefil oluyorum listeye girmen icin yuzumunkara cikarmiycagina eminimİsterim listeye girmek ama her zaman giremiyorum yetişemiyorum sıkıntı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?