günaydınnnnn güzellikler
Afiyet olsun zayifim diyetde olmasam bende usenmem yaparim aşure. Bugun telafi edersin zayifim
Memnun oldum arzucum ☺ bende buket
ALLAH oglunuzu anali babali buyutsun iNSALLAH ☺
ben aciyi cok severim mesela acili adana koftesini ☺Adananin yemekleri cok guzel olur ☺
Ben de ekmele denemedenden yanayım.belki benim gibi ekmekle zayıflayanlardansın.baktın olmadı azaltırsın.ben 6 dilim ekmek yeyerek zayıflamışdım...Aynen o.durumu yemeyeydim iyiydi
ekmegi azaltcam ablacimmm korkuyorumm ☺ ekmeksizde ama tabiki azaltamm lazim bidaha durum yemem bi kilolrdan kurtlymda ozmn artik
Ben de ekmele denemedenden yanayım.belki benim gibi ekmekle zayıflayanlardansın.baktın olmadı azaltırsın.ben 6 dilim ekmek yeyerek zayıflamışdım...
Ben de acisiz birsey yiyemezdim ama emzirirken maalesef yiyemiyorum. Hasret kaldim
Ben de acisiz birsey yiyemezdim ama emzirirken maalesef yiyemiyorum. Hasret kaldim
Evet canım çok iyi biliyorsun beni.çok mutlu oldum.hatta bunca yılın rekorunu kırmışız düşünsenize...Aynura moralin nasil guzelim. Dunku analiz sonucu hepimizin oldugu gibi senin de yuzunu guldurmustur insallah. Bu basari sikintili gunlerinde sana hediyemiz olsun
günaydın canım, bende hamilelikti, emzirmeydi, derken yeni yeni acılı bir şeyler yemeye bşladım, az acıyı severim :)
Moralim de belirsizlik...Aynura moralin nasil guzelim. Dunku analiz sonucu hepimizin oldugu gibi senin de yuzunu guldurmustur insallah. Bu basari sikintili gunlerinde sana hediyemiz olsun
abla yaaa sen yaparsin hahahPilavi çig yapiyon biberi ayarsiz dokuyon bak vaz gecicem ogluma almaktan seni , ahaha ..
Mucuks bocum ..
Benimde genelde 4 dilimi geçmiyor umarim ekmek yiyerek kilo veirirm☺☺
canım bir ajandaya günlük yediğini not et ve ertesi hafta verdiğin kiloya bak, eğer iyi kilo vermişsen, aynen yediklerine spora devam edersin, yok eğer hiçverememişsen, bazı yiyecekleri elersin, birde sen diyetisyene gidiyordun değil mi?
Ben aciisiz bisiden tad almam ozmn bende evlendgmde bebek olursa yemem zarari cok sanirim ben bilmiyordum
Baharatli yedigin zaman bebekte alerji olabiliyor canim. Ondan doktor ilk gun aci eksi yeme diyor. Sutun tadini da degistirdigini soyleyenler var. Denemedigim icin bilemiyorum.
Ben aciisiz bisiden tad almam ozmn bende evlendgmde bebek olursa yemem zarari cok sanirim ben bilmiyordum
Moralim de belirsizlik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?