Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen o.durumu yemeyeydim iyiydi

ekmegi azaltcam ablacimmm korkuyorumm ☺ ekmeksizde ama tabiki azaltamm lazim bidaha durum yemem bi kilolrdan kurtlymda ozmn artik
Ben de ekmele denemedenden yanayım.belki benim gibi ekmekle zayıflayanlardansın.baktın olmadı azaltırsın.ben 6 dilim ekmek yeyerek zayıflamışdım...

Aynura moralin nasil guzelim. Dunku analiz sonucu hepimizin oldugu gibi senin de yuzunu guldurmustur insallah. Bu basari sikintili gunlerinde sana hediyemiz olsun

Benimde genelde 4 dilimi geçmiyor umarim ekmek yiyerek kilo veirirm☺☺

canım bir ajandaya günlük yediğini not et ve ertesi hafta verdiğin kiloya bak, eğer iyi kilo vermişsen, aynen yediklerine spora devam edersin, yok eğer hiçverememişsen, bazı yiyecekleri elersin, birde sen diyetisyene gidiyordun değil mi?

Evet gittim ozel diyetsyene liste verdi bunu uygula dedi ama bazen diyette verdiklerinden az yiyorum yanlis mi yapiyorum bilemiyorum

Ben aciisiz bisiden tad almam ozmn bende evlendgmde bebek olursa yemem zarari cok sanirim ben bilmiyordum

Baharatli yedigin zaman bebekte alerji olabiliyor canim. Ondan doktor ilk gun aci eksi yeme diyor. Sutun tadini da degistirdigini soyleyenler var. Denemedigim icin bilemiyorum.

Baharatli yedigin zaman bebekte alerji olabiliyor canim. Ondan doktor ilk gun aci eksi yeme diyor. Sutun tadini da degistirdigini soyleyenler var. Denemedigim icin bilemiyorum.

Bak sizden bi bilgi daha ogrenmis oldumm tesekur ederim☺ en büyük hayalim bebek sahibi olmak ona gore ustune titrerim.sizin gibi bende guzel bi anne olurum INŞALLAH ☺ sizede burdan mujdemi veririm☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…