Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

A aynura bu Bedüüzzaman Said Nursi Hazretlerinin sözüdür canımm maşallah söz sultanıdır kendisi.bu arada ne bildirim yapıyorum ne spor farkındayım ama inanın vait bulamıyorum 3 kardeşim var 2 de çocuğum ee annem hasta gelen giden hiç ayağım altıma gelmiyor.bugün sabah 2 dlm ekmek kahvaltılık öğlen karnıbahar yemeği akşamda balık salata yerim gün içinde 2 de meyve spor ÖLÜMÜNE KOŞTURMA

Gunaydin guzeller ..

Dun aksam giremedim . Sohbetden sonra kizilaya inmem gerekti .. Aksamda kucuk kizimin resim dersi icin kara kalem ve resim calismasi vardi ( cocuklarin resim dersleri bana aitde ) .
Gecmisin yarisini okudum henuz ..

Kahvalti
Kepekli tost yeşil cay ictim

araogun cogkogte durum ayran ☺cigkofteyye bayilirim ☺

aksamda corba salata 2 dilim kepek ekmek

sporda 1 saat kond bisikleti sürdum kizlar

suda 3 lt olur bugun ☺☺
Şekerlik ekmegini tambugday al kepek ekmek beyaz undur yanlizca kepek katilmistir okadar ..

İzinli yazdık ama hatirlamıyomusun sadece listeye girdiyi cuma bildirimini yaptı ve kayb oldu.halbuki katılımı falan iyiydi...
Çikar listeden o Aman aynur niye izinli yazmisizki ? Geri donmek uzere ayrildi yazsaydik keske listeyi etkiliyormuki ?

Sen nasilsin bakimm ? Dun aklim sende kaldi ... Annenlerdemisin ?

Inceydi kuzucum sorun olmadığına sevindim☺

AMIN hep yanindayiz kuzucum
Şekerlik aynur bilmez o lavasi . Baya 2-3 dl ekmek eder cig kofteye sarilan lavas ayrica ennn beyaz ve sagliksiz undan yapilir . Diger ogunlerindede ekmek baya var , menulerinden ekmegi azalt canin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…