Selamlar 7.takım sizleri tebrik ediyorum takım analizinizdeki puanınız çok iyi başarılarınızın devamını dilerimAnladım ki takım ruhunuz da çok iyi yoksa böylesi başarı zor yakalanırdı çokk çokkk tebrikler. sevgilerle 1.takım kaptan yardımcısından sizQUOTE
Teşekkürler komsu takimimizSelamlar 7.takım sizleri tebrik ediyorum takım analizinizdeki puanınız çok iyi başarılarınızın devamını dilerimAnladım ki takım ruhunuz da çok iyi yoksa böylesi başarı zor yakalanırdı çokk çokkk tebrikler. sevgilerle 1.takım kaptan yardımcısından sizlere
yok arkadasim bu ara fazla sistim bn nedense o yuzden cokta kotu bir diyet degil arastirdigim kadariylaKizlar bu pirinç lapasi bendenmi bulasti yoksa size
arkadadim sporu birazdaha fazlalastirabilirsen boraz olsun telafi etmis olursun yarinida daha hafif gecir
Saol buketimIyi geceler canimcimmm
Afiyet olsun zayifim diyetde olmasam bende usenmem yaparim aşureY Yeni ben lazim cim çok teşekkür ederim. Maalesef kendimi tutamayip bir kase yedimben eve gelmeden kv yapmis sagolsun.
Şekerlik ekmegini tambugday al kepek ekmek beyaz undur yanlizca kepek katilmistir okadar ..Kahvalti
Kepekli tost yeşil cay ictim
araogun cogkogte durum ayran ☺cigkofteyye bayilirim ☺
aksamda corba salata 2 dilim kepek ekmek
sporda 1 saat kond bisikleti sürdum kizlar
suda 3 lt olur bugun ☺☺
Petit ?petitjeour Kim kizlar tebrik ederim cok azimlisiniz massAllah
İzinli yazdık ama hatirlamıyomusun sadece listeye girdiyi cuma bildirimini yaptı ve kayb oldu.halbuki katılımı falan iyiydi...Petit ?
Bende pek hatirlamadim geri donmek uzeremi ayrilmis aynuram ? Yoksa izinlimi? ...
Pilavi çig yapiyon biberi ayarsiz dokuyon bak vaz gecicem ogluma almaktan seni , ahaha ..Tadi cok kotu olmuyor tuzsuz pilav gibi :)
Sabah pulbiberi biraz fazla atmisim oksurmekten yiyemedim dogru duzgun
Çikar listeden o Aman aynur niye izinli yazmisizki ? Geri donmek uzere ayrildi yazsaydik keske listeyi etkiliyormuki ?İzinli yazdık ama hatirlamıyomusun sadece listeye girdiyi cuma bildirimini yaptı ve kayb oldu.halbuki katılımı falan iyiydi...
Anenlerdesin yanisporumu yaptım.2saat yemekden sonra yaptım ama çok yediyim için şimdi çok halsizim...bir az uzanayım canıım annemin yanında...
Şekerlik aynur bilmez o lavasi . Baya 2-3 dl ekmek eder cig kofteye sarilan lavas ayrica ennn beyaz ve sagliksiz undan yapilir . Diger ogunlerindede ekmek baya var , menulerinden ekmegi azalt caninInceydi kuzucum sorun olmadığına sevindim☺
AMIN hep yanindayiz kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?