Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şekerlik aynur bilmez o lavasi . Baya 2-3 dl ekmek eder cig kofteye sarilan lavas ayrica ennn beyaz ve sagliksiz undan yapilir . Diger ogunlerindede ekmek baya var , menulerinden ekmegi azalt canin

Aynen o.durumu yemeyeydim iyiydi

ekmegi azaltcam ablacimmm korkuyorumm ☺ ekmeksizde ama tabiki azaltamm lazim bidaha durum yemem bi kilolrdan kurtlymda ozmn artik

Kizlar ben bu cuma.deilde haftaya cuma takima girmeye hak kazaniyormurmuyum peki ☺

Gunaydin

Ezgi operasyonun iyi gecer insallah, kolay atlatirsin canim.

Kacamak yapan guzeller Sporunuzu arttirin, telafi edin aldiginiz fazla kalorileri

Dunku raporum

Sabah
Peynirli omlet, salata ve sut.

Ogle
Ispanak ve yogurt. Puding (1 kasik kuru uzum ve 2 kuru incir ile).

Aksam
Et izgara, salata ve ayran.

35 dk yurudum, 3.5 litre su ictim.

Hic ekmek tuketmiyormusun canim

Tubacim hatalarinin farkindasin ne guzel , duzelteceksin insallah
.. Birde menulerini daha ayrintili yazarmisin ? Cig kofte ne kadar durumlemi , kahvalti sadece ekmekmi mesela ?

Yulaf kepegi olarak tuketiyorum genelde canim. Ekmege cok duskunlugum yok. Normal beslenme duzenim protein agirlikliydi zaten. Ama tatlimi dondurmami afiyetle yerdim

Bende biraz ekmegi cikarsam hayatimdan cok ii olcakkk bende ekmeksiz sanki doymuyorum

Bende biraz ekmegi cikarsam hayatimdan cok ii olcakkk bende ekmeksiz sanki doymuyorum

Son 2 mesajin simdi yazacaklarim icin guzel ornek oldu

Sana 2 tavsiyem var. Birincisi surdurebilecegin saglikli bir beslenme duzenine baslaman. Ikincisi de duzenli spor yapman (kilo verirken haftanin 6 gunu olur mesela, korurken 3-4 gun).

Siki ve devam ettiremeyecegin diyetlere girersen kilo verirsin ama beslenme aliskanligin degismedigi icin sonrasinda tekrar alma ihtimalin olur.

Hepimizin bedeni aliskanliklari farkli. Kendimizi tanimali ve ona gore bir duzen kurmaliyiz canim

Haftanin 7 gunude spor yapıyorum bırakmiyorum sporu cok sevdim eksiklik oluyor spor yapmayinca ilk kurala uyuyorum ☺

ikinci kural ise gercekten yemek konusunda daha dikkatli olucam soylediklerin kulagimda kupe olucak tesekkur ederim ☺

Hayat üni. ogrencisi olan sendin dimi ?
Tubacim sen kac yasindaydin ? İkinizi karistiriyorum biraz :)))

29 canim. Ozel hitaba gerek yok Adim Arzu, bir oglum var. Yarismaya Adana dan istirak ediyorum

Memnun oldum arzucum ☺ bende buket

ALLAH oglunuzu anali babali buyutsun iNSALLAH ☺

ben aciyi cok severim mesela acili adana koftesini ☺Adananin yemekleri cok guzel olur ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…