- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
arzu arzu yarama tuz bastınAeben arkadasin hayirlisiyla gidip gelsin, bize de nasip olsun insallah
Nature adapte olamadi sanirim. Pazartesi baslayacagim diyetime demisti en son...
Hande hic birsey alma. Yeni pozisyonu daha iyi bir gelir de getirmistir. Ev iste
ben yapamıyorum nasıl oluyor anlamıyorumda yaCoklu alinti yaptim hihayttttt
geçmiş olsun böcükCiktim ameliyattan kizlarrr
Cevap vermek istediklerime coklu alintiya ekle diyorum sonra tk tek cevaplaya basiyorummben yapamıyorum nasıl oluyor anlamıyorumda ya
Tesekkur edermmmgeçmiş olsun böcük
anladım sanki amaCevap vermek istediklerime coklu alintiya ekle diyorum sonra tk tek cevaplaya basiyorumm
arzu arzu yarama tuz bastın
daha dün dedimki evi ayırırız artık demi dedim
onun dediği bakalım nasıl olurki çocuğa kim bakacak falan filan
yok arzum ev falan ayırmaz bu kocam
AH ARZU BENİM İSTEĞİMLE OLSA KEŞKEKv ya da senin ailene (ayni sehirdeyse) yakin bir yerden ev bulun. Kizi birakirsiniz sabahlari. Zaten kucuk degil. Seneye krese gider canim. 2+1 olsun ama sizin eviniz olsun. Birakma pesini canim...
Evet handem keşke herşey biz istemekle olsa.bizim elimizden dua etmekden başqa bi şey gelmez,ki ben son zamanlarda bunu bile yapamıyorum...AH ARZU BENİM İSTEĞİMLE OLSA KEŞKE
Tamam yaza dügünü olacak fıstık sensin .O zaman ekmegi minumuma çekiyorsun .. seni incecik gelin yapmalıyız .
Çook geçmiş olsun canım.. İnşallah tez zamanda geçer ömür boyu kurtulmuş olursun en azındanSimdi bisey hissetmiyorum tatlim ama dikis atilan yer kaniyor durmadan
Peri bugunlerde az goruyorum seni kiz ...
Pc doktorum sana bir sual :)))
Evde net acikken , telefonlarda baglantida sorun yokken pc de neden sık sık net baglantisi kesilir ?
Allahimm yardim ettt
Agrisi beynime vurduuu
Majezik ictim biraz duruldum simdi ay cok kotuym(
Ogleye dogru bi kase pirinc pilavi yemistim
Aksam da babaanemin zoruyla bi kase mercimek corbasi ictim tadini alamadim hic(
Simdi marketten cicibebeyle sut alicak babam en kolay onu yiyebilrm aciktgimda
YOk yok su agri gecsin de yemek yemesem de olurKiyamam sanaaainsanim agzinin tadi kalmiyor ki kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?