Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aeben arkadasin hayirlisiyla gidip gelsin, bize de nasip olsun insallah

Nature adapte olamadi sanirim. Pazartesi baslayacagim diyetime demisti en son...

Hande hic birsey alma. Yeni pozisyonu daha iyi bir gelir de getirmistir. Ev iste
arzu arzu yarama tuz bastın
daha dün dedimki evi ayırırız artık demi dedim
onun dediği bakalım nasıl olurki çocuğa kim bakacak falan filan
yok arzum ev falan ayırmaz bu kocam

arzu arzu yarama tuz bastın
daha dün dedimki evi ayırırız artık demi dedim
onun dediği bakalım nasıl olurki çocuğa kim bakacak falan filan
yok arzum ev falan ayırmaz bu kocam

Kv ya da senin ailene (ayni sehirdeyse) yakin bir yerden ev bulun. Kizi birakirsiniz sabahlari. Zaten kucuk degil. Seneye krese gider canim. 2+1 olsun ama sizin eviniz olsun. Birakma pesini canim...

Kv ya da senin ailene (ayni sehirdeyse) yakin bir yerden ev bulun. Kizi birakirsiniz sabahlari. Zaten kucuk degil. Seneye krese gider canim. 2+1 olsun ama sizin eviniz olsun. Birakma pesini canim...
AH ARZU BENİM İSTEĞİMLE OLSA KEŞKE

İyi akşamlar.eve geldim.ortalığı topluyordum,gelemedim.
Alessa_ aslında arzu haklı.onlar sana almıyorsa sen niye incelik yapıyorsun ki?ben olsam asla almam.
@BenElse kuzum hoş geldin.aramıza ne zaman dönüyorsun?kilon ne durumda?
tatlibikiz canım Allah acil şifalar versin.güzel geçmesine sevindim.
@sosyalfen sana hiç yakıştıramadım.biz ki herzaman seni takdir ederdik canım.lütfen esmamın yazdıklarını iyice oku kuzum.yemek marifet deyilki iki günlük dünyada gününü yemekle geçiresen.sen açnı kalıyorsun?sadece Allahın sana emanet ettiyi vücuda sağlıkla beslenerek iyi bakıyorsun.

İyi aksamlar kizlar ....

Disarisi yine buzzz gibi birrr ..

Böcügüm gecmis olsun , bir ikigun zorlanirsin ama gecer balim

Sosyalim amin canim analarimiz basimizdan eksik olmasin .

Handem bence firsati degerlendir bastir biraz ayri ev icin

Peri bugunlerde az goruyorum seni kiz ...

Pc doktorum sana bir sual :)))
Evde net acikken , telefonlarda baglantida sorun yokken pc de neden sık sık net baglantisi kesilir ?

Bugunku menum

sabah

Tost tan tahilli ekmekten
cay şekersiz

ara ogun meyve salatasi salatamda
nar elma kivi var az az ☺

aksam ispanakkkk 1 dilim ekmek ☺
2 kase cacik yedimmm fazlami bilmiyorum

menum bukadar

suda 3 lt olur

spor 1 saat yuruyus hizli tempo

1 saat kond bisiklet surdum ☺

Simdi bisey hissetmiyorum tatlim ama dikis atilan yer kaniyor durmadan
Çook geçmiş olsun canım.. İnşallah tez zamanda geçer ömür boyu kurtulmuş olursun en azından
Peri bugunlerde az goruyorum seni kiz ...

Pc doktorum sana bir sual :)))
Evde net acikken , telefonlarda baglantida sorun yokken pc de neden sık sık net baglantisi kesilir ?

Evet önümüzdeki hafta sonu aöf sınavları, bir sonraki haftada bütünlemelerim var o yüzden gelişlerim azaldı ama bitmez asla Hani iki elim kanda olsa gelirim derler ya o şekilde
Evlerimizdeki modemler her bilgisayara bir isim veriyor (ip), bazen bunu yanlışlıkla iki cihaza verirse birinde net kesintisi diğerinde ise sorunsuz bağlantı olur. Böyle birşey olma ihtimali var. Yada kesinti çok hızlı olmasına rağmen pcnin algılaması gecikiyorda olabilir.
Eğer böyle bir durum olursa modemi bir kez kapatıp açmayı dene bakalım

Allahimm yardim ettt
Agrisi beynime vurduuu
Majezik ictim biraz duruldum simdi ay cok kotuym(
Ogleye dogru bi kase pirinc pilavi yemistim
Aksam da babaanemin zoruyla bi kase mercimek corbasi ictim tadini alamadim hic (
Simdi marketten cicibebeyle sut alicak babam en kolay onu yiyebilrm aciktgimda

Kiyamam sanaaa insanim agzinin tadi kalmiyor ki kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…