- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Selam kızlar
2 gündür menü yazmıyorum
Kendimi iyi hissetmedğim için doğru düzgün bişey yiyemiyorum
Teşekkür ederimGecmis olsun canim. Ama tam da guzel beslenmen gereken bir donemdesin. Direncin dusmesin canim dikkat et.
Allah acil şifalar versin kuzum...Teşekkür ederim
Handem yazdım ya az önce evdeyim ben...blöf yaptım kocam yutmadıAynur dua etmekten başka elden ne gelir benim ev ayirma ihtimalimde ufacik bir umut isigim olsa emin ol bu kadar negatif olmazdim sen ne kadar sure annende kalicaksin annenler destek veriyodur inşallah benim boyle bir luksumde yok
Yok be ablam firsat falan yok bizde bilmiyorum abla ne onumu gorebiliyorum nede sonumu
Çok teşekkür ederimmAllah acil şifalar versin kuzum...
Ben ben benn :)Yarın lapaya ödeme atmaya evet deyen kuzularrrr...elleri göreyimmmm...
Arkadasim Allah muhabbetinizi artirsin en önemlisi kari koca arazi sevgi saygi ..imtihan için geldik bu dunyaya cocugunla esinle imtihan olmak istermiydin..boşver kötünün kötüsü var.her halükarda elhamdülillah..Yarın lapaya ödeme atmaya evet deyen kuzularrrr...elleri göreyimmmm...
Bu lapanın tadını bir tek ben mi seviyorum kiiArkadasim Allah muhabbetinizi artirsin en önemlisi kari koca arazi sevgi saygi ..imtihan için geldik bu dunyaya cocugunla esinle imtihan olmak istermiydin..boşver kötünün kötüsü var.her halükarda elhamdülillah..
Ben bugün basladim lapa ya ..hic çekilir dert degil ama yarinda yapacagim inş..
Yok arkadasim bende sever gibi oldum ama resmen bir zulüm ya..Bu lapanın tadını bir tek ben mi seviyorum kii
Amanin benim oglan duymasin :))) her isyaninda bunu dile getiriyordu :))Ttnetse zaten başka birşeye gerek yok :)))) Zira kendileri inanılmaz derece düşük hızlarla hizmet kalitesini (!) gösteriyor. Net limitsiz paketi ise de belli bir kota sonrası hızı düşürüyor. Oyundanda hız düşüklüğü sebebiyle kopuyordur internet kesilmesi değildir.
Abla esin iptal etsin tel de n interneti..sonra sen hangisi iyiyse ona boşver Superonline diyorlar ama arastir istersenAmanin benim oglan duymasin :))) her isyaninda bunu dile getiriyordu :))
Acikcasi kizlar evin bu isleri hep bana bakiyor ama abonelikte esimin ustune o yuzden degistiremiyorum . İnanin bi islerin icinde esimi bulmak ne mumkun..ttnete bizi baglayan biside yok birkac senedir evi arayip dururlar , onlar bile benim adama ulasamadi ahaha .
Esim
Olmadan baska net abobeligi mumkunmudur ? Ve hangisini tavsiye edersiniz ?
Ben de seviyorummmm...hem de yanında pul bib.li yoğurtla bayılıyorum hatta...fakat kahvaltıyı klasik yaparım herhalde...Bu lapanın tadını bir tek ben mi seviyorum kii
Yine de olmuş fatoşum...merhaba kizlaaaar cok moralsizim isler cok yogun yemek bile yiycek vaktim olmuyoRaporum
sbh
1 haslanmis yumurta
1 portakal
oglen
tb ekmeginden beyaz peynirli tost
Ara 1 portakal
Aksam
haslanmis karnabahar ve yogurt
İnşallah fıstığım...Haftaya rahatliyor isler ins o zmn bol bol takilcam burda ins
Sağ ol canım arkadaşım. ..inşallah rabbim gönlümü aydınlatır...Allah aeben abladan da razı olsun...o vesile oldu doğru yolu yönelmeme...çok rahatladım çok.. .Arkadasim Allah muhabbetinizi artirsin en önemlisi kari koca arazi sevgi saygi ..imtihan için geldik bu dunyaya cocugunla esinle imtihan olmak istermiydin..boşver kötünün kötüsü var.her halükarda elhamdülillah..
Ben bugün basladim lapa ya ..hic çekilir dert degil ama yarinda yapacagim inş..
Ben yaptığım zaman normal kahvaltı yapıyorum öğlen akşam lapayı yiyorumBen de seviyorummmm...hem de yanında pul bib.li yoğurtla bayılıyorum hatta...fakat kahvaltıyı klasik yaparım herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?