Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Jillianımı yaptım,bayomu yaptım,bi kupa zencefilli,limonlu yeşil çayımı içtim,bi 15dakikalık da olsa rabbimle buluştum,dua ettim,namaz kıldım hem de neredeyse 3 yıl sonra...ve ben artık herşeyi Ona bıraktım...benim başaramıyorum.yapacak bir şeyim yok artık.şimdi de kocamı bekliyorum.misafir halaı rusyaya yolcu etmeye gitti..çok özlemişiz 1_1mizi...biz yapamayız ayrı ayrı onu anladım bi daha...

Handem yazdım ya az önce evdeyim ben...blöf yaptım kocam yutmadı...

Yarın lapaya ödeme atmaya evet deyen kuzularrrr...elleri göreyimmmm...
Arkadasim Allah muhabbetinizi artirsin en önemlisi kari koca arazi sevgi saygi ..imtihan için geldik bu dunyaya cocugunla esinle imtihan olmak istermiydin..boşver kötünün kötüsü var.her halükarda elhamdülillah..
Ben bugün basladim lapa ya ..hic çekilir dert degil ama yarinda yapacagim inş..

Bu lapanın tadını bir tek ben mi seviyorum kii

Amanin benim oglan duymasin :))) her isyaninda bunu dile getiriyordu :))
Acikcasi kizlar evin bu isleri hep bana bakiyor ama abonelikte esimin ustune o yuzden degistiremiyorum . İnanin bi islerin icinde esimi bulmak ne mumkun ..ttnete bizi baglayan biside yok birkac senedir evi arayip dururlar , onlar bile benim adama ulasamadi ahaha .
Esim
Olmadan baska net abobeligi mumkunmudur ? Ve hangisini tavsiye edersiniz ?

Abla esin iptal etsin tel de n interneti..sonra sen hangisi iyiyse ona boşver Superonline diyorlar ama arastir istersen

Sağ ol canım arkadaşım. ..inşallah rabbim gönlümü aydınlatır...Allah aeben abladan da razı olsun...o vesile oldu doğru yolu yönelmeme...çok rahatladım çok.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…