Oy oy kiyamam sanaYOk yok su agri gecsin de yemek yemesem de olur
Tam da yemek yemeye baslamistm
Perim bu kesintinin 5-10 dk surmesi normalmi peki ?Çook geçmiş olsun canım.. İnşallah tez zamanda geçer ömür boyu kurtulmuş olursun en azından
Evet önümüzdeki hafta sonu aöf sınavları, bir sonraki haftada bütünlemelerim var o yüzden gelişlerim azaldı ama bitmez aslaHani iki elim kanda olsa
gelirim derler ya o şekilde
Evlerimizdeki modemler her bilgisayara bir isim veriyor (ip), bazen bunu yanlışlıkla iki cihaza verirse birinde net kesintisi diğerinde ise sorunsuz bağlantı olur. Böyle birşey olma ihtimali
var. Yada kesinti çok hızlı olmasına rağmen pcnin algılaması gecikiyorda olabilir.
Eğer böyle bir durum olursa modemi bir kez kapatıp açmayı dene bakalım
Haklisin kuzum herseyin basi saglikYOk yok su agri gecsin de yemek yemesem de olur
Tam da yemek yemeye baslamistm
Perim bu kesintinin 5-10 dk surmesi normalmi peki ?
Evde 4-5 telefonnoluyor haliyle . Peki modemin rolu varmi bu konuda yada markasi onemlimi ?
İnsallh aablammOy oy kiyamam sanagececek insallah :))
Hımm . Tt net sinirsiz pAket ..Normal bizim evdekide bazen sorun yaşatıyor ablacim bidr her telefon modemden girince ister istemz internet hizi düşüyor
Modemin markasi onemli degil de ineternet hangisi o onemli cekme düzeyi cunku farkli oluyor
bi cozumu var kapali tutup sonra
acip beklemek tabi hatlardan baska arizasi da olablr ablacim
Aynur dua etmekten başka elden ne gelir benim ev ayirma ihtimalimde ufacik bir umut isigim olsa emin ol bu kadar negatif olmazdim sen ne kadar sure annende kalicaksin annenler destek veriyodur inşallah benim boyle bir luksumde yokEvet handem keşke herşey biz istemekle olsa.bizim elimizden dua etmekden başqa bi şey gelmez,ki ben son zamanlarda bunu bile yapamıyorum...
Yok be ablam firsat falan yok bizde bilmiyorum abla ne onumu gorebiliyorum nede sonumuİyi aksamlar kizlar ....
Disarisi yine buzzz gibi birrr ..
Böcügüm gecmis olsun , bir ikigun zorlanirsin ama gecer balim
Sosyalim amin canim analarimiz basimizdan eksik olmasin .
Handem bence firsati degerlendir bastir biraz ayri ev icin
İnsallah tatttosummmBocuk yatina daha iyi olursun kuzum
Markası pek önemli değil ama dediğim gibi her cihaz bağlanmaya çalışınca modem aynı ismi veriyor olabilir. Yada cihazda da arıza olması mümkün isim verme sırasında problem yaşıyordur. Birden fazla sebebi olabiliyor.Perim bu kesintinin 5-10 dk surmesi normalmi peki ?
Evde 4-5 telefonnoluyor haliyle . Peki modemin rolu varmi bu konuda yada markasi onemlimi ?
Hımm . Tt net sinirsiz pAket ..
Biz neysede oglanin bir oyunu var gunluk 1 saat oynadigi , o oynarken kesilince basiyor isyani :)) oyundan atiliyor ve oyunda klasi dusuyor :) zanane bebeleri iste :).. O zaman kapatip acmak bisi ifade etmiyor iste
Ttnetse zaten başka birşeye gerek yok :)))) Zira kendileri inanılmaz derece düşük hızlarla hizmet kalitesini (!) gösteriyor. Net limitsiz paketi ise de belli bir kota sonrası hızı düşürüyor. Oyundanda hız düşüklüğü sebebiyle kopuyordur internet kesilmesi değildir.Hımm . Tt net sinirsiz pAket ..
Biz neysede oglanin bir oyunu var gunluk 1 saat oynadigi , o oynarken kesilince basiyor isyani :)) oyundan atiliyor ve oyunda klasi dusuyor :) zanane bebeleri iste :).. O zaman kapatip acmak bisi ifade etmiyor iste
Selam kızlar
2 gündür menü yazmıyorum
Kendimi iyi hissetmedğim için doğru düzgün bişey yiyemiyorum
Teşekkür ederimGecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?