Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Perim bu kesintinin 5-10 dk surmesi normalmi peki ?
Evde 4-5 telefonnoluyor haliyle . Peki modemin rolu varmi bu konuda yada markasi onemlimi ?

Evde 4-5 telefonnoluyor haliyle . Peki modemin rolu varmi bu konuda yada markasi onemlimi ?

Normal bizim evdekide bazen sorun yaşatıyor ablacim bidr her telefon modemden girince ister istemz internet hizi düşüyor

Modemin markasi onemli degil de ineternet hangisi o onemli cekme düzeyi cunku farkli oluyor

bi cozumu var kapali tutup sonra acip beklemek tabi hatlardan baska arizasi da olablr ablacim

Hımm . Tt net sinirsiz pAket ..
Biz neysede oglanin bir oyunu var gunluk 1 saat oynadigi , o oynarken kesilince basiyor isyani :)) oyundan atiliyor ve oyunda klasi dusuyor :) zanane bebeleri iste :).. O zaman kapatip acmak bisi ifade etmiyor iste

Evet handem keşke herşey biz istemekle olsa.bizim elimizden dua etmekden başqa bi şey gelmez,ki ben son zamanlarda bunu bile yapamıyorum...
Aynur dua etmekten başka elden ne gelir benim ev ayirma ihtimalimde ufacik bir umut isigim olsa emin ol bu kadar negatif olmazdim sen ne kadar sure annende kalicaksin annenler destek veriyodur inşallah benim boyle bir luksumde yok
Yok be ablam firsat falan yok bizde bilmiyorum abla ne onumu gorebiliyorum nede sonumu

Iyi aksamlar

Ezgi kolay atlatirsin insallah canim. Gecmis olsun yeniden.

Sosyal sikilma guzelim. Amacini, neden kilo vermeye karar verdigini dusun. Irade herseyde onemli canim. Aynen devam, pes etmek yok

Peri sinavlarinda basarilar canim

Aynura ve hande...herseyin basi dua elbet. Ama istegimiz dogrultusunda caba gostermek zorundayiz. Ugrasip didinip ayni zamanda hayirlisi icin dua etmek en guzeli.

Bugün koşturmacam vardı,ayaküstü atıştırdım,yazacak menüm yok yani :) sadece Jillian Michaels level 3/27.günü yaptım...

Raporum
Sabah
Peynirli omlet, salata ve sut.

Ogle
Brokoli corbasi, tavuk sote ve ayran. Ekmek kadayifi.

Aksam
Boyun paca ve turp salatasi.

35 dk yurudum, 3.5 litre su ictim.

Bugünki raporum;

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tam buğday ekmeği
Domates, salatalık, maydanoz, dereotu

Öğlen:
1 ıhlamur
special k kraker

Akşam:
Köfte
yoğurt
salata

1,5 lt su içtim. 20 dk kadar yürüyüş.

Sanırım regl olacağım pek kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi

Markası pek önemli değil ama dediğim gibi her cihaz bağlanmaya çalışınca modem aynı ismi veriyor olabilir. Yada cihazda da arıza olması mümkün isim verme sırasında problem yaşıyordur. Birden fazla sebebi olabiliyor.

Ablacim kardesim bilgisayardan cok iyi anliyor bizimde ttnet buaralar ttnette ariza varmis ablacim bizimde skntli internet suan ama duzelirmis

Ttnetse zaten başka birşeye gerek yok :)))) Zira kendileri inanılmaz derece düşük hızlarla hizmet kalitesini (!) gösteriyor. Net limitsiz paketi ise de belli bir kota sonrası hızı düşürüyor. Oyundanda hız düşüklüğü sebebiyle kopuyordur internet kesilmesi değildir.

Selam kızlar
2 gündür menü yazmıyorum
Kendimi iyi hissetmedğim için doğru düzgün bişey yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…