Benim başımdan 1 evlilik geçti.Ne yazikki bir erkekle olan birliktelik evlilik sabr isi simdi bu zamanda mükemmel insan mukemmel şahsiyetler yok o yüzden her ilişki fedakarlık istiyor.bazen senin sorun gördüğün şeyler onun için sorun olmayabilir.ayni zamanda kavga etmek istemediği için üstünü kapatiyor umursamaz davranıyor..çünkü biraz fevri davraniyor olabilirsiniz.sakinligini bozmadan sakince konuş hatta mektup yaz tartismayada da yol acmaz hemide hissettiklerini söyler bosalirsin
cok ıyısın cokk :)Gecen hafta 59 200
Bu hafta 57 900
Hedef 56 500
tahammul konusunda anlattıklarına bakarsan haklısın.. beklentılerıne cevap veremıyor sanırım bu konudaBenim başımdan 1 evlilik geçti.
Yaralı bir kadınım ben zaten.
Oğlum var 5 yaşında.
2,5 sene oldu boşanalı.
Şu an hayatımda olan kişide ewlenip ayrılmış ve kızı var 5 yaşında.
Bizim anlaşamadığımız tek nokta, ben ona istediğim zaman ulaşamıyorum.
Ve hep dewamlı sevgi sözcükleri sorunlardan konuşulmaması ve yoğun iş temposundan fazla görüşemememiz...
Ben artık net olsun karşımda istiyorum her şeyde..
Bunu yakalayamadıkk...
Oyuzden tahammül kısmım zayıff benim...
cok tesekkr ederm esmam herkese yasatsın allah mutlulukların en guzelınııEzgi tebrikler hande tebrikler
İnanmanin sonu basarmaktir darisi bize olsun inşallah..
Ezgi kilo vermeden ki halin bile güzel yoruma gerek yok o yüzden..
Her zaman herseyde ayni mutlulugu yasamaniz dileğiyle...
Teşekkür ederimNormal bir durum gibi gorunmuyor karasizim dr gittinmi ?
Gecmis olsun ...
Yeni nicinde hayirli olsun :)
allah beterınden korusunBende sansliyim seni tanidigim.icin ezgimm
Buarada disin kanamis dikkat et fistik o kaniyor endise etme benim hep kanamistikolay bisi yasamadin kiyamam sana
Ewet bu saydıklarımda hiç hemde...tahammul konusunda anlattıklarına bakarsan haklısın.. beklentılerıne cevap veremıyor sanırım bu konuda
Geçen hafta 80
Bu hafta 77.1
Fark 2.9
Haftaya hedefim 76,5
Uzun anlamlı bir mesaj at istersen anlamasini sağla bu sikintini yoksa kendini yetip bitireceksin...Burayı BDV çevirdim kusura bakmayınn
gercekten her sey sevgı degıl..Ewet bu saydıklarımda hiç hemde...
Günde 15 kez beni sewdiğini söyleyen mesajlar atar.
Sevmekle olmuyor işte bazı şeyler...
Mesajla konuşulmazmış böyle şeyler öyle dedi.Uzun anlamlı bir mesaj at istersen anlamasini sağla bu sikintini yoksa kendini yetip bitireceksin...
o nasıl laf ya kızarım bakBurayı BDV çevirdim kusura bakmayınn
yuzyuzede konusamıyoruz kı senınle kendımı ıfade etmem ıcın sans tanı bana deMesajla konuşulmazmış böyle şeyler öyle dedi.
Ne bilim işteo nasıl laf ya kızarım bak
vuuuuuuuuuuuuuuuGeçen hafta 80
Bu hafta 77.1
Fark 2.9
Haftaya hedefim 76,5
Akşam %80 görüşücez sanırım. Ozaman konuşucam inş beni rahatsız eden şeyleri....yuzyuzede konusamıyoruz kı senınle kendımı ıfade etmem ıcın sans tanı bana de
konuş lilişAkşam %80 görüşücez sanırım. Ozaman konuşucam inş beni rahatsız eden şeyleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?