Gunaydin kizlarrr
Bugun doktora gidicem dikisleri alabiliyosa alsin artik cok skildim
Gecti gecti :) sisligi kalmadi cok sukur agrisi da yok denilicek kadar azSen nasil oldun canim? Agrisi sisligi gecti mi?
Gecti gecti :) sisligi kalmadi cok sukur agrisi da yok denilicek kadar az
Bi yanagimda renklenmeler var sadece uzerine yatip zorladigm icin mi acaba onda endiseliyim
Vallahi dun disari ciktim arkadasm lahmacun soyledi kendine bende corba soyledim lahmacunu isiriyim dedim ama yok olmadi sol yanagim şiş ya daha biraz o dişlerimin arasina geliyo cignemede gucluk cekiyorum şişlik indikce duzelirOnu da sorarsin gittiginde canim. Iyilesme sureci de olabilir. Yeme icmen nasil?
Vallahi dun disari ciktim arkadasm lahmacun soyledi kendine bende corba soyledim lahmacunu isiriyim dedim ama yok olmadi sol yanagim şiş ya daha biraz o dişlerimin arasina geliyo cignemede gucluk cekiyorum şişlik indikce duzelir
Kz icim disim sivi oldu uzun sure corba icmek istemiyorumBiraz daha sivi beslenmeye devam o zaman
Kz icim disim sivi oldu uzun sure corba icmek istemiyorum
PiZza ve kola mi var bu topikteeee
Hay ağzını seveyim.evet tuğbam hadi bi de burdan yak...
Cok yasak cissss
Tabikide yasakkk
Raporum
Sabah
Serpme koy kahvaltisi (kiremitte sucukly yumurta, peynir, zeytin, kozlenmis domates ve biber, 1 dilim koy ekmegi ve ayran).
Ogleden sonra
Salata ve maden suyu (disaridaydim).
Aksam
Balik, salata ve 1 bardak salgam.
Disarida 1 saat yurudum ve leslie 5 mil yaptim. 4 litre su ictim.
günaydın güzeller iyi haftalar
Aynen bol karabiberli :) ilkgun cok icti arzum ama hala duzelme yok adam terkemekten helak olduCok guzel sonuclar canim. Yeniden tebrik ederim boyle bir topige onayak oldugun icin. En cok da kararsiz incelmis
Nerede calisiyorsun canim?
Evde degilsen spora ve duzgun beslenmeye de zaman ayiramiyorsundur.
Yedir bol karabiberli tarhanayi
abla. Gece sucuk gibi terler, sabaha turp gibi olur
İyileşmedimi eniştemiz?Allah şifasını versin çabucak...Aynen bol karabiberli :) ilkgun cok icti arzum ama hala duzelme yok adam terkemekten helak oldu.. Tekrar dr gidecek ,
Bende disardayim kizlar .esim hasta olunca esim yatiyor kizimin ehliyet isi bana kaldi simdi onunla emniyetdeyim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?