Ikinize de gecmis olsun canim. Bilirim yorgunlugu. Insallah pasan cabucak toparlanir da sen de istirahat edersin.
Ben deOyle bagirmistim ki esim herhalde dogurdu diye odaya dalmisti
Yok iki çocuğu vardıMasalahKadinin ilk dogumuydu de bir de dusup bayilayim surada. Ben 3700 cocugu doguramadim
YapaN kişi o kadar önemli ki.ben hastayı psikolojik olarak hazırlamadan muayene etmiyorum canım nefes alma tekniği rahatlatmaya bi şekilde yavaşça muayene ediyorum.sert yapinca mahvediyor.Ikinize de gecmis olsun canim. Bilirim yorgunlugu. Insallah pasan cabucak toparlanir da sen de istirahat edersin.
Ben deOyle bagirmistim ki esim herhalde dogurdu diye odaya dalmisti
Yok iki çocuğu vardı
Yap
YapaN kişi o kadar önemli ki.ben hastayı psikolojik olarak hazırlamadan muayene etmiyorum canım nefes alma tekniği rahatlatmaya bi şekilde yavaşça muayene ediyorum.sert yapinca mahvediyor.
Çok güzel tabi ki meslegimi çok ama çok seviyorum.oynasiyoz bi deHerkese nasip olmuyor. Sansli imis kadin
Senin icin nasil bir his? ilk sen dokunuyosun bebege
Lilis sen nasilsin ? Senin bir sıkintir var sanki
Gecen gunlerde erkek arkadasinla ilgili konusmalariniz vardi ama tam takip edemedim ...
Hande sen nerdesin ? Ha bugun senin temizlik gunundu dimi ?
Esinle kOnustunmu ?
Direk listeye geliyor o zaman dogrumu ?Ben unutuyorum handenin temizlik gunu oldugunu. Durup durup onu soruyorum
13. Takimdalar, transfer olacaklar abla.
Herkesten ayni maumeleyi bulama ya bilirsin tatlımBir dahaki doguma ardahan a gelecegiz o zaman
Hoşbuldum canım inşallah zayıflarız.Çok istikrarlı azimli başladım 7 gündür sıfır kaçamak devam sporda da slim in 6 grubundayım çok çok iyi olacak inşallah sizlerle de:)Funda hos geldin canimDogru adrestesin. Itina ile gule oynaya zayiflatiriz
Alemsin tuba
Gercekten...normal dogum mu yaptirdin?
Hoşbuldum.Yok geçen yıl 13.takımda başlamıştım izne ayrılıp uzun bir aradan sonra tekrar 13.takıma gelmiştim.Selam kizlar ....
Nazlim gecmis olsun ....
Evet arzum esmam ve sosyal gorunmuyor . Kararsizinda spor topiginde daha motive oluyor sanirim .. Hayatda yok bugun sanki
Böcügüm dikislerini almamis dr . Hayirlisi ne olcak iyice iyilessin sonra alsin ...
Yeni atkadas gelmis hosgelmis , tansfermi olacaksin yoksa 13. Takima henuz girmedinmi ??
Zeynep ne guzel meslegin varmis , hergun mucizeye tanik oluyorsun :))
*** 13. TAKIM 386. ETAP*** ONUNCU TAKIMDirek listeye geliyor o zaman dogrumu ?
Bizdede deneme haftasi olacakmi 13. Takimda nasildiki
durumun ? Kac haftadir 13. Takimdasin arkadasim ?
Hoşbuldum canım inşallah zayıflarız.Çok istikrarlı azimli başladım 7 gündür sıfır kaçamak devam sporda da slim in 6 grubundayım çok çok iyi olacak inşallah sizlerle de:)
Hoşbuldum.Yok geçen yıl 13.takımda başlamıştım izne ayrılıp uzun bir aradan sonra tekrar 13.takıma gelmiştim.
*** 13. TAKIM 386. ETAP*** ONUNCU TAKIM
gubsej (90/94.5/-0.14/%-0.16) 354. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 33'e bölündü.
90 da bırakıp 94.5 la dönmüşüm.Valla durumları hiç bilmiyorum transferde deneme oluyor mu hiçbir fikrim yok.Nasıl uygun olursa artık.Bu cuma bildirimini 13.takıma yapacakmışım sadece onu biliyorum.
herkese merhaba ben havva:) 26 yaşındayım diş hekimliği son sınıf öğrencisiyim ve 1 yıla yakındır diyetteyim..(aradaki gelgitlerle beraber yaklaşık 1 yıl ) 24 ocakta başlamıştım geçen sene 117.7 kg ile boyum 178 ve 30 kilo verdim.. aslında çocukluğumdan beri kiloluydum ama iki yıl önce bazı problemler yüzünden mutluluğu yemek yemekde buldum deliler gibi yedim yedim.. sonuç da 117.7.. ve şimdi aranızdayım
13.takımla başladım ben diyete ama son zamanlarda motivasyonda kopmalar yaşamaya başladım hiç bir sıkıntı yada problem olmadı bana 30 kilo verdiren takımdı ve kalan 20 kilo için 13. takımın bana yetmediğini gördüm ebru ile konuşup geldik ve aynura88 de bizim bu isteğimizi olumlu karşıyaınca kalan 20 kiloyuda sizinle vermek istiyorum sizin içinde bir mahsuru yoksa tabi ki :))
ayrıca jiliaanda da 3. takımdayım
hoşbuldumm funda benden önce geldiHos geldin aramiza canimFunda ya da soyledigim gibi itina ile gule oynaya zayiflatiriz. Dogru adrestesin
Hoşbuldum canım inşallah zayıflarız.Çok istikrarlı azimli başladım 7 gündür sıfır kaçamak devam sporda da slim in 6 grubundayım çok çok iyi olacak inşallah sizlerle de:)
Hoşbuldum.Yok geçen yıl 13.takımda başlamıştım izne ayrılıp uzun bir aradan sonra tekrar 13.takıma gelmiştim
*** 13. TAKIM 386. ETAP*** ONUNCU TAKIM
gubsej (90/94.5/-0.14/%-0.16) 354. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 33'e bölündü.
90 da bırakıp 94.5 la dönmüşüm.Valla durumları hiç bilmiyorum transferde deneme oluyor mu hiçbir fikrim yok.Nasıl uygun olursa artık.Bu cuma bildirimini 13.takıma yapacakmışım sadece onu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?