Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Havva srnde hosgeldin takimiza ..

13. Takim Kapanacakmi yoksa kizlar

Havva ve gubsej hoş geldiniz kızlar...inşallah bundan sonra birlikde devam edicez...hiç bir deneme falan yapmıycaz kızlar bu cuma orada bildirim yapacaksınız ve transfer oldu yazacakada.öbür cumada bizim listede olacaklar inşallah

Spora baslamakla cok iyi yapmissin canim. Kacamaksiz gitmeni de alkisliyorun, ayni hizla devam
Aminn inşallah:)
Hoşgeldin takımımıza kuzummm:):):):):):)Çaylaksın sen naaber

Sanmıyorum canım Laydline toparlar hiç şüphem yok.
Hoşbuldum.Sevindim direkt listede olacağıma:)Utandırmayacagım inşallah sizi:)

İnşallah istediyin kiloya inerek hamiş kalırsın,sadece sabrlı ve kararlı ol.bi de her akşam raporunu paylaşmayı unutma kuzum...

İnşallah istediyin kiloya inerek hamiş kalırsın,sadece sabrlı ve kararlı ol.bi de her akşam raporunu paylaşmayı unutma kuzum...
İnşallah :)Zaman çok önemli benim için vakit daralıyor ne kadar geç okadar kötü o yüzden sıfır kaçamak ve bol spor hedefim:)Menümü yazarım her akşam.

ahhh ahhh beni kestiler bide sonrasında da bazı konularda uyarılmadığım için dikişlerim iltihap kaptı 15 gün zar zor oturdum popomun üstüne
Ayy canım benim
ben de damar yırtılmışdı galiba ona bi dikiş koydular.1gün zorlandım sonra geçti...ıyy içim gitti ya o günleri hatırladım...

hoşbuldum canım :)

yaşasın yoksa iyice çuvallardım ben cuma korkusu ensemde olunca iyi oluyor:)
yaa hemende çaylak yaptın beni ben okuyom bi keree

hoşbuldum canım :)

yaşasın yoksa iyice çuvallardım ben cuma korkusu ensemde olunca iyi oluyor:)

yaa hemende çaylak yaptın beni ben okuyom bi keree
Yok yok bizim takımda bi cuma korkusu vardır bi de aynura korkusu veremeyenlere nasıl kızdığımı bili kızlar...ona göre haaa...

Hosgeldiniz

Hoşgeldin canım Valla benimde vermem gereken en az 20 kilo var ve gerçekten iyiki anlattın çok güzel bir örnek oldu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…