İyi olda esmam .. Anemlerdeyim diye kacirma he bilirim analari yedirmez yedirirler :))kizlar annemlerdeyimde o yuzden pwj giremiyoeum..kendibize iyi bakin
Aminn inşallah:)Spora baslamakla cok iyi yapmissin canim. Kacamaksiz gitmeni de alkisliyorun, ayni hizla devam
Hoşgeldin takımımıza kuzummm:):):):):):)Çaylaksın sen naaberherkese merhaba ben havva:) 26 yaşındayım diş hekimliği son sınıf öğrencisiyim ve 1 yıla yakındır diyetteyim..(aradaki gelgitlerle beraber yaklaşık 1 yıl ) 24 ocakta başlamıştım geçen sene 117.7 kg ile boyum 178 ve 30 kilo verdim.. aslında çocukluğumdan beri kiloluydum ama iki yıl önce bazı problemler yüzünden mutluluğu yemek yemekde buldum deliler gibi yedim yedim.. sonuç da 117.7.. ve şimdi aranızdayım
13.takımla başladım ben diyete ama son zamanlarda motivasyonda kopmalar yaşamaya başladım hiç bir sıkıntı yada problem olmadı bana 30 kilo verdiren takımdı ve kalan 20 kilo için 13. takımın bana yetmediğini gördüm ebru ile konuşup geldik ve aynura88 de bizim bu isteğimizi olumlu karşıyaınca kalan 20 kiloyuda sizinle vermek istiyorum sizin içinde bir mahsuru yoksa tabi ki :))
ayrıca jiliaanda da 3. takımdayım
Sanmıyorum canım Laydline toparlar hiç şüphem yok.Havva srnde hosgeldin takimiza ..
13. Takim Kapanacakmi yoksa kizlar
Hoşbuldum.Sevindim direkt listede olacağıma:)Utandırmayacagım inşallah sizi:)Havva ve gubsej hoş geldiniz kızlar...inşallah bundan sonra birlikde devam edicez...hiç bir deneme falan yapmıycaz kızlar bu cuma orada bildirim yapacaksınız ve transfer oldu yazacakada.öbür cumada bizim listede olacaklar inşallah
Ben de 3700lik bebişimi normal şekilde doğurdum,ve hiç yırtılma olmadı.acaba bunda doktorun ebenin bi rolü var mı merak ederim hep?Herkesten ayni maumeleyi bulama ya bilirsin tatlım
İnşallah istediyin kiloya inerek hamiş kalırsın,sadece sabrlı ve kararlı ol.bi de her akşam raporunu paylaşmayı unutma kuzum...Aminn inşallah:)
Hoşgeldin takımımıza kuzummm:):):):):):)Çaylaksın sen naaber
Sanmıyorum canım Laydline toparlar hiç şüphem yok.
Hoşbuldum.Sevindim direkt listede olacağıma:)Utandırmayacagım inşallah sizi:)
Tabi ki var.usta bi elde yırtılma olmazBen de 3700lik bebişimi normal şekilde doğurdum,ve hiç yırtılma olmadı.acaba bunda doktorun ebenin bi rolü var mı merak ederim hep?
İnşallah :)Zaman çok önemli benim için vakit daralıyor ne kadar geç okadar kötü o yüzden sıfır kaçamak ve bol spor hedefim:)Menümü yazarım her akşam.İnşallah istediyin kiloya inerek hamiş kalırsın,sadece sabrlı ve kararlı ol.bi de her akşam raporunu paylaşmayı unutma kuzum...
Tabi ki var.usta bi elde yırtılma olmaz
Ayy canım benimahhh ahhh beni kestiler bidesonrasında da bazı konularda uyarılmadığım için dikişlerim iltihap kaptı 15 gün zar zor oturdum popomun üstüne
Doğru yoldasın canım.zaten kaçamak yapamazsın sana öğle bi beddua ederimki uyuyamazsın geceİnşallah :)Zaman çok önemli benim için vakit daralıyor ne kadar geç okadar kötü o yüzden sıfır kaçamak ve bol spor hedefim:)Menümü yazarım her akşam.
Kuzum boyun kaçtl senin?İnşallah :)Zaman çok önemli benim için vakit daralıyor ne kadar geç okadar kötü o yüzden sıfır kaçamak ve bol spor hedefim:)Menümü yazarım her akşam.
hoşbuldum canım :)Havva srnde hosgeldin takimiza ..
13. Takim Kapanacakmi yoksa kizlar
yaşasın yoksa iyice çuvallardım ben cuma korkusu ensemde olunca iyi oluyor:)Havva ve gubsej hoş geldiniz kızlar...inşallah bundan sonra birlikde devam edicez...hiç bir deneme falan yapmıycaz kızlar bu cuma orada bildirim yapacaksınız ve transfer oldu yazacakada.öbür cumada bizim listede olacaklar inşallah
yaa hemende çaylak yaptın beni ben okuyom bi kereeAminn inşallah:)
Hoşgeldin takımımıza kuzummm:):):):):):)Çaylaksın sen naaber
Sanmıyorum canım Laydline toparlar hiç şüphem yok.
Hoşbuldum.Sevindim direkt listede olacağıma:)Utandırmayacagım inşallah sizi:)
Yok yok bizim takımda bi cuma korkusu vardır bi de aynura korkusuhoşbuldum canım :)
yaşasın yoksa iyice çuvallardım ben cuma korkusu ensemde olunca iyi oluyor:)
yaa hemende çaylak yaptın beni ben okuyom bi keree
Elifim kulağın nasıl?iyiyim canım sen nasılsın?
Hoşbuldum canım inşallah zayıflarız.Çok istikrarlı azimli başladım 7 gündür sıfır kaçamak devam sporda da slim in 6 grubundayım çok çok iyi olacak inşallah sizlerle de:)
Hoşbuldum.Yok geçen yıl 13.takımda başlamıştım izne ayrılıp uzun bir aradan sonra tekrar 13.takıma gelmiştim.
*** 13. TAKIM 386. ETAP*** ONUNCU TAKIM
gubsej (90/94.5/-0.14/%-0.16) 354. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 33'e bölündü.
90 da bırakıp 94.5 la dönmüşüm.Valla durumları hiç bilmiyorum transferde deneme oluyor mu hiçbir fikrim yok.Nasıl uygun olursa artık.Bu cuma bildirimini 13.takıma yapacakmışım sadece onu biliyorum.
Nerdeydin kızzzz?gelmediyinde takımda yokluğun belli oluyor haaaHosgeldiniz
iyi güzel güzel ensemde korku olmayınca ben mutfağa koşuyorumYok yok bizim takımda bi cuma korkusu vardır bi de aynura korkusuveremeyenlere nasıl kızdığımı bili kızlar...ona göre haaa...
herkese merhaba ben havva:) 26 yaşındayım diş hekimliği son sınıf öğrencisiyim ve 1 yıla yakındır diyetteyim..(aradaki gelgitlerle beraber yaklaşık 1 yıl ) 24 ocakta başlamıştım geçen sene 117.7 kg ile boyum 178 ve 30 kilo verdim.. aslında çocukluğumdan beri kiloluydum ama iki yıl önce bazı problemler yüzünden mutluluğu yemek yemekde buldum deliler gibi yedim yedim.. sonuç da 117.7.. ve şimdi aranızdayım
13.takımla başladım ben diyete ama son zamanlarda motivasyonda kopmalar yaşamaya başladım hiç bir sıkıntı yada problem olmadı bana 30 kilo verdiren takımdı ve kalan 20 kilo için 13. takımın bana yetmediğini gördüm ebru ile konuşup geldik ve aynura88 de bizim bu isteğimizi olumlu karşıyaınca kalan 20 kiloyuda sizinle vermek istiyorum sizin içinde bir mahsuru yoksa tabi ki :))
ayrıca jiliaanda da 3. takımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?