- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
tubaa hayırdır nolduuu
belki saçma gelecektir bu sebep size ...tubaa hayırdır nolduuu
Yemiyceksin tuğbam.nasılsa bi şirinlik yapıp affettirir kendini,üzülmene deymezzz
aylar önce bi sorun yaşadık kapattık facebook hesaplarımızı ilişkimize zarar gelmesin diye ..
şimdi bana diyo ki bissürü e mail gelmiş eski bi hesabım varmış ondan bildirim geliyomuş habire dedi
ee nie kapatmadın sen bunca zamndr dedim ..
unutmuşm işte şifresini dahi hatrlamıyorum fln da filan ..
zaten ilk başta onun yediği bi halt yüzünden kapadık hesapları .. affettim sineye çektm ..
şimdi facebokun f sini bile agzına almaması gerekiyo korkudan onca sey oldu çünkü .. hiç gocunmadan bana hesabm varmış başka bi tane unutmuşm fln diyo .
yani ilişkiniz ne boyutta bilmiyorum ama birde şöyle düşün senden saklayadabilirdi hiç sölemeyebilirdi haberin bile olmazdı yani. en azından sölemiş dürüstlük yapmış. şimdiye kadar o hesapta etkin değilse zaten bence hiç kendini de arkadaşını da üzme. yani insanlık hali olabilir. bazen bazı şeyleri alttan almak unutmak gerekebiliyor. ben önceden çok asi birisiydim. biri bişey desin hemen üste çıkmaya haklı olduğumu ispatlamaya çalışırdım. ya da hatalı olsam bile uzatabiliyordum. ama eşime bunu asla yapamıyorum. bişeyden tartışalım kavga edelim 2 dk sonra gider gönlünü alırım. ona hep söylediğim birşey vardr. ben herkese küserim, bütün dünya ya küserimde sana küsmem. onu gerçekten seviyorsan böle birşey yüzünden kendini de onu da üzme derimm. yani naçizane görüşüm. umarım yanlış birşey söylememişimdir.
Aynura ben bugunu carsamba saniyordum
Tuba alttan almissin gulum ama sanal ortam bile olsa bir kez musamaha gosterirsen devami gelir gulum. Anlasilan arkadasin sandigin gibi sanal ortamdan uzaklasamamis. Hirsini yiyeceklerden cikartma. Cozum olmadigi gibi pismanlik ta duyarsin. Onun yerine iyice dusun tasin hayatina yon ver guzelim
estagfllh ne yanlışı .. çok doğru söyledn ..
ama ben oldum olası sinirleniyorum hemen . anıden birileirne bağırırken buluyorum kendmi .. üstelik anneme abime kardeşlerime ..
istemeden oluyo ben o anda ben olmuyorum .. sonra pişmanlk yaşıyorum tabi çabuk parlıyorum ama sönüyor hemen sinirim
ne yapayım bu kötü özelliğim için bilmiyorum hiç
varya aynen eski beni anlattınnn. bende böyleydimm yani yaş ilerledikçe mi artık neden bilmiyorum ama ben sakinleştim artık. birde sonradan bağırıp çağırıp pişman olmak daha da kötü. bende anneme bağırırdım tartıştığımızda falan ama şimdi o kadar pişmanım kii. zamanla seninde bu özelliğin yok olur diye düşünüyorum.
Kuzucum bence büyütmüşsün...adam senden saklaya bilirdi.bi de parolasını falan da unutmuş.e inanıyorsan güveniyirsan bence bunda bi sorun yok...adam eski bi üyeliyi be unutmuş işte paralosanı...aylar önce bi sorun yaşadık kapattık facebook hesaplarımızı ilişkimize zarar gelmesin diye ..
şimdi bana diyo ki bissürü e mail gelmiş eski bi hesabım varmış ondan bildirim geliyomuş habire dedi
ee nie kapatmadın sen bunca zamndr dedim ..
unutmuşm işte şifresini dahi hatrlamıyorum fln da filan ..
zaten ilk başta onun yediği bi halt yüzünden kapadık hesapları .. affettim sineye çektm ..
şimdi facebokun f sini bile agzına almaması gerekiyo korkudan onca sey oldu çünkü .. hiç gocunmadan bana hesabm varmış başka bi tane unutmuşm fln diyo .
Kız sen de yangına körükle gitmişsinAynura ben bugunu carsamba saniyordum
Tuba alttan almissin gulum ama sanal ortam bile olsa bir kez musamaha gosterirsen devami gelir gulum. Anlasilan arkadasin sandigin gibi sanal ortamdan uzaklasamamis. Hirsini yiyeceklerden cikartma. Cozum olmadigi gibi pismanlik ta duyarsin. Onun yerine iyice dusun tasin hayatina yon ver guzelim
Kuzucum bence büyütmüşsün...adam senden saklaya bilirdi.bi de parolasını falan da unutmuş.e inanıyorsan güveniyirsan bence bunda bi sorun yok...adam eski bi üyeliyi be unutmuş işte paralosanı...
Kız sen de yangına körükle gitmişsin
ne guzel dedın arzu ..evlılıkler 5 yılda oturuyor derlerdı ..hep uzerınde dusunurdum neden.anladımkı artık sen vazgecıyorsun o vazgecıyor degıstırmekten..kabullenmeye basladıgın anda gıdıyor butun sorunlar ..Dogru bildigimi soyledim canim. Sonradan pisman olacagina, yol yakinken onune bakar...
Guler in soyledigi gibi olginlastikca fevrilik azaliyor canim. Hayatin gulluk gulistanlik oldugundan degil. Sadece degistiremeyecegin seyler icin kavga etmeyi birakip oldugu gibi kabul etmeyi ogreniyorsun
canım kendi evimde olmadıgım için dikkat edemedim zaten bundan sonra dikkat ederimKuzum benim sen bu menüyle asla kilo veremezsinki...hep karbon hep karbon...yarın daha dikkatli ol lütfen..
canım ayran çorbası diyeti vücuttan pek kilo verdirmiyor
şevkini kırmak istemem ama denedim onayladım ki ben çok hızlı kilo verenlerdenim
ne mutlu sanaa canmm :)Meraba kizlar is buldum
8den 3 e kadar bi malimusaavirin yaninda gidicem hem isi ogrenicem hemde caliscamdufume 6 ay var biraz is konusunda tecrübem olcak yogun oldugunda gidicem bakalım yalnız orda internet yok kizlar bende eve gelince girerim zaten 3 de evdeyim orda arkadasimda var bazen ordanda sabah girerim gitmedgm zmnlarda olucak ozmn sabah zaten hemen burdayim
7.takkm bana ugur getrdi is buldum sizinle mutlulugumu paylasmak istedim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?