- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
İnstagramdan inceliym iyce her hattini durAmanda aman...beni tahmin edebilir misiniz en çok bunu merak ediyorum...
sarkmaları toparlarmı acabaYarâmaz mı hiç...yüksek tempodâ kollarını da çok hareket ettirerek yürü...Ebru Şallı'nın kalça hareketlerine bakıp yap...hergün 20 dakika kalçâ çalışırsan tamamdır"..
göbek yok ama cıvık cıvık bişey be bakma yanine guzel hic gobek yok
Dışarıda 1 saat tempolu yürüyüş yaparsan ,yürüyüşü salona doğru yapıp vücudun soğumadan yarım saatte salonda çalışırsan ohhhh mis gibi olur...haftanın 3-4 günü bu şekilde,hergün yürüyüş...sarkmaları toparlarmı acaba
ya abla işyerine çok yakın bir spor merkezi var ancak yarım saat sabahları çalışılıyor
sence yarım saat spor ne derece yararlı olur
Bnim instagramda boydan fotoğrafım yok kiiiii :)İnstagramdan inceliym iyce her hattini dur
Sosyal Arzunun bir haftalık menüsünü not alsan deftere...ne yiyeceğim derdin olmaz,hazır liste...sabah yoğurt yulaf kepeğinden krep
öğlen okulda salata tavuk süt
akşamıda yazıcam honeyin partneri olarak ona layık şeyler yazmam gerektiğinin bilincindeyim
Yaaaa tanirim o zaman insallahBnim instagramda boydan fotoğrafım yok kiiiii :)
Normal tabi canim
Insan kendini bilir zaten. Kacamak yapmadiysan fake tir. Emeginin karsiligini alacaksin bu cuma
Tatilde spora agirlik verip 60 li rakamlari gormeni de can-i gonulden destekliyorum
Demekki bugün tuvalete ve suya ağırlık verip o 300 grcığıda vermeliyim. Bisiklete devaaaaamm :) Ahh şu reglimde bir bitseydi. Normalde 3 günü geçmez, bu sefer uzayası tuttuPeri 1 bardak su bile etkiler..bugün 5—6 dan sonra bişey yemezsen dün gördüğün rakamın altına düşersin...
evet haklısın aslında çok iyi olur böyleDışarıda 1 saat tempolu yürüyüş yaparsan ,yürüyüşü salona doğru yapıp vücudun soğumadan yarım saatte salonda çalışırsan ohhhh mis gibi olur...haftanın 3-4 günü bu şekilde,hergün yürüyüş...
Tamam kız bakıcammmInternet'ten tarifine bakıp bi dene..şimdi soğuk ama ben sıcakta yapıyorum bazen...hele Ramazan'da iftarda çok iyi gìder..
Gulru sana ilk etapda porsiyon azaltmayi degilde serbest yeneceklerden doyana kadar yemeni oneririm . Yani oylen secmis olduklari tam porsiyon ye ,cizlari yeme
Elbet gidecek insallah sabir biraz
Gülrum geçmiş olsun...Leslie yi 10 dakika yapabilmişsen senin kaslar hiç çalışmamış...o zaman yorulsanda ilk hafta hergün 2 mili muhakkak tamamla..2. Hafta 3 mile çıkart...3 hafta leslie ile beraber hafif tüm vücut çalıştıran videolara başla canım...1 ay sonra yürürken bile vücudunun esnekliğine şaşıracaksın...
Offf regl olmak istiyorum ve şu vücudumdaki şişlik insin istiyorum.
Ay birde bir duygusalım ki ağlıyom ben bazen neden kiii
Hadi yaa..Hormonlarimiz bizi ele geciriyor. Ben biraz once teen wolf izlerken agladim. Dizi korku&gerilim, ben sulu gozlu
Suda mı içmeyelim hülyam?ölek mi yani?Peri 1 bardak su bile etkiler..bugün 5—6 dan sonra bişey yemezsen dün gördüğün rakamın altına düşersin...
Ayyy ben de bayılırım duygusal şarkılara...Hadi yaa..
Benimde nasıl oluyor biliyomusun.
Devlet hastaneleri saat 16.30 dan sonra pek aramıyo sipariş vermiyo.
O sıra telden radyo açıyom duygusallaşıyorum.
Ama bu hep bu dönemlerimde oluyor.
Normalde dinliyim ağlamam.
Ama dün akşam ağladım masamda sessiz sessiz
Suyu içip hemen ardından tartıldıysa tartı fazla gösterir..1 litre su 1 kilo farkettirir Aynurum..Suda mı içmeyelim hülyam?ölek mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?