Hea ben özellikle Halil sezai hastasıyım..Ayyy ben de bayılırım duygusal şarkılara...
Haaa öğleee. ..onu biliyorum...ben sandım ki 6dan sonra su bile içmeyin diyorsun...ben saat 5 6 dan sonra hiççç yemiyorum...Suyu içip hemen ardından tartıldıysa tartı fazla gösterir..1 litre su 1 kilo farkettirir Aynurum..
Dün akşam oğlanın okulunun şiir dinletisi vardı..Allah'tan karanlıktı, ağladım şiirleri dinlerken.,bi ara hıçkıracak gibi oldum ...hiç sulugöz değilimdir..aramızda astrolojiye meraklı kimse yok şimdi farkettim,yoksa kesin burçlarda alakalı.,ay balık burcunda yorumları yok :)Hormonlarimiz bizi ele geciriyor. Ben biraz once teen wolf izlerken agladim. Dizi korku&gerilim, ben sulu gozlu
Benim Ahmet Kaya ve Zeki Müren...onları dinlerken anason iyi gidiyor ama içemiyozz işte diyet ayağına..Hea ben özellikle Halil sezai hastasıyım..
Ne türden söylerse söylesin beni benden alıyo arkadaşşşş
Ben aslında hiçç duygusal deyildim.dakat anne olduktan sonra çocuk la ilgili bi şey olduğunda çok duygulanlrım baya ağlarlm.şiirler asla etkilemez beni nedense...sadece şarkllara dayanaman.Dün akşam oğlanın okulunun şiir dinletisi vardı..Allah'tan karanlıktı, ağladım şiirleri dinlerken.,bi ara hıçkıracak gibi oldum ...hiç sulugöz değilimdir..aramızda astrolojiye meraklı kimse yok şimdi farkettim,yoksa kesin burçlarda alakalı.,ay balık burcunda yorumları yok :)
Ben 6 dan sonrâ bi demlik çay içiyorumHaaa öğleee. ..onu biliyorum...ben sandım ki 6dan sonra su bile içmeyin diyorsun...ben saat 5 6 dan sonra hiççç yemiyorum...
Siyah çay mı.?B
Ben 6 dan sonrâ bi demlik çay içiyorum
Ben şiirkoliğim..bilirim birçok şiiri...şiir kitaplarım vardır evde,Nazım Hikmet'in tüm şiirlerini bilirim...Ben aslında hiçç duygusal deyildim.dakat anne olduktan sonra çocuk la ilgili bi şey olduğunda çok duygulanlrım baya ağlarlm.şiirler asla etkilemez beni nedense...sadece şarkllara dayanaman.
Evet,karadenizliyim bacım ,çay içmezsem başım ağrır...Siyah çay mı.?
Ben içiyom vallaBenim Ahmet Kaya ve Zeki Müren...onları dinlerken anason iyi gidiyor ama içemiyozz işte diyet ayağına..
aynı ben ... çok içiyorum .. şu sıralar şekeri kesme evresindeyim .. başarıcam inş ..Evet,karadenizliyim bacım ,çay içmezsem başım ağrır...
Tuğbacım şu an ben de çok sinirlendim resmen olmaz olamaz. Biliyorsun geçen cuma kilo alsanda sana gevenerek seni listeye aldık canım.şimdi olur mu onları yersen?yarın tartı günü...ve biliyorsun bu hafta sizden beklentim çok...onları yersen sana olan güvenimi sıfra indireceksin ona göreşu an çok sinirliyim .. stres dolu bi gün .
halbuki sabah ne güzel başlamıştım .. 30 dk yürüyüş , alışveriş sonra kahvaltı .. tartıda güzel sonuçlar görünce de çok sevinçliydim ..
ama şimdi sinir küpüyüm benimki yüzümden ..
kardeşimin yeni pişirdiği kurabiyelere poğaçalara saldırmak var şimdi ..
zor tutuyorum kendimi ...
şimdi yazarken fark ettim ki deemek ki sinirlenince yiyip kilo alanlar sınıfındanım ben de ...
tubaa hayırdır nolduuukendimi sakinleştirmem içn ne yapmam lazım .. bi akıl verin lütfen ...
Tuğbacım şu an ben de çok sinirlendim resmen olmaz olamaz. Biliyorsun geçen cuma kilo alsanda sana gevenerek seni listeye aldık canım.şimdi olur mu onları yersen?yarın tartı günü...ve biliyorsun bu hafta sizden beklentim çok...onları yersen sana olan güvenimi sıfra indireceksin ona göre
Hiç bir şey ne yapacaksın.derinden nefes al ver...ve burada takım arkadaşlarınln senden olan beklentisini düsün...bunu bize yapamazslnnnn...kendimi sakinleştirmem içn ne yapmam lazım .. bi akıl verin lütfen ...
Yemiyceksin tuğbam.nasılsa bi şirinlik yapıp affettirir kendini,üzülmene deymezzzyemiyorum zaten abla tutuyorum kendmi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?