Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hormonlarimiz bizi ele geciriyor. Ben biraz once teen wolf izlerken agladim. Dizi korku&gerilim, ben sulu gozlu
Dün akşam oğlanın okulunun şiir dinletisi vardı..Allah'tan karanlıktı, ağladım şiirleri dinlerken.,bi ara hıçkıracak gibi oldum ...hiç sulugöz değilimdir..aramızda astrolojiye meraklı kimse yok şimdi farkettim,yoksa kesin burçlarda alakalı.,ay balık burcunda yorumları yok :)

Hea ben özellikle Halil sezai hastasıyım..
Ne türden söylerse söylesin beni benden alıyo arkadaşşşş
Benim Ahmet Kaya ve Zeki Müren...onları dinlerken anason iyi gidiyor ama içemiyozz işte diyet ayağına..

Ben aslında hiçç duygusal deyildim.dakat anne olduktan sonra çocuk la ilgili bi şey olduğunda çok duygulanlrım baya ağlarlm.şiirler asla etkilemez beni nedense...sadece şarkllara dayanaman.

Ben aslında hiçç duygusal deyildim.dakat anne olduktan sonra çocuk la ilgili bi şey olduğunda çok duygulanlrım baya ağlarlm.şiirler asla etkilemez beni nedense...sadece şarkllara dayanaman.
Ben şiirkoliğim..bilirim birçok şiiri...şiir kitaplarım vardır evde,Nazım Hikmet'in tüm şiirlerini bilirim...

şu an çok sinirliyim .. stres dolu bi gün .

halbuki sabah ne güzel başlamıştım .. 30 dk yürüyüş , alışveriş sonra kahvaltı .. tartıda güzel sonuçlar görünce de çok sevinçliydim ..

ama şimdi sinir küpüyüm benimki yüzümden ..

kardeşimin yeni pişirdiği kurabiyelere poğaçalara saldırmak var şimdi ..
zor tutuyorum kendimi ...

şimdi yazarken fark ettim ki deemek ki sinirlenince yiyip kilo alanlar sınıfındanım ben de ...

kendimi sakinleştirmem içn ne yapmam lazım .. bi akıl verin lütfen ...

Tuğbacım şu an ben de çok sinirlendim resmen olmaz olamaz. Biliyorsun geçen cuma kilo alsanda sana gevenerek seni listeye aldık canım.şimdi olur mu onları yersen?yarın tartı günü...ve biliyorsun bu hafta sizden beklentim çok...onları yersen sana olan güvenimi sıfra indireceksin ona göre

yemiyorum zaten abla tutuyorum kendmi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…