• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK15:Merhaba kızlar,
Size bi sorum var:KK51:
Akşam yemeğinde yiyip sizi en çok tok tutan yemek nedir???:KK58:
Şimdiden tşkler cvp için
Merhaba canım.köfte salata ayran,dün yedim hem de saat 4.30da ve de saat 1de uyuyana kadar hiiiiç acıkmadım...bu günde mantar yemeyi yedim bakalım nasıl olacak...

İyi o zaman sevgili eşim.ben de bugün super bi menü çıkardım...ve çok tokum çokkk...sen tatilden dönünce bi de karatayı denersin bence.bu arada dün sadece 100gram vermişim.59.9dum bugün..

5 li sayilari gördün kaptanim cok sevindim:nazar:

Evet canım.karbon yiyince acıkıyordum çabuk.şimdiyse yatana kadar çok tok oluyooluyorum.dün 4.30da yemişdim yine acıkmadım...aeben ablam söğlerdi de inanmazdım...

Demekki karbon açıktıriyor kuzum bu burdan anlaisiliyor

:KK15:Merhaba kızlar,
Size bi sorum var:KK51:
Akşam yemeğinde yiyip sizi en çok tok tutan yemek nedir???:KK58:
Şimdiden tşkler cvp için
Ayrıca fatoşcum sen eyer karbon yemezsen yediyin yemeyi bolbol yersen yanında salata ve yoğurtla zaten acıkmazsın kuşum...

Esma misafirlige gidiyor ama balik yiyecegiz demisti;)

Salatayi ana yemegin yaninda yiyoruz buket;) Yemek diyetine uygun degilse/yuksek kalorili ise, onden salata ye. Yemegi az yersin.

Protein agirlikli beslenirsen uzun sure tok kalirsin fatos. Bol et bol yogurt;)

Ben nasılsa günü kapattım.menümü yazayım...
11.00 yeşillik+lor peynirli salata,2yumurta,1dilim kızarmış ekmek

17.30 mantar yemeyi(mantar,kuru soğan,yeşil soğan,yumurta zeytin yağı),salata,ayran

Su da 1.5litre 3olacak ama
jillian level 2
3kupa yeşil çay

Aynura yazinca aklima geldi. Salatani bakliyatla ya da etle zenginlestirirsen yaninda ayranla cok guzel bir ogun olur canim. Mevsim salata haslanmis yesil mercimek-fasulye-bulgur-bugday vs haslayip karistirabilirsin. Ya da tavuk&balik didikleyebilirsin;)

Esma misafirlige gidiyor ama balik yiyecegiz demisti;)

Salatayi ana yemegin yaninda yiyoruz buket;) Yemek diyetine uygun degilse/yuksek kalorili ise, onden salata ye. Yemegi az yersin.

Protein agirlikli beslenirsen uzun sure tok kalirsin fatos. Bol et bol yogurt;)
Ha evet hatırladım esmanın yazısını. ..aslında gündüz gördüm buradaydı ama yazmamış...

Muffini hatirlayamadim. O da mi is yerinden giriyordu acaba...

Son düzenleme:
Back
X