Menum
Kahvaltı 9:00
2yumurta
1kutu süt
Ara
1bardak sodali ayran
Öğlen 13:30
Haşlanmış tavuk
Brokoli salatası
Ara
Avuc içi kadar badem ve ceviz
Akşam 18:00
1kase tarhana çorba
Haşlanmış brokoli
1bardak ayran
1-1.5 lt şu içtim 45 dk step yaptım birazdan da jilian level 2 yapicam
Valla bende basende var göbekte var varda varrINŞALLAH iyi dileklerin icin cok sagol canim.esimmenumu begenmene sevindim
yogurt kurunude denicem mutlaka
bencede yoğurt yarari cok fazla kuzum ben ayranda cok seviyorum cacikktaa
supersin kuzucum 42 beden darisi bana sonra 40 beden oluruz sonrada 38 yubbii esim
Bisikleti bende televizyonun karsinda suruyorum zaman cabuk geciyor o.sekil iyi oluyor kuzum
Bende basen bacak fazla oyuzdrn bisiklet tam benlik
Dene bakalım sevecek misin ben severek içiyorumSoda aldim ayran da yapym yarin karstrip icicem
Kaç kilo vermen lazım kiKilo vermem hizlansin istiyorum ya incecik olmak istiyorum bir an önce
Valla bende basende var göbekte var varda varrHepsi gideceeek bir biirrr
Sabah (10:00)
Karatay kahvaltısı
İkindi (14:30)
Ispanak yemeği,az miktarda haşlanmış tavuk,yoğurt çorbası, salata ve yoğurt
Bi kaç tane de kuruyemiş yedim.suyumu icemedim yeteri kadar .kayinvalideme gittik çünkü
Kilo vermem hizlansin istiyorum ya incecik olmak istiyorum bir an önce
Spordan oncemi sonrami iciyorduk kuzumDene bakalım sevecek misin ben severek içiyorum
Yok tatlım ya tokum acikmadim .Aksam yemegi yok mu kuzum
Karatay yapıyorum ya ben zaten iki öğün yapmak gerek ona gore.hatta sabanla ikindi arası biraz kısa olduğu için canım sıkıldı ama napalim misafirlikAksam yemegi yok mu kuzum
Karatay yapıyorum ya ben zaten iki öğün yapmak gerek ona gore.hatta sabanla ikindi arası biraz kısa olduğu için canım sıkıldı ama napalim misafirlik
Spordan hemen sonraSpordan oncemi sonrami iciyorduk kuzum
Ne kadar uzun aralık o kadar leptin=o kadar yağ yakımı. Keyfin yerinde tatlim benim sağolAnladim kuzumda en sin 14.30da yemissin en azndan aksam bi corba mi icsen senin icn söyledim yanlis anlama
Ne kadar uzun aralık o kadar leptin=o kadar yağ yakımı. Keyfin yerinde tatlim benim sağol
Ben 83.3 ile başladım 22 gun oldu cuma günü en son 79 dum.ilk hedefim 65Peki kuzucum IINŞALLAH istedgmz kiloya ulasrz hedef kac senin kac kilosun
Ben 83.3 ile başladım 22 gun oldu cuma günü en son 79 dum.ilk hedefim 65
Sevgili eşim şuan kilon kaçtı ?cok guzel kilo vermissin Benimde ilk hedefim 65 mezun olma kilom 60 hayalim 55 haydi bakalimİNŞALLAH oluruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?