Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar
unutmuşsunuz beni
neyse artık yazdım bunu bir kenara
hülyam oğlun nasıl oldu daha iyidir inşallah
aynurum 59 ları gördün bak ekmeksizde oluyormuş
böcük ne o tatlılar öyle bari regle atma kız suçu
arzum idölümsün biliyorsun tavrın halin menülerin tavsiyelerin hayran ediyor beni bide bişey sorayım sana iş arkadaşımın 4 yaşında bir kızı var öfke kontrol sorunu olduğunu düşünüyoruz bayağı sıkıntılı arkadaşım çocuk çok agresif hırçın psikiyatr götürcekte nereye götürebilir hastanede varmı böyle bölümler
aeben ablam izin nasıl gidiyor kocan nasıl oldu
zeynep bu kış günü erzuruma gitmemen daha iyi olmuş valla
tuba ne oldu motivasyonunmu düştü sanki
hayatboş şok diyete gerek yok bak çok güzel menü paylaşımları var uyarla tatlım kendine
yeni gelen arkadaşları pek tanıyamadım kusura bakmayın
elifim sende gel artık yahu bu kadar izin yeter
mavmav ve muffin yok galiba ortalarda
sosyal bakma sen o kocana çekemediğinden söylüyor zayıf halin daha iyi olacak eminim
inşallah unutmamışımdır kimseyi
ama küsmüşmüydüm ben ne biraz önce sanki size

Canim en ustlerdeydi

senin menune diyecek laf yok on numara bes yildiz

esim sinavindanda iNSALLAH guzel not alirsn

akupuntur benim arkdsimda yapiodu cok memnundu ise yariyor

Kizlar dun uyuyyup kalmisim varya dun rapor verdkten sonra bi 45 dk yurudum bisiklet sürdum bide dans ettim valla yorgunluktan tw izlerken uyumusum bukadar spor beni bayiltti sanirim

herkese tunaydin

Tamam canım o zaman bakarım hemeeen Menümü beğenmene sevindim ve çoook teşekkür ederimmm Sporun süper ötesi valla artık bugünden itibaren uçuşa geçiyoruuummm :)

Tattos hic unuturmuyuz seni canim ayni ise devammi ediyosun yine cok yoruluyomusun ev durumu nasil canini sikan varmi
Arzu senin bolum ne canim

Ben mekik cekince basim dönüyor gobegim yuruyerek ip atlayarak erimezmi yoksa mekiksiz
Tatlım mekik çekerken ben de çok zorlanıyordum başım dönüyodu başka bi yöntemi daha varmış ben onu yapıyorum
Yine normal mekik gibi sırt üstü uzanıp boynunu kaldırmak yerine bacaklarını kaldırıyosun bu da çok etkili
Bide karın için biberiye yağı çok etkili eğer karnın azsa etkisini hemen görmeye başlarsın
Tabi yürüyüşte çok etkili

Bugünki menümü yazayım akşam yemeğini de yediğime göre gün bitmiştir

Sabah:
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
omlet
domates,salatalık,maydanoz

Öğlen:
zencefil,zerdeçal,tarçınlı yoğurt kürü

Akşam:
Kanat
salata
yoğurt,cacık

1 lt su içebildim henüz. Karışık bitki çayımı içeceğim ilerleyen saatlerde. Birde 25 dk kadar yürüdüm.

Hande unutmadik elbette canim. Aklimdasin. Yogunum bugun biraz giremiyorum. Psikiyatride psikoterapistler yardimci olur arkadasinin kizina canim. Referansi iyi bir doktor
bulsunlar.

Benim alanim biyokimya sosyal. Senin dalin ne idi, kacirmisim. Meslektas miydik?

Misafirlerinle iyi eglenceler aeben abla.

Handem Sağol canım iyileşti...niye küstün kız noldu?

Tattos hic unuturmuyuz seni canim ayni ise devammi ediyosun yine cok yoruluyomusun ev durumu nasil canini sikan varmi
Arzu senin bolum ne canim
evet sosyalim devam ya çok yorgunum bu hafta izinsiz çalışıyorum taaa haftaya çarşambaya kadar

biliyorum tabiki unutmayacağını mübalağa ediyim dedim azıcık

Seni unutmayınız bizzz canimmm nasılsın

Bende begenmene sevindim perim sen bana ugur getrceksin ikimzde ucucazzz hafifleyip
Kesinlikleeeeeeeeee :) Şu iki gündür sınavlarım olmasına rağmen hem gündüz hem akşam yürüyüş yapmaya çalışıyorum 1,5 saat yapıyorum artık en az.. Bugünde yine bir kaç saat içerisinde yine çıkarım yürüyüşe

Bak ben onu yapyim ozmn teşekkür ederim onerin icn benim karnim az basen cok biberiye yagini gobegimemi suruyoruz tatlim

Super ornek bi menu yogurt kuru ilgimi cekti perim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…