Canim en ustlerdeydi
senin menune diyecek laf yok on numara bes yildiz
esim sinavindanda iNSALLAH guzel not alirsn
akupuntur benim arkdsimda yapiodu cok memnundu ise yariyor
Kizlar dun uyuyyup kalmisim varya dun rapor verdkten sonra bi 45 dk yurudum bisiklet sürdum bide dans ettim valla yorgunluktan tw izlerken uyumusum bukadar spor beni bayiltti sanirim
herkese tunaydin
Tatlım mekik çekerken ben de çok zorlanıyordum başım dönüyodu başka bi yöntemi daha varmış ben onu yapıyorumBen mekik cekince basim dönüyor gobegim yuruyerek ip atlayarak erimezmi yoksa mekiksiz
Handem Sağol canım iyileşti...niye küstün kız noldu?slm kızlar
unutmuşsunuz beni
neyse artık yazdım bunu bir kenara
hülyam oğlun nasıl oldu daha iyidir inşallah
aynurum 59 ları gördün bak ekmeksizde oluyormuş
böcük ne o tatlılar öyle bari regle atma kız suçu
arzum idölümsün biliyorsun tavrın halin menülerin tavsiyelerin hayran ediyor beni bide bişey sorayım sana iş arkadaşımın 4 yaşında bir kızı var öfke kontrol sorunu olduğunu düşünüyoruz bayağı sıkıntılı arkadaşım çocuk çok agresif hırçın psikiyatr götürcekte nereye götürebilir hastanede varmı böyle bölümler
aeben ablam izin nasıl gidiyor kocan nasıl oldu
zeynep bu kış günü erzuruma gitmemen daha iyi olmuş valla
tuba ne oldu motivasyonunmu düştü sanki
hayatboş şok diyete gerek yok bak çok güzel menü paylaşımları var uyarla tatlım kendine
yeni gelen arkadaşları pek tanıyamadım kusura bakmayın
elifim sende gel artık yahu bu kadar izin yeter
mavmav ve muffin yok galiba ortalarda
sosyal bakma sen o kocana çekemediğinden söylüyor zayıf halin daha iyi olacak eminim
inşallah unutmamışımdır kimseyi
ama küsmüşmüydüm ben ne biraz önce sanki size
evet sosyalim devam ya çok yorgunum bu hafta izinsiz çalışıyorum taaa haftaya çarşambaya kadarTattos hic unuturmuyuz seni canim ayni ise devammi ediyosun yine cok yoruluyomusun ev durumu nasil canini sikan varmi
Arzu senin bolum ne canim
biliyorum tabiki unutmayacağını mübalağa ediyim dedim azıcıkHande unutmadik elbette canim. Aklimdasin. Yogunum bugun biraz giremiyorum. Psikiyatride psikoterapistler yardimci olur arkadasinin kizina canim. Referansi iyi bir doktor
bulsunlar.
Benim alanim biyokimya sosyal. Senin dalin ne idi, kacirmisim. Meslektas miydik?
Misafirlerinle iyi eglenceler aeben abla.
şaka hülyam şakaHandem Sağol canım iyileşti...niye küstün kız noldu?
Kac beden aldin ben abartmiyim 42 aliyim diyorum
slm kızlar
unutmuşsunuz beni
neyse artık yazdım bunu bir kenara
hülyam oğlun nasıl oldu daha iyidir inşallah
aynurum 59 ları gördün bak ekmeksizde oluyormuş
böcük ne o tatlılar öyle bari regle atma kız suçu
arzum idölümsün biliyorsun tavrın halin menülerin tavsiyelerin hayran ediyor beni bide bişey sorayım sana iş arkadaşımın 4 yaşında bir kızı var öfke kontrol sorunu olduğunu düşünüyoruz bayağı sıkıntılı arkadaşım çocuk çok agresif hırçın psikiyatr götürcekte nereye götürebilir hastanede varmı böyle bölümler
aeben ablam izin nasıl gidiyor kocan nasıl oldu
zeynep bu kış günü erzuruma gitmemen daha iyi olmuş valla
tuba ne oldu motivasyonunmu düştü sanki
hayatboş şok diyete gerek yok bak çok güzel menü paylaşımları var uyarla tatlım kendine
yeni gelen arkadaşları pek tanıyamadım kusura bakmayın
elifim sende gel artık yahu bu kadar izin yeter
mavmav ve muffin yok galiba ortalarda
sosyal bakma sen o kocana çekemediğinden söylüyor zayıf halin daha iyi olacak eminim
inşallah unutmamışımdır kimseyi
ama küsmüşmüydüm ben ne biraz önce sanki size
Tamam canım o zaman bakarım hemeeenMenümü beğenmene sevindim ve çoook teşekkür ederimmm Sporun süper ötesi valla artık bugünden itibaren uçuşa geçiyoruuummm :)
40a geldiysen 38e ne kalmış ki40 aldim benama hayalim 38
Kesinlikleeeeeeeeee :) Şu iki gündür sınavlarım olmasına rağmen hem gündüz hem akşam yürüyüş yapmaya çalışıyorumBende begenmene sevindim perimsen bana ugur getrceksin ikimzde ucucazzz hafifleyip
Tatlım mekik çekerken ben de çok zorlanıyordum başım dönüyodu başka bi yöntemi daha varmış ben onu yapıyorum
Yine normal mekik gibi sırt üstü uzanıp boynunu kaldırmak yerine bacaklarını kaldırıyosun bu da çok etkili
Bide karın için biberiye yağı çok etkili eğer karnın azsa etkisini hemen görmeye başlarsın
Tabi yürüyüşte çok etkili
Bugünki menümü yazayım akşam yemeğini de yediğime göre gün bitmiştir
Sabah:
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
omlet
domates,salatalık,maydanoz
Öğlen:
zencefil,zerdeçal,tarçınlı yoğurt kürü
Akşam:
Kanat
salata
yoğurt,cacık
1 lt su içebildim henüz. Karışık bitki çayımı içeceğim ilerleyen saatlerde. Birde 25 dk kadar yürüdüm.
40a geldiysen 38e ne kalmış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?