Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok guzel kuzum en guzeli yuruyusss bende 45 dk öğlen 45 dk aksam yurusem süper olcak

Menüm

kahvaltı
yesillik
peynir az parca
3 tane yesil zeytin
1 dilim kizartilmis kepekli ekmek

öğlen
Domates corbasi ictim bi kase
arzumun yogurt tarifi

Aksam
1 buucuj kase lahana corbasi ( super oldu tarif supermis kuzum
Cacik

45 dk yurudum
Arada dinlenerek 700 kere ip atladim

kond bisklet surerim yarim saatte
suda guzel ictim

Menum
Kahvaltı 9:00
2yumurta
1kutu süt
Ara
1bardak sodali ayran
Öğlen 13:30
Haşlanmış tavuk
Brokoli salatası
Ara
Avuc içi kadar badem ve ceviz
Akşam 18:00
1kase tarhana çorba
Haşlanmış brokoli
1bardak ayran
1-1.5 lt şu içtim 45 dk step yaptım birazdan da jilian level 2 yapicam

Super ornek bi menu yogurt kuru ilgimi cekti perim
Yok.kuzum.elbise aldim 40 beden grmye calisiyorum suan 40.deilm 44 oluyor suan
Cok guzel kuzum en guzeli yuruyusss bende 45 dk öğlen 45 dk aksam yurusem süper olcak
Ayneen kuzum valla yürüyüşten güzeli yok. Bisikletle çalışırkende izlemediğim bi diziyi açıyorum onu izlerken farkına varmıyorum 1,5 saat oluyor kolayca geçiyor zaman :)

İnşallah 40 bedene de gelirsin. Bende başladığımda 44 bedendim ve 42 beden olanlar yada 44 yazıp dar gelenler (sanırım kalıpları küçük) şuan daha rahat oluyor hatta bol geliyor.

Yoğurt kürünüde baya yerde duydum ve gördüm nette. Deneyeyim dedim bi ara bir gün yedim unuttum sonra şimdi artık öğlenleri böyle devam edeyim diyorum bu hafta faydasını görürsem devam ederim.

Menün süper ötesi canım ayneen böyle devaaam Yoğurdun zayıflamaya inanılmaz etkisi var ve doktorlar yağ yaktığını söylüyor hep.

Peri bak dikkat et ben ne zaman yogurt kuru yediysem acillik oldum o baharatlarin biri bana dokunuyo muhtemeln zerdacal
Aslında benimde tarçına biraz alerjim vardı ama senelerdir kullanmadım şuan iki kez yedim henüz bir sorun olmadı inşallah olmaz

Kizlar bende zeytin yapragi ile biberiye karisimu cayi deniycem forumda okumustum
Biberiye çayının faydalı olduğunu okudum bende gerçi herkes birşey söylüyor

Tarif cok guzel oldu evdeki herkes lahana corbasini begendi Teşekkürler
Pişerken çok güzel kokuyor,arkadaşlar hepiniz yapabilirsiniz,böyle olması şart değil yağda soğan kavurulup yapılabilir,günlük çorba olarakta..

INŞALLAH iyi dileklerin icin cok sagol canim.esim menumu begenmene sevindim

yogurt kurunude denicem mutlaka
bencede yoğurt yarari cok fazla kuzum ben ayranda cok seviyorum cacikktaa

supersin kuzucum 42 beden darisi bana sonra 40 beden oluruz sonrada 38 yubbii esim

Bisikleti bende televizyonun karsinda suruyorum zaman cabuk geciyor o.sekil iyi oluyor kuzum

Bende basen bacak fazla oyuzdrn bisiklet tam benlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…