oylama basladı da ben oyumu baska kurabıyeden yana kullandım..
ne bıleyım bızden bırının katıldıgını
Ben oyumu verdim bilee :) yalnız bu saatte ve fazla bakmamakta yarar var insanın canı çekiyoorr :) şeytan dürtüyoorr ama biz napıoruz şeytanı dinlemeden uyuyoruzzzİyi geceler kizlar aksam misafirim vardi .
Aa demek kurabiye yarisi baslamis.. sen olmasan ogrenemiycez aynuram saggolasin :)..
Bocum canin saggolsun balim hangisini sevdiysen ona oy verebilirsidemek haberin yoktu katildigimdan :))
karlı kurabiye yazııyo canım sağ tarafta altlarda sanırsamAaben ablanim kurabiyesi hangisi ben bulamadim oy veriliyorsa vericem hemen kuzum
İyi geceler kizlar aksam misafirim vardi .
Aa demek kurabiye yarisi baslamis.. sen olmasan ogrenemiycez aynuram saggolasin :)..
Bocum canin saggolsun balim hangisini sevdiysen ona oy verebilirsidemek haberin yoktu katildigimdan :))
İyi geceleer eşiimmIyi geceler esim
Dogru diyon perim fazla bakmayin, gercekden cok guzel gorunuyor kurAbiyeler :))))Ben oyumu verdim bilee :) yalnız bu saatte ve fazla bakmamakta yarar var insanın canı çekiyoorr :) şeytan dürtüyoorr ama biz napıoruz şeytanı dinlemeden uyuyoruzzz
Ben oyumu verdim bilee :) yalnız bu saatte ve fazla bakmamakta yarar var insanın canı çekiyoorr :) şeytan dürtüyoorr ama biz napıoruz şeytanı dinlemeden uyuyoruzzz
aynen ablam hangi ara kaçırdım bilmiyorumİyi geceler kizlar aksam misafirim vardi .
Hayatcim hangisini begendiysen ona ver balimAblacim.ben oylamayi bilmiyorum nasil vericem seninki hangisi acaaba hemen oy atym dedim ama seninkini bulamadim
Hayatcim hangisini begendiysen ona ver balim
karlı kurabiye yazııyo canım sağ tarafta altlarda sanırsam
ıyı gecelerİyi geceler canlar , yatayim yarin yorucu ve mutlu bir gun olacak benim İcin :)
Arzum ise basliyormussun hadi kolay gelsin hayirli olsun
rıca ederım hayatımTesekur ederim canimcim verdim
mrb canmHerkese mrb ben daha yeni uyeyim zayiflamak icin uye oldum bu gruba nasil giricem biri bana diyebilir mi ?¿
Aaaaaa seeennnn =)) nerdeki en bastaki 1. Sayfadakini mimrb canm
hosgeldınn
ilk sayfadakı formu doldurabılır mısın oncelıkle
evet canım bennAaaaaa seeennnn =)) nerdeki en bastaki 1. Sayfadakini mi
Tikliyom ama olmuyo adiniz soyadiniz bla bla yaziyo o degil miAaaaaa seeennnn =)) nerdeki en bastaki 1. Sayfadakini mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?