Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler kizlar aksam misafirim vardi .

Aa demek kurabiye yarisi baslamis.. sen olmasan ogrenemiycez aynuram saggolasin :)..

Bocum canin saggolsun balim hangisini sevdiysen ona oy verebilirsi demek haberin yoktu katildigimdan :))
Ben oyumu verdim bilee :) yalnız bu saatte ve fazla bakmamakta yarar var insanın canı çekiyoorr :) şeytan dürtüyoorr ama biz napıoruz şeytanı dinlemeden uyuyoruzzz

Aa demek kurabiye yarisi baslamis.. sen olmasan ogrenemiycez aynuram saggolasin :)..

Bocum canin saggolsun balim hangisini sevdiysen ona oy verebilirsi demek haberin yoktu katildigimdan :))

Ablacim.ben oylamayi bilmiyorum nasil vericem seninki hangisi acaaba hemen oy atym dedim ama seninkini bulamadim

aynen ablam hangi ara kaçırdım bilmiyorum

Herkese mrb ben daha yeni uyeyim zayiflamak icin uye oldum bu gruba nasil giricem biri bana diyebilir mi ?¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…