- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
canm sen kendın yaz orda yazılan başlıklara bak adın soyadın gıbı sonra cevapla tıklanarak yapılmıyor cunkuTikliyom ama olmuyo adiniz soyadiniz bla bla yaziyo o degil mi
Herkese mrb ben daha yeni uyeyim zayiflamak icin uye oldum bu gruba nasil giricem biri bana diyebilir mi ?¿
Hosbuldukkkk zayiflama dostlarim =)Hosgeldin
e hadı formu doldurdun muuuHosbuldukkkk zayiflama dostlarim =)
Olmusdur galiba dimi =)e hadı formu doldurdun muuu
oncelıkle en ıyı takıma geldınAd = Elif Yas = 20 Boy=1.68 kilo = 80 ( malesefff ) Hedef = 60 ( insallaaaaahh ) kilo alma nedenim = Esimmm ( zayifim diye ye ye dedi sonuc bu oldu ) kilo verme nedenim artik elbiselerim sigmiyo bide yasim kucuk daha fazla zaman harcamadan yaslanmadam kurtulmam lazim bu kilolardan bi tane dunya tatlisi oglusum var 1 yasinda daha almanyada yasiyom kilo vermek istiyom cunku begenmiyom kendimi cok zayif istemiyom ama gene 60 kilo olsam yeter bana =)) bir cok site vardi en iyisi burasiydi uye olmaya karar verdim insallah basarili olurum =)
Sen evde kaldıysan ben nerelere gidem ne edemoncelıkle en ıyı takıma geldın
aynı yaştayız, evlisin bir oğlun var. ben evde mı kaldım ne
sporla ılgılenıyor musun ? bi diyet gecmisin var mı ?
yok ben biraz acele ettim =)) 17 yasimda nisanlandim bide 1 ay icinde evlendim kaciyomus gibi =) 18 sonra 17.5 yasimda evlendim 2. 5 sene olcak iste =) spor yapiyom ama yani yuruyus yapiyom ama esimin spor aletleri var onlarida kullanmaya baslicam diyet denedim.cok ama olmadi simdide havuc diyetine baslicam sebze agirlikli =)oncelıkle en ıyı takıma geldın
aynı yaştayız, evlisin bir oğlun var. ben evde mı kaldım ne
sporla ılgılenıyor musun ? bi diyet gecmisin var mı ?
Yasin kac ki =)Sen evde kaldıysan ben nerelere gidem ne edem
Simdi herkes uyuyor sabah goruceksin buranin guzelligini:)yok ben biraz acele ettim =)) 17 yasimda nisanlandim bide 1 ay icinde evlendim kaciyomus gibi =) 18 sonra 17.5 yasimda evlendim 2. 5 sene olcak iste =) spor yapiyom ama yani yuruyus yapiyom ama esimin spor aletleri var onlarida kullanmaya baslicam diyet denedim.cok ama olmadi simdide havuc diyetine baslicam sebze agirlikli =)
Ooo iyimis =)) sen niye uyumadin yoksa bi gececide sen misin =) insalalh başaririm hergun yazarim ya zaten bos vakit cok bende =)Simdi herkes uyuyor sabah goruceksin buranin guzelligini:)
Yapmak istedigin diyet hakkinda daha iyi bilgi sahibi olabilirsin cok tecrubeli arkadaslarimiz var burda ben yanlis yonlendirmek istemem :)
Takimimizin kurallari :
Her gun aksam o gun ne yenildi ne icildi ne kadar spor yapilci ve kac litre su icildi mutlakayazilicak
Senin bi deneme suren olucak her yeni gelen arkadasimiza yapilan bir seu biz de ggectik bu surecten yaklasik 3hafta surucek bu surede sen yine bildirim yapicaksin menunu paylasicaksin kilonu guzelce vericeksin sadece listeye 3.haftadan sonra giriceksin
Ad = Elif Yas = 20 Boy=1.68 kilo = 80 ( malesefff ) Hedef = 60 ( insallaaaaahh ) kilo alma nedenim = Esimmm ( zayifim diye ye ye dedi sonuc bu oldu ) kilo verme nedenim artik elbiselerim sigmiyo bide yasim kucuk daha fazla zaman harcamadan yaslanmadam kurtulmam lazim bu kilolardan bi tane dunya tatlisi oglusum var 1 yasinda daha almanyada yasiyom kilo vermek istiyom cunku begenmiyom kendimi cok zayif istemiyom ama gene 60 kilo olsam yeter bana =)) bir cok site vardi en iyisi burasiydi uye olmaya karar verdim insallah basarili olurum =)
Hoşgeldin canımOoo iyimis =)) sen niye uyumadin yoksa bi gececide sen misin =) insalalh başaririm hergun yazarim ya zaten bos vakit cok bende =)
Olsun bitsin aradan ciksin dedik =)) bu arada iyi geceler ama ben gece kusuyum 4 kadar ayaktayim hep.=))Canim ne ara evlendin de cocuk yaptin 20 yasinda ALLAH bagislasin
oldu hayrli olsun en super takima geldin
Hosbulduk caniqim =)Hoşgeldin canım
Iyi gecelerrr =)İyi geceler kızlar
Sen de bendensin demek :)Olsun bitsin aradan ciksin dedik =)) bu arada iyi geceler ama ben gece kusuyum 4 kadar ayaktayim hep.=))
Yaşasin gece uyumamak =)Sen de bendensin demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?