Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepinize merhaba :) Bir şey sorabilir miyim ? Aranıza katılmak için bir yaş sınırlaması var mı ? ben 15 yaşındayım ve kilo vermek istiyorum . Ama bu tarz bir ortamda motivasyonla daha kolay verebilceğimi düşünüyorum.

Canim bende bilmiyorum bende sen gibi yeniyim =)

Günaydın herkeseeee.. yoğun geçen günleri hiç sevmiyorum çünki buradan çok ayrı kalmış oluyorum...ya bu karatay sipermiş yahu.dün yedim de yedim ama sadece 300gramcıq almışım.eskiden olsan en az 1kilo almışdım.ha yeniler yanlış anlamayın ben 7ay önce mezun olmuş kaptanınm ve koruma dönemindeyim.bugünden devammm...

Canim bende bilmiyorum bende sen gibi yeniyim =)
Sen de hoş geldin kuzum.yaşın küçük kilon da çokmuş.demekki tam ihtiyacın olan yer burası.ezgi arkadaşımız ilgilenmiş ne güzel...öncelikle sen diyet yapmayacaksın sağlıklı besleniceksib bunj unutma.mesela nasıl bi kahvaltı yaptın?

Eminmisin aynura sana seni bos birak miycagimi soylemistim :)

Ne demek yedimde yedim !
Gozum ustunde aradaderede bakarim ne yedigine ona gore :)

Gunaydin guzeller ....

İsguc beni bekler gorusuruz ..

Takimizin 2. Elifi hosgeldin :))
Bide kucuk cadi gelmis 15 yasinda . Ay ayni modelden bendede var kac kilosun sen ? Benim kucuk cadi 52 kilo kiloluyum diyet yapayim diyo sende oylelerindenmisin yoksa ger ekten kilon varmi ?

Eminmisin aynura sana seni bos birak miycagimi soylemistim :)

Ne demek yedimde yedim !
Gozum ustunde aradaderede bakarim ne yedigine ona gore :)
Yok ablam çok garip oldu ya..sadece 300gram artıyım.bunu da bugün yolluycam zaten....bugünden devam edicem yine...pcim de gelmiş artı leslie de yapıcam imkan olursa.sen bi gel intikamım kötü olacak....

yok abla çıkmadımm. hatta ekmeği çok çok azalttım. kendime şaşar haldeyim. cumartesi günü 30 dk leslie yaptım. eşimle de 45 dk tempolu yürüyüş yaptık. pazar günü de 25 dk leslie yaptım. her iki günde ip atladım.

beni unutmuşsun hande
kaptanım bile unutmuş beni kimseyle eşleştirmemiş

aynurcuğum cumartesi rahatsızdım biraz gelemedim . dünde abanta gittik her yer kar altındaydı . ne kadar lahana gibi giyinsemde dondum yinede kendime gelemedim uzun süre

Yok ablam çok garip oldu ya..sadece 300gram artıyım.bunu da bugün yolluycam zaten....bugünden devam edicem yine...pcim de gelmiş artı leslie de yapıcam imkan olursa.sen bi gel intikamım kötü olacak....
Nanik, nanik , beni listede bulabilecekmisin ahaha ...
Ol ol kotu ol elinde oklavan olsun :))))

Sizi unutunlarin gozlerine soku soku verin , kurkunuze kusmeyin kabugunuza cekilmeyin :)))..
Nazlim girisken ol fistigim cekingen olma , biliyorum yapin oyle ama acil biraz onlar yazmiyosa sen yaz ..
Bak handeye nasil trip attti beni niye unuttunuz diye caduuu iste ahaha ... Mucukks handem

Takim kalaba kizlar bazen kim var yok kayniyo ..

Oh nazlim ne guzel etmissiniz ususende iyi vakit gecirmissindir

günaydın güzeller iyi haftalar

annemleri az önce yolcu ettik 1 ayı geçti vallahi alışmıştık çok

yine yeniden bismillah diyorum bakalım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…