Canim bende bilmiyorum bende sen gibi yeniyim =)Hepinize merhaba :) Bir şey sorabilir miyim ? Aranıza katılmak için bir yaş sınırlaması var mı ? ben 15 yaşındayım ve kilo vermek istiyorum . Ama bu tarz bir ortamda motivasyonla daha kolay verebilceğimi düşünüyorum.
Cevabın için teşekkürler yine de :) Deneyimli ablalardan biri yazar umarımCanim bende bilmiyorum bende sen gibi yeniyim =)
Yukseldi ca.tamam canım yarın başlayalım
okuduğum kadarıyla senin de motivasyonun düşük buaralar
Canım hoş geldin.yaş sınırlaması yok tabiki.sen ilk sayfadakı kurallarımızı oku kabul edersen formu doldur ve aramızdasınnnn...Cevabın için teşekkürler yine de :) Deneyimli ablalardan biri yazar umarım
Sen de hoş geldin kuzum.yaşın küçük kilon da çokmuş.demekki tam ihtiyacın olan yer burası.ezgi arkadaşımız ilgilenmiş ne güzel...öncelikle sen diyet yapmayacaksın sağlıklı besleniceksib bunj unutma.mesela nasıl bi kahvaltı yaptın?Canim bende bilmiyorum bende sen gibi yeniyim =)
Eminmisin aynura sana seni bos birak miycagimi soylemistim :)Günaydın herkeseeee.. yoğun geçen günleri hiç sevmiyorum çünki buradan çok ayrı kalmış oluyorum...ya bu karatay sipermiş yahu.dün yedim de yedim ama sadece 300gramcıq almışım.eskiden olsan en az 1kilo almışdım.ha yeniler yanlış anlamayın ben 7ay önce mezun olmuş kaptanınm ve koruma dönemindeyim.bugünden
devammm...
Yok ablam çok garip oldu ya..sadece 300gram artıyım.bunu da bugün yolluycam zaten....bugünden devam edicem yine...pcim de gelmiş artı leslie de yapıcam imkan olursa.sen bi gel intikamım kötü olacak....Eminmisin aynura sana seni bos birak miycagimi soylemistim :)
Ne demek yedimde yedim !
Gozum ustunde aradaderede bakarim ne yedigine ona gore :)
Günaydın canım.haftasonu ne yaptın liste dışlna çıkmadın umarım...günaydınn herkeseee musmutlu bir hafta diliyorumm. cuma günü kilolar gitmiş olur umarım
slm kızlar
unutmuşsunuz beni
neyse artık yazdım bunu bir kenara
hülyam oğlun nasıl oldu daha iyidir inşallah
aynurum 59 ları gördün bak ekmeksizde oluyormuş
böcük ne o tatlılar öyle bari regle atma kız suçu
arzum idölümsün biliyorsun tavrın halin menülerin tavsiyelerin hayran ediyor beni bide bişey sorayım sana iş arkadaşımın 4 yaşında bir kızı var öfke kontrol sorunu olduğunu düşünüyoruz bayağı sıkıntılı arkadaşım çocuk çok agresif hırçın psikiyatr götürcekte nereye götürebilir hastanede varmı böyle bölümler
aeben ablam izin nasıl gidiyor kocan nasıl oldu
zeynep bu kış günü erzuruma gitmemen daha iyi olmuş valla
tuba ne oldu motivasyonunmu düştü sanki
hayatboş şok diyete gerek yok bak çok güzel menü paylaşımları var uyarla tatlım kendine
yeni gelen arkadaşları pek tanıyamadım kusura bakmayın
elifim sende gel artık yahu bu kadar izin yeter
mavmav ve muffin yok galiba ortalarda
sosyal bakma sen o kocana çekemediğinden söylüyor zayıf halin daha iyi olacak eminim
inşallah unutmamışımdır kimseyi
ama küsmüşmüydüm ben ne biraz önce sanki size
Nanik, nanik , beni listede bulabilecekmisin ahaha ...Yok ablam çok garip oldu ya..sadece 300gram artıyım.bunu da bugün yolluycam zaten....bugünden devam edicem yine...pcim de gelmiş artı leslie de yapıcam imkan olursa.sen bi gel intikamım kötü olacak....
Sizi unutunlarin gozlerine soku soku verin , kurkunuze kusmeyin kabugunuza cekilmeyin :)))..beni unutmuşsun hande
kaptanım bile unutmuş beni kimseyle eşleştirmemiş
aynurcuğum cumartesi rahatsızdım biraz gelemedim . dünde abanta gittik her yer kar altındaydı . ne kadar lahana gibi giyinsemde dondum yinede kendime gelemedim uzun süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?