Ewet canım yolumuz uzun senin kilon kaç hedefin kaç
Zayıfları gördükce imkansız gibi geliyo
Dün eski resimlerimi buldum incecikmişim daha 2-3 sene öncesine kadar
Ne güzelmişim
O resmi dolabıma asıp o halime dönmeye söz verdim kendime
Oldu bi kere buketim. Onumuzdeki maclara bakicaz. sen de burdaki herkes gibi basaricaksinBide yeni giysi almiyorummm zayflciam die hep.esorman giyiorum XL ahh ya eskiden m buyuk gelrdi simdi Nasil noldu diyorum
Bende aynı durumdayımCamim 75.100 kuzum hedefim 60 bende eski resimlerime bakıyorum kuzu sanki ben deilm ne guzelmis yaa nasi kilo aldim boyle sasiyorum kendimesenin hedefn kacti kuzum bazen keske bu kilolari almasaydim die bunalima griyorum kendime guvenim yok
Oldu bi kere buketim. Onumuzdeki maclara bakicaz. sen de burdaki herkes gibi basaricaksin
Bende aynı durumdayım
Benim hedefim 50
Tabiki kardir biz kilomuzun farkina varip da bu yola girmekle bir sifir ondeyiz zaten bitanem :) seviliyosunSagol ezgim oldu bikere dogru zararin neresnden dönersek kardir dimisagol.destegin icn bitanesinnn yaa
Tabiki kardir biz kilomuzun farkina varip da bu yola girmekle bir sifir ondeyiz zaten bitanem :) seviliyosun))
canım benim pilav makarna o an için tok tutar ama sonrasında aksine çok da acıktırır...O yuzden pilav yiyom yani olmuyo geceye kadar oturdugum icin acikiyom =)
bence o foto da kalın çıkmışsın ezgim...Ciddi mi ya
hoş geldin canım aramıza.nihayet tanışa bildik kızbu günkü menüm
sabah kalktığım da 1 bardak limonlu ılık su
kahvaltı:
1kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
1 çay kaşığı çemen
3 dilim kepekli ekmek
ARA:
3 küçük kepekli galeta
1 coco pops (66 kalori)
yeşil çay
Öğlen
2 tabak kısır
akşam
3 kaşık kuru fasulye
1 kaşık pirinç pilavı
salata
az önce
2 jelibon
daha ilk günler olduğu için tam oturtamadım düzenimi sabahtan beri 10 bin adım attım ve 2litre su içtim :)
afferim sana şeker olmasın zaten...tarçının fazla koymamamızın sebebi kalorisi mi ben şekerli içemem mesela fazla koysam tarçını :)
çok şükür aylar sonra açıldın rapunzel kuzuEwet canım yolumuz uzun senin kilon kaç hedefin kaç
Zayıfları gördükce imkansız gibi geliyo
Dün eski resimlerimi buldum incecikmişim daha 2-3 sene öncesine kadar
Ne güzelmişim
O resmi dolabıma asıp o halime dönmeye söz verdim kendime
Haklsin karamsarlik yapmayalim bir sifir ondeyiz kilolara savas actikkk kurtulcazsende seviliyorsun prenses
canım benim pilav makarna o an için tok tutar ama sonrasında aksine çok da acıktırır...
bence o foto da kalın çıkmışsın ezgim...
hoş geldin canım aramıza.nihayet tanışa bildik kız
afferim sana şeker olmasın zaten...
çok şükür aylar sonra açıldın rapunzel kuzu
evet canıım tabiki.önemli olan karar vermek.zoru başarmışız...gerisi gelir....
yok yok daha paylaşmadı.kendisi instagramda pasta fotosu paylaşmakla meşkul ama korkma orda yaptım kaptanlığımıEsimmm menu paylastinmii benmi.goremedimm merak.ettim
sağol tatlııımmmm :)O senin superligin yazcaktim yanlis olmus
Hoşgeldin canımmmMerhaba arkadaşlar
ADINIZ:Sema
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.55
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:50
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hareketsizlik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kıyafetlerim olmuyor:)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Yengeç burcuyum bütün özelliklerini taşıyorum:)
bu günkü menüm
sabah kalktığım da 1 bardak limonlu ılık su
kahvaltı:
1kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
1 çay kaşığı çemen
3 dilim kepekli ekmek
ARA:
3 küçük kepekli galeta
1 coco pops (66 kalori)
yeşil çay
Öğlen
2 tabak kısır
akşam
3 kaşık kuru fasulye
1 kaşık pirinç pilavı
salata
az önce
2 jelibon
daha ilk günler olduğu için tam oturtamadım düzenimi sabahtan beri 10 bin adım attım ve 2litre su içtim :)
yok yok daha paylaşmadı.kendisi instagramda pasta fotosu paylaşmakla meşkul ama korkma orda yaptım kaptanlığımı
Aynuram yazi rengini her mesajinda belirliyo musun yoksa surekli mi oluyor
yok yok daha paylaşmadı.kendisi instagramda pasta fotosu paylaşmakla meşkul ama korkma orda yaptım kaptanlığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?