Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Camim 75.100 kuzum hedefim 60 bende eski resimlerime bakıyorum kuzu sanki ben deilm ne guzelmis yaa nasi kilo aldim boyle sasiyorum kendime senin hedefn kacti kuzum bazen keske bu kilolari almasaydim die bunalima griyorum kendime guvenim yok

Bide yeni giysi almiyorummm zayflciam die hep.esorman giyiorum XL ahh ya eskiden m buyuk gelrdi simdi Nasil noldu diyorum

Camim 75.100 kuzum hedefim 60 bende eski resimlerime bakıyorum kuzu sanki ben deilm ne guzelmis yaa nasi kilo aldim boyle sasiyorum kendime senin hedefn kacti kuzum bazen keske bu kilolari almasaydim die bunalima griyorum kendime guvenim yok
Bende aynı durumdayım
Benim hedefim 50

O yuzden pilav yiyom yani olmuyo geceye kadar oturdugum icin acikiyom =)
canım benim pilav makarna o an için tok tutar ama sonrasında aksine çok da acıktırır...
bence o foto da kalın çıkmışsın ezgim...
hoş geldin canım aramıza.nihayet tanışa bildik kız
tarçının fazla koymamamızın sebebi kalorisi mi ben şekerli içemem mesela fazla koysam tarçını :)
afferim sana şeker olmasın zaten...
çok şükür aylar sonra açıldın rapunzel kuzu
Haklsin karamsarlik yapmayalim bir sifir ondeyiz kilolara savas actikkk kurtulcaz sende seviliyorsun prenses

evet canıım tabiki.önemli olan karar vermek.zoru başarmışız...gerisi gelir....

INŞALLAH kaptanim en onemlisi karar vermek ve kararli olmak

O senin superligin yazcaktim yanlis olmus
sağol tatlııımmmm :)
Hoşgeldin canımmm İnşallah hep birlikte başaracağıızzz

İlk gün için bence gaaayeettt iyi bir menü Ezginin dediği gibi jelibon pek olmamış ama zamanla hepsi oturur eminimki

Sende diyetisyene gidiyorsun değil mi ? Bende akupunkturla devam ediyorum

Aynuram yazi rengini her mesajinda belirliyo musun yoksa surekli mi oluyor

Bugünki menümde ayneen şöyleee :)

Sabah:
1 kk peynir
Omlet
domates,salatalık,maydanoz
1 dilim tb ekmeği

Öğlen:
Yoğurt (zencefil,zerdeçal,tarçın)

Akşam:
Malum doğum günüm diye en ucuz sıyrıkla atlattım diyebilirim :)))
2 tane Çorbalık (tavuğun en etsiz hali gibi bişey)
1 poğaça
domates,salatalık
saadeeceee ama sadeceee bir çatal pastadan tadına baktım. o kadar üfledim kestim ama bana sadece bir çatal düştü

Tabii poğaça pasta cısından sonra 15 dk bisiklette çalıştım, 1,5 lt su içtim, 10000 adım atmışım sanırım ortalama 35 dk falandı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…