Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dogum gunun olmasima rağmen super menu kuzum pastanda bi catal almana sevindim kuzum sonucta dogum gunun seninnn Esim yine ssüper hep super

Dogum gunun olmasima rağmen super menu kuzum pastanda bi catal almana sevindim kuzum sonucta dogum gunun seninnn Esim yine ssüper hep super
Önceden sırf eyvaah kaptanım beni kesecek güzel menü vermeliyim diyordum. Şimdi hem kaptanım hem eşim. Artık ince eleyip sık dokuyorum menülerimde

Menün gayet güzel

Iyi aksamlar

Yulaf kepegi ile kisir tarifi okumustum ama sanmiyorum lezzetli olsun. Caninix cok cektiginde kucuk bir porsiyon yeyin. Bulgur kararinda tuketilirse sorun olmaz

Ezgi o pantolon bedenine yakismamis canim. Proporsiyonun tuhaf durmus, ayrica kilolu gostermis. Ben seni 10 numara sanmistim Resim aldatici olabiliyor. Aynura da koyuyor arada. Birinde kilo vermen lazim, digerinde boyle iyisin diyoruz

Sema hos geldin canim

Saol yorumun icin honeyim
Bende yuksem bel pantolonlara bayiliyorum belki icime giydigim siyah bluz kotu gostermistir bilemedim:) daha dikkatli kullanirim:)

Menün gayet iyi
Biyokimya senin meleğinmiydi
Yanlış mı hatırlıyorum

Arastirmaciyim derken
Kan tahlili falan mı
Hormonlardan tahlillerden anlıyormusun
Kusura bakma bilmediğimden soruyorum
İzin verirsen bir soru sormak istiyorum da

Akademisyenim canim. Uni de yardimci docent olarak gorev yapiyorum. Sor sorunu. Bilmiyorsam da arastirip yanitlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…