Bugünki menümde ayneen şöyleee :)
Sabah:
1 kk peynir
Omlet
domates,salatalık,maydanoz
1 dilim tb ekmeği
Öğlen:
Yoğurt (zencefil,zerdeçal,tarçın)
Akşam:
Malum doğum günüm diye en ucuz sıyrıkla atlattım diyebilirim :)))
2 tane Çorbalık (tavuğun en etsiz hali gibi bişey)
1 poğaça
domates,salatalık
saadeeceee ama sadeceee bir çatal pastadan tadına baktım. o kadar üfledim kestim ama bana sadece bir çatal düştü
Tabii poğaça pasta cısından sonra 15 dk bisiklette çalıştım, 1,5 lt su içtim, 10000 adım atmışım sanırım ortalama 35 dk falandı sanırım.
Önceden sırf eyvaah kaptanım beni kesecek güzel menü vermeliyim diyordum. Şimdi hem kaptanım hem eşim. Artık ince eleyip sık dokuyorum menülerimdeDogum gunun olmasima rağmen super menu kuzumpastanda bi catal almana sevindim kuzum sonucta dogum gunun seninnn Esim yine ssüper hep super
Önceden sırf eyvaah kaptanım beni kesecek güzel menü vermeliyim diyordum. Şimdi hem kaptanım hem eşim. Artık ince eleyip sık dokuyorum menülerimde
EvvveeetttEzgimde pro uye olmuş yakisir
Menün gayet güzelBugünki menümde ayneen şöyleee :)
Sabah:
1 kk peynir
Omlet
domates,salatalık,maydanoz
1 dilim tb ekmeği
Öğlen:
Yoğurt (zencefil,zerdeçal,tarçın)
Akşam:
Malum doğum günüm diye en ucuz sıyrıkla atlattım diyebilirim :)))
2 tane Çorbalık (tavuğun en etsiz hali gibi bişey)
1 poğaça
domates,salatalık
saadeeceee ama sadeceee bir çatal pastadan tadına baktım. o kadar üfledim kestim ama bana sadece bir çatal düştü
Tabii poğaça pasta cısından sonra 15 dk bisiklette çalıştım, 1,5 lt su içtim, 10000 adım atmışım sanırım ortalama 35 dk falandı sanırım.
Saol yorumun icin honeyimIyi aksamlar
Yulaf kepegi ile kisir tarifi okumustum ama sanmiyorum lezzetli olsun. Caninix cok cektiginde kucuk bir porsiyon yeyin. Bulgur kararinda tuketilirse sorun olmaz
Ezgi o pantolon bedenine yakismamis canim. Proporsiyonun tuhaf durmus, ayrica kilolu gostermis. Ben seni 10 numara sanmistimResim aldatici olabiliyor. Aynura da koyuyor arada. Birinde kilo vermen lazim, digerinde boyle iyisin diyoruz
Sema hos geldin canim
Menün gayet iyiRaporum
Sabah
Peynirli omlet, salata ve sut.
Ogleden sonra
Salata (somonlu) ve 1 bardak salgam.
Aksam
Tarhana corbasi ve kiymali ispanak (sarmisakli yogurt ile).
1 portakal, 3 er tane ceviz ve badem yedim. 40 dk kosu bandinda yurudum. 4 litre su ictim.
Menün gayet iyi
Biyokimya senin meleğinmiydi
Yanlış mı hatırlıyorum
Arastirmaciyim derkenDepartmanim biyokimya canim. Arastirmaciyim.
Arastirmaciyim derken
Kan tahlili falan mı
Hormonlardan tahlillerden anlıyormusun
Kusura bakma bilmediğimden soruyorum
İzin verirsen bir soru sormak istiyorum da
Sağol tatlım benimmm :) bende heeep yanındayım her daiimAynen kuzum ben hep yanindayimmmiyiki varsinnnnn
Buket bana da versin instagram adiniSağol tatlım benimmm :) bende heeep yanındayım her daiiminstagram vs kullanıyor musun ?
Ayrıcaaaa 30 dk daha çalıştım bisikletle :)))))
Sağol tatlım benimmm :) bendkullanmıyorumyım her daiiminstagram vs kullanıyor musun ?
Buket bana da versin instagram adini
Özelden yazdımAkademisyenim canim. Uni de yardimci docent olarak gorev yapiyorum. Sor sorunu. Bilmiyorsam da arastirip yanitlarim.
Yürrüüüü perim kim tutar seni...kkalbimi çalıyosun haaa...Sağol tatlım benimmm :) bende heeep yanındayım her daiiminstagram vs kullanıyor musun ?
İyi gecelerguya bu gün erken uyucaktım yine saat olmuş 01.06...iyi geceler hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?