- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Aynuram gerçekten bende farkettim bazen ne kadar dikkat etsende kilo vermemiş aksine artı çıkıyorsun nedenini çözemedim bende valla :)) bende de oldu ama neyseki bu sabah eksiyi gördüm rahatladım daha da spora devam ediyorum. Hatta şimdi kahvaktı yapıcam peşine dışarda yürüyüşe gidicem.günaydın arkadaşlarrrrr....hepimiz için güzel bir gün inşallah...kahvaltıya kaçıyorum...acıktımmm...ha bi de 60.800olmuşum yahu,bu kadar dikkat etmeme rağmen artıdayım.ekmeyi kesdim suyumu 3.5litre içerim sporum super ama kilo artıda...acaba ekmek yemiyorum diye yemeyi fazla mı yiyorum ya?bi de iki gündür meyve salatası yiyordum ya o yaramamış ola bilir mi?kafam karıştı....
İnşallah sosyalim...bbu hafta kimseden umudum yokKaptanim bugun tartildim eksi yok bende pirinc lapasi yedim sabah ogleyede lahana corbasi greyfurt yiycem insallah 2 gune eksi gorurum
En sinir bozan tarafı da bu işte,sebebini bulamamak,ki bende çok da olmazdı böğle şeyler...ddikkat edince giderdi.şimdi daha da dikkat ediyorum ekmeyi kesdim ben ya...yine de eksilmiyorum.bi de dün görümcem aradı bu gün misafirliye çağırdı. Kendisini 5yıldır tanırım hiç böğle davet etmemişdi...hep gider kendi yemeyimi kendim yapıp yerdim,ama son bi kaç defadır kafamı mutfakdan içeri sokmuyorum gittiyimdeAynuram gerçekten bende farkettim bazen ne kadar dikkat etsende kilo vermemiş aksine artı çıkıyorsun nedenini çözemedim bende valla :)) bende de oldu ama neyseki bu sabah eksiyi gördüm rahatladım daha da spora devam ediyorum. Hatta şimdi kahvaktı yapıcam peşine dışarda yürüyüşe gidicem.
Bu arada doktoruma da sordum sabah kahvaltıdan önce mi sonra mı yürüyüşe çıkayım diye bana sonra çık ama fazlaabartma yürüyüşü dedi :)))
Ay canım benim.inşallah işlerin biter gider dinlenirsin...Aksine hastalık dolayısıyla vermiş de ola bilirsin kuzum...kaptanım valla bende hiç ümitli değilim bu hafta kendimden hastalığın vermiş olduğu etkiyle hiç dikkat etmedim yediklerime yemek bile yapıp getiremedim hiç
Direnç bi defa düşdümü toparlaması çok zor oluyor...Bu kis bizi mahvetti hastaliktan kurtulamadik takimim
Evvvet güzelim hoş geldiiiin...ilk sayfada takım kurallarımız var canım.eğer kabul edersen formu da doldur tanışalım güzelim..Merhabalar bu takıma davet edildim
Merhabalar bu takıma davet edildim
Günaydln canım.paşan geldimi?Gunaydiiiinnnnn
Gunaydiiiinnnnn
Günaydln canım.paşan geldimi?
HahahaGünaydln canım.paşan geldimi?
Nasilsinngünaydın ezgiciğim
kabul ediyorum kuralları okudum formu da kopyaladım :)Evvvet güzelim hoş geldiiiin...ilk sayfada takım kurallarımız var canım.eğer kabul edersen formu da doldur tanışalım güzelim..
hoşbuldum merhabahoşgeldin
Yagmurcum hos geldin ben de ezgi :)kabul ediyorum kuralları okudum formu da kopyaladım :)
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Yağmur
YAŞINIZ: 22
BOYUNUZ: 1.67
KİLONUZ:75.8
HEDEF KİLONUZ: 65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenmek, sürekli tatlı yemek ve hareketsiz bir yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Bedenime uygun güzel kıyafetler bulmak, oram buram çıkmış demeden istediğim kıyafetleri korkusuzca giymek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Müzik dinlemekten hoşlanırım, yürüyüş yapmaktan hoşlanırım ama yapmıyorum pek ( koşu bandı aldık evimize burayla birlikte başlarım inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?