Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynuram gerçekten bende farkettim bazen ne kadar dikkat etsende kilo vermemiş aksine artı çıkıyorsun nedenini çözemedim bende valla :)) bende de oldu ama neyseki bu sabah eksiyi gördüm rahatladım daha da spora devam ediyorum. Hatta şimdi kahvaktı yapıcam peşine dışarda yürüyüşe gidicem.

Bu arada doktoruma da sordum sabah kahvaltıdan önce mi sonra mı yürüyüşe çıkayım diye bana sonra çık ama fazlaabartma yürüyüşü dedi :)))

En sinir bozan tarafı da bu işte,sebebini bulamamak,ki bende çok da olmazdı böğle şeyler...ddikkat edince giderdi.şimdi daha da dikkat ediyorum ekmeyi kesdim ben ya...yine de eksilmiyorum.bi de dün görümcem aradı bu gün misafirliye çağırdı. Kendisini 5yıldır tanırım hiç böğle davet etmemişdi...hep gider kendi yemeyimi kendim yapıp yerdim,ama son bi kaç defadır kafamı mutfakdan içeri sokmuyorum gittiyimde annesi yapıyor.bugün de kesin ööle olur.o nere yrmek yapmak nere kafasına taş mı düştü ne...

günaydınlar . hala hastayım ya işim olmasaydı yatıp dinlenicektim ne güzel gelmeyecektim işe ama patron hep böyle zamanlarda iş buyurur sağolsun erkenden halledersem çıkıcam İNŞALLAH

kaptanım valla bende hiç ümitli değilim bu hafta kendimden hastalığın vermiş olduğu etkiyle hiç dikkat etmedim yediklerime yemek bile yapıp getiremedim hiç

kaptanım valla bende hiç ümitli değilim bu hafta kendimden hastalığın vermiş olduğu etkiyle hiç dikkat etmedim yediklerime yemek bile yapıp getiremedim hiç
Ay canım benim.inşallah işlerin biter gider dinlenirsin...Aksine hastalık dolayısıyla vermiş de ola bilirsin kuzum...

Evvvet güzelim hoş geldiiiin...ilk sayfada takım kurallarımız var canım.eğer kabul edersen formu da doldur tanışalım güzelim..
kabul ediyorum kuralları okudum formu da kopyaladım :)
Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: Yağmur
YAŞINIZ: 22
BOYUNUZ: 1.67

KİLONUZ:75.8

HEDEF KİLONUZ: 65

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenmek, sürekli tatlı yemek ve hareketsiz bir yaşam

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Bedenime uygun güzel kıyafetler bulmak, oram buram çıkmış demeden istediğim kıyafetleri korkusuzca giymek

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Müzik dinlemekten hoşlanırım, yürüyüş yapmaktan hoşlanırım ama yapmıyorum pek ( koşu bandı aldık evimize burayla birlikte başlarım inşallah)

Yagmurcum hos geldin ben de ezgi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…