Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 398.ETAP***

naz(58.5/57.9/0.6/%1.03)
honey_ball(55.8/54.6/1.2/%2.15)mezun olmak istiyor
perigunlugu(73.8/72.5/1.3/%1.76 )
sosyalfen(72.7///%)kilosu sabit
yorgunrapunzel(77.1///)
esmaaa06(57/56/1/%1.75)mezun olmak istiyor
mavvmavv(65///%)
tubaturem06(68///%)kilosu sabit
hayatbos (75.1/73.4/1.7/%2.26)

OoOturtleOoO (90.5/88/2.5/%2.76)
gubsej (88.9/88/0.9/%1.01)

7. TAKIM ORTALAMASI:%

Ben ayakkabiyla yapiyordum canim. Ama tv karsisinda muzik vs acikken ciplak ayakla da yapiyordum ara ara.

hos bulduk honey dmd hastasi ..
senin kaDar olamadik ama idare wdiyoruz sifir beden mi oldun

Gecmis olsun rabbim sifasini versin insallah. Spor yaptikca incelirsin guzelim. Diyet isin %50 si. Sifir beden degilim 36 giyiyorum canim.

Sende neden hic smiley yok. Canin mi sikkin baska birsey mi var gulum? Bak mezun oluyoruz

Gecmis olsun rabbim sifasini versin insallah. Spor yaptikca incelirsin guzelim. Diyet isin %50 si. Sifir beden degilim 36 giyiyorum canim.

Sende neden hic smiley yok. Canin mi sikkin baska birsey mi var gulum? Bak mezun oluyoruz
cok guzel olmus herseye degmis bugunku menunu istiyoruz..

guzel olmak sizin elinizde onceden beni gorenler aaa esma nehale gelmissin o gobek ne derkerdi simdi ise cik zayiflamissin bu kadar yeter sozleri beni mutlu ediyor inanmak basarmanin yarisi biz badardik ve kendimize guvenle giydigimiz kiyafetlerle insanlarin size iltifat etmedi ayri bir haz yilmadan yola devam bu gurupta mukemml insanlar var degerini bilin... honey senin bna cok artin oldu hirs yaptim seninle bn tesekkuredderim :)

senden de bir profil fotosu alsak canım

guzel olmak sizin elinizde onceden beni gorenler aaa esma nehale gelmissin o gobek ne derkerdi simdi ise cik zayiflamissin bu kadar yeter sozleri beni mutlu ediyor inanmak basarmanin yarisi biz badardik ve kendimize guvenle giydigimiz kiyafetlerle insanlarin size iltifat etmedi ayri bir haz yilmadan yola devam bu gurupta mukemml insanlar var degerini bilin... honey senin bna cok artin oldu hirs yaptim seninle bn tesekkuredderim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…