kas hastasi usutmus ablaGeçmiş olsun Esmam rahatsızlığı ne abinin? Umarım iyileşir...
kas hastasi usutmus ablaGeçmiş olsun Esmam rahatsızlığı ne abinin? Umarım iyileşir...
Kosu bandinin ustunden dusme AynuraBayiliyorum senin konusmalarina
Esma hos geldin canim. Sen de guzel vermissin. Abin nasil oldu? MS rahatsizligi var sanirim.
aynura evet biraz kaçırmış olabilirim. ama çok değill. birde fazla su tüketemedim malum yollarda olcaz diee. ama bu hafta çok dikkat edicemm. annemle kardeşim geldi memleketten. annemin mis yemeklerinden bile tadımlık yiycemm. spora da tam gaz devamm.
birde ben pazartesi akşamı 3 mil leslie yapmıştım. ondan önceki günlerde yapmıştım leslie. salı günü topuğumda bi ağrı oluştu. sizlerde de oldu mu böyle. ben ayakkabısız yapıyorum acaba ondan mı oldu ki. bazı yerlerde okudum ayakkabıyla yapın diyorlardı. siz öyle mi yapıyorsunuz
hos bulduk honey dmd hastasi ..
senin kaDar olamadik ama idare wdiyoruz sifir beden mi oldun
cok guzel olmus herseye degmis bugunku menunu istiyoruz..Gecmis olsun rabbim sifasini versin insallah. Spor yaptikca incelirsin guzelim. Diyet isin %50 si. Sifir beden degilim 36 giyiyorum canim.
Sende neden hic smiley yok. Canin mi sikkin baska birsey mi var gulum? Bak mezun oluyoruz
cok guzel olmus herseye degmis bugunku menunu istiyoruz..
Kizlarrr bu umutsuz haliniz miii
Harikasinizz
Bende 55.3 geldim bu sabah dun gece ufacik cis yapmis olabilirim
Geçen hafta 53.1
Bu hafta 53.7
Kızlar regl 6 gün geçti.
Ne içmem lazım ki regl olabilmem için.
Bilgisi olan var mı ?
Maydonoz sapı çayı birebirNe içsem ki gelsin şu regl
guzel olmak sizin elinizde onceden beni gorenler aaa esma nehale gelmissin o gobek ne derkerdi simdi ise cik zayiflamissin bu kadar yeter sozleri beni mutlu ediyor inanmak basarmanin yarisi biz badardik ve kendimize guvenle giydigimiz kiyafetlerle insanlarin size iltifat etmedi ayri bir haz yilmadan yola devam bu gurupta mukemml insanlar var degerini bilin... honey senin bna cok artin oldu hirs yaptim seninle bn tesekkuredderim :)
Adaçayıda iyi gelir diyorlar...Maydonoz sapı çayı birebir
Kekik çayı da olabilir
Ama maydonoz çayı daha iyi
Fistik gibisin honeyimmmEridin muma dondun canimSpora agirlik ver
Esma sen de gulum. Duzenli spor yaparsan 56 degil 52 gibi durursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?