Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecen hafta:55.8
Bugun:54.6
Fark:1.2
Yuzde:2.15

arzu harikasın gerçekten

istikrarın, azmin mükemmel. bir çok insan senin verdiğin kiloyu veriyor belki ama çok daha uzun sürelerde ara ara duraksamalar yaşayarak, pes ederek...

ama sen hiç pes etmeden, düzeninden şaşmadan, aç kalmadan çok kısa zaman sayılabilcek bir zamanda 20 kg vermeyi başardın

tebrik ediyorum

70 mekik kız ben 10 taneyi zor çekiyorum ama söz fırsat oluşturup hergün yarım saatte olsa yapıcam bişeyler

sirkeli su mideye zararlı diyolar ama sabah kalkar kalkmaz en az 1 bardak su içiyorum zaten

hergün öğle sebze ,akşam et pişirebilir miyim emin değilim, bazen çocuklarla tek çeşit yemeği bile zor yapıyorum

salata her öğünde yapalım , yoğurt da yiyelim ok

yumurta, greyfurt hiç sevmem arada yemeye çalışıyorum kuru naneli omlet

60 kg için hedef 1 mayıs cuma diyelim o zaman

günaydın arkadaşlar ..

malesef bu hafta size eksili sonuçlarla gelemedim .. Kilom Sabit

hem özel günüm gelmek üzere hemde ev çok kalabalık hiç spor yapamadım ..

Kusuruma bakmayın lütfen ..

Umarım haftaya daha iyi sonuçlarla gelirim

kızlarr günaydınnn. ohh maşallah ne güzel kilolar vermişsiniz. hepinizi tebrik ederimm.

geçen hafta:61,500
bu hafta :61,300
fark:0,200
yüzde:0,32
hedef:60,700

benim hafta içi 60 küsürleri görmüştü niye böle oldu bugün anlamadım regl olcam ondan mı acaba.

Peki canim diyelim 26 mayis kucuk oglumun dogum gunu ins o gun 60 hatta alti olurum ben yazdiklarimi aynen uyguliycam kacamak yapmak istedigimde seni aklima getiricem yaomiucam

Peki canim diyelim 26 mayis kucuk oglumun dogum gunu ins o gun 60 hatta alti olurum ben yazdiklarimi aynen uyguliycam kacamak yapmak istedigimde seni aklima getiricem yaomiucam

6 mayıs da benim doğum günüm, 3 mayıs da evlilik yıldönümüz. ay ne güzel olur 60 olsak

evlilik yıldönümünde evlendiğim zamanki gibi görünsem

Ew de kimler var kimler yok öyle

Aeben abla da gelmis Nasilsin canim, misafirlerinle keyiflu geciyordur gunlerin

Hulya abla yok mu?

Yagmur guzel oluyor ekmegi de. Ben oglana yapiyorum (tam bugday unu, cavdar unu ve yulaf kepegi). Peynir ve ceviz de koyuyorum

6 mayıs da benim doğum günüm, 3 mayıs da evlilik yıldönümüz. ay ne güzel olur 60 olsak

evlilik yıldönümünde evlendiğim zamanki gibi görünsem
esime bdv de okudugum birseyi soyledm kadin kiloluymus diye adam baska kadinlarla konusuyomus bizim adam ne dese iyi sende zayiflarsan bende tombik kadinlara bakarim.(saka yapiyo oldugu icin hala hayatta asla baska birune bakmaz.)

Hulya abla yok mu?

Yagmur guzel oluyor ekmegi de. Ben oglana yapiyorum (tam bugday unu, cavdar unu ve yulaf kepegi). Peynir ve ceviz de koyuyorum
Arzum süper görünüyorsun,çıtır anne :) tarzına da bâyıldım

Günaydın fıstıklar kilolâr mis gibi gitmiş...tuba,sosyal haftâya verirśiniz üzülmeyin.bu śonuçlarla birincilik gelir...

Hulya abla yok mu?

ben sadece yulaf kepeği,yumurta,yoğurt, kabartma tuzu koyuyorum içi boş yemesi güzel olmuyor ama peynirli cevizli daha güzel olabilir eline sağlık

Honeyim bende 7 tahilli un aldim onla kendime arada ekmek yaparm

Denemedim onu. Guvenenedim aslinda. Oglan soz konusu olunca biraz pimpirikli oluyorum

Elif le guzel motive ediyorsunuz birbirinizi. Gule oynaya verin kilonuzu

Zeynep gecen net sorunum halloldu demisti. Neden gelmedi acaba? Dogumlar yogun herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…