- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Gecen hafta:55.8
Bugun:54.6
Fark:1.2
Yuzde:2.15
Honeyim profildeki sensen birkez daha sana hayran olmak istiyorumGecen hafta:55.8
Bugun:54.6
Fark:1.2
Yuzde:2.15
kiz supersin masallahgünaydın güzeller listede olmıcam ama kilom
geçen hafta : 73
bu hafta : 71
fark : 2
kahvaltı yapıp geliyorum
Burdayım cnm,Canım sen nerelerdesin ? Göremedik kaç gündür. Bdvdeki konunu gördüm
Regl içinde civanperçemini söylüyolar hep ama bi bak istersen
Elif canim iste benim programim sabah ac karnina balli sirkeli ilik su yogurt (istahimi dengeliyo.) Yumurta emziriyoz cunku
Ogle sebze yemegi yogurt salata
Aksam et sote.(benm tercihim tavuk ve baliktn yana.)salata yogurt
Salatayi usenneyip her ogun yapalim canim
Sebze yemegi az yagli yaplim sinirsiz yiyelim
Gunluk 2 meyve tuketelim (1 tanesi greyfurt olsun yag yakalm.)
Ogun aralari 4 saatten az olmasin
Sporu abartmayalim gunluk yarim saat ama hergun.birde 70 mekik hergun canim ekleyecegin birsey varsa ekleyelim 2mizde ayni programa birebir uyarsak kacamakta yapmayiz arzunun dedigini aklimizdan cikarmayalim hadi kiz biz bu isi yapariz haftaya cuma gel herkesi sasirtalim bireysel dereceye girelim bizim nemiz eksik.
Peki canim diyelim 26 mayis kucuk oglumun dogum gunu ins o gun 60 hatta alti olurum ben yazdiklarimi aynen uyguliycam kacamak yapmak istedigimde seni aklima getiricem yaomiucam70 mekikkız ben 10 taneyi zor çekiyorum ama söz fırsat oluşturup hergün yarım saatte olsa yapıcam bişeyler
sirkeli su mideye zararlı diyolar ama sabah kalkar kalkmaz en az 1 bardak su içiyorum zaten
hergün öğle sebze ,akşam et pişirebilir miyim emin değilim, bazen çocuklarla tek çeşit yemeği bile zor yapıyorum
salata her öğünde yapalım , yoğurt da yiyelim ok
yumurta, greyfurt hiç sevmemarada yemeye çalışıyorum kuru naneli omlet
60 kg için hedef 1 mayıs cuma diyelim o zaman
Peki canim diyelim 26 mayis kucuk oglumun dogum gunu ins o gun 60 hatta alti olurum ben yazdiklarimi aynen uyguliycam kacamak yapmak istedigimde seni aklima getiricem yaomiucam
Hayırlı cumalar canım naber...Hayirli cumalar olsun kizlar ....
Ew de kimler var kimler yok öylegünaydın arkadaşlar ..
malesef bu hafta size eksili sonuçlarla gelemedim .. Kilom Sabit
hem özel günüm gelmek üzere hemde ev çok kalabalık hiç spor yapamadım ..
Kusuruma bakmayın lütfen ..
Umarım haftaya daha iyi sonuçlarla gelirim
esime bdv de okudugum birseyi soyledm kadin kiloluymus diye adam baska kadinlarla konusuyomus bizim adam ne dese iyi sende zayiflarsan bende tombik kadinlara bakarim.(saka yapiyo oldugu icin hala hayatta asla baska birune bakmaz.)6 mayıs da benim doğum günüm, 3 mayıs da evlilik yıldönümüz. ay ne güzel olur 60 olsak
evlilik yıldönümünde evlendiğim zamanki gibi görünsem
Honeyim bende 7 tahilli un aldim onla kendime arada ekmek yaparmAeben abla da gelmisNasilsin canim, misafirlerinle keyiflu geciyordur gunlerin
Hulya abla yok mu?
Yagmur guzel oluyor ekmegi de. Ben oglana yapiyorum (tam bugday unu, cavdar unu ve yulaf kepegi). Peynir ve ceviz de koyuyorum
Arzum süper görünüyorsun,çıtır anne :) tarzına da bâyıldımAeben abla da gelmisNasilsin canim, misafirlerinle keyiflu geciyordur gunlerin
Hulya abla yok mu?
Yagmur guzel oluyor ekmegi de. Ben oglana yapiyorum (tam bugday unu, cavdar unu ve yulaf kepegi). Peynir ve ceviz de koyuyorum
esime bdv de okudugum birseyi soyledm kadin kiloluymus diye adam baska kadinlarla konusuyomus bizim adam ne dese iyi sende zayiflarsan bende tombik kadinlara bakarim.(saka yapiyo oldugu icin hala hayatta asla baska birune bakmaz.)
Aeben abla da gelmisNasilsin canim, misafirlerinle keyiflu geciyordur gunlerin
Hulya abla yok mu?
Honeyim bende 7 tahilli un aldim onla kendime arada ekmek yaparm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?