Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vallaha ben arzuyu gördükden sonra yürüyüşü sıklaşdırmaya karar verdim.bu tombik bacaklara belki o çare olur.jillian daha etkisini göstermedi,grup başkanı olmasam bırakırdım ama yapmam lazım.bugün level 3e başlıyorua ama ben artı olarak leslie 3mile strong var onu indir yapıcam inşallah.ah bi de koşu bandm olsa var a üstünden düşmem a...
günaydın güzeller listede olmıcam ama kilom

geçen hafta : 73

bu hafta : 71

fark : 2

kahvaltı yapıp geliyorum
güzel elifim...inşallah gelecek hafta 60lar görürsün...
Kesinlikle ahhh o gücü bi kendimde görebilsemm istikrar sağlayamıyorum spor konusundaMaşallah çok iyi vermişssin darısı başımıza.
ben de aynene öğleydim ama son 1aydır yapıyorum ve şimdi karar verdim yürüyüşü bırakmak yokkk...
Elif cok guzel bir baslangic yapmissin canim, tebrikler

Bol bol yuruyun canim
hmmm nazar etme ne olur yürü senin de olur
1 hatta daha fazlasi gulsumun iradesini ispatliycam kendime

söğlediklerine katılıyorum.ben de arzu için çok şey yaza biliim gerçekten bi hayal gibi geldi geçti 7.takımdan,hiç kaçamak yapmadan,hiç detoks yapıp aç kalmadan....maşallah....
supesin elifim.sen de dikkatim altındasın...lütfen gende en az 30 dakika yürüyüşünü yap.hatta hiç vaktin yoksa leslie 1mila express var youtube de 16dakikalık onu bile yapmana razıyım.bi başla gerisis gelecek zaten...
hoş geldin gülrucum.hani düğünde kaçırmışsındır belki... bi de reglde önemi büyük yani....
Peki canim diyelim 26 mayis kucuk oglumun dogum gunu ins o gun 60 hatta alti olurum ben yazdiklarimi aynen uyguliycam kacamak yapmak istedigimde seni aklima getiricem yaomiucam
bi de beni getir....
6 mayıs da benim doğum günüm, 3 mayıs da evlilik yıldönümüz. ay ne güzel olur 60 olsak

evlilik yıldönümünde evlendiğim zamanki gibi görünsem
ne güzel ikinizin de mayıs ayı için hedefleri var....çok mutlu oldum gerçekten....
esime bdv de okudugum birseyi soyledm kadin kiloluymus diye adam baska kadinlarla konusuyomus bizim adam ne dese iyi sende zayiflarsan bende tombik kadinlara bakarim.(saka yapiyo oldugu icin hala hayatta asla baska birune bakmaz.)
öğle söğlemesine bakma bence her erkek zayıf olmasını ister karısının.çok zayıf deyil de ama kilolu da olmasını istemez.benim de kocam 77kilo olduğum zamanlarda bile hiç beni rahatsız etmiyor derdi...şimdiyse ne kadar zayıfladın diyor,çok kiloluymuşsun gerçekten
Günaydın fıstıklar kilolâr mis gibi gitmiş...tuba,sosyal haftâya verirśiniz üzülmeyin.bu śonuçlarla birincilik gelir...
günaydın hülyacım.senin kilo durumun nedir?tatil işi ne oldu?

Aynı benim kilo,pazar yada Pazartesi gideceğiz,,,

biraz iyi olmustu aynura simdi tekrar rahatszlndi ne yapalim birdebleslie grubu kurda basliyalim Veda etmiyorum hersey birlik beraberlik sayesinde

aynura evet biraz kaçırmış olabilirim. ama çok değill. birde fazla su tüketemedim malum yollarda olcaz diee. ama bu hafta çok dikkat edicemm. annemle kardeşim geldi memleketten. annemin mis yemeklerinden bile tadımlık yiycemm. spora da tam gaz devamm.
birde ben pazartesi akşamı 3 mil leslie yapmıştım. ondan önceki günlerde yapmıştım leslie. salı günü topuğumda bi ağrı oluştu. sizlerde de oldu mu böyle. ben ayakkabısız yapıyorum acaba ondan mı oldu ki. bazı yerlerde okudum ayakkabıyla yapın diyorlardı. siz öyle mi yapıyorsunuz

biraz iyi olmustu aynura simdi tekrar rahatszlndi ne yapalim birdebleslie grubu kurda basliyalim Veda etmiyorum hersey birlik beraberlik sayesinde
vallaha leslie grubu çok iyi olur...yaparız hiç zorlanmadan...dur sana bi link atıcam...

bak ben bunu indirdim...bu günden yapıcam inşallah...

Kosu bandinin ustunden dusme Aynura Bayiliyorum senin konusmalarina

Esma hos geldin canim. Sen de guzel vermissin. Abin nasil oldu? MS rahatsizligi var sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…