- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Günaydın fıstıklar kilolâr mis gibi gitmiş...tuba,sosyal haftâya verirśiniz üzülmeyin.bu śonuçlarla birincilik gelir...
vallaha ben arzuyu gördükden sonra yürüyüşü sıklaşdırmaya karar verdim.bu tombik bacaklara belki o çare olur.jillian daha etkisini göstermedi,grup başkanı olmasam bırakırdım ama yapmam lazım.bugün level 3e başlıyorua ama ben artı olarak leslie 3mile strong var onu indir yapıcam inşallah.ah bi de koşu bandm olsa var a üstünden düşmem a...günaydınlar herkese dün spor olarak 40 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates yapıldı . salı günü kardio plates yaptırmış hoca ama ben gidemediğim için kaçırdım arkadaşların söylediğine göre fena bişeymiş :)
kilom
geçe hafta : 58,5
bu hafta : 57,9
giden : 600 gr
yüzde: 1,02
hedef : 57
güzel elifim...inşallah gelecek hafta 60lar görürsün...günaydın güzeller listede olmıcam ama kilom
geçen hafta : 73
bu hafta : 71
fark : 2
kahvaltı yapıp geliyorum
ben de aynene öğleydim ama son 1aydır yapıyorum ve şimdi karar verdim yürüyüşü bırakmak yokkk...Kesinlikle ahhh o gücü bi kendimde görebilsemm istikrar sağlayamıyorum spor konusundaMaşallah çok iyi vermişssin darısı başımıza.
hmmm nazar etme ne olur yürü senin de olurElif cok guzel bir baslangic yapmissin canim, tebrikler
Bol bol yuruyun canim
1 hatta daha fazlasi gulsumun iradesini ispatliycam kendime
söğlediklerine katılıyorum.ben de arzu için çok şey yaza biliim gerçekten bi hayal gibi geldi geçti 7.takımdan,hiç kaçamak yapmadan,hiç detoks yapıp aç kalmadan....maşallah....arzu harikasın gerçekten
istikrarın, azmin mükemmel. bir çok insan senin verdiğin kiloyu veriyor belki ama çok daha uzun sürelerde ara ara duraksamalar yaşayarak, pes ederek...
ama sen hiç pes etmeden, düzeninden şaşmadan, aç kalmadan çok kısa zaman sayılabilcek bir zamanda 20 kg vermeyi başardın
tebrik ediyorum
supesin elifim.sen de dikkatim altındasın...lütfen gende en az 30 dakika yürüyüşünü yap.hatta hiç vaktin yoksa leslie 1mila express var youtube de 16dakikalık onu bile yapmana razıyım.bi başla gerisis gelecek zaten...70 mekikkız ben 10 taneyi zor çekiyorum ama söz fırsat oluşturup hergün yarım saatte olsa yapıcam bişeyler
sirkeli su mideye zararlı diyolar ama sabah kalkar kalkmaz en az 1 bardak su içiyorum zaten
hergün öğle sebze ,akşam et pişirebilir miyim emin değilim, bazen çocuklarla tek çeşit yemeği bile zor yapıyorum
salata her öğünde yapalım , yoğurt da yiyelim ok
yumurta, greyfurt hiç sevmemarada yemeye çalışıyorum kuru naneli omlet
60 kg için hedef 1 mayıs cuma diyelim o zaman
hoş geldin gülrucum.hani düğünde kaçırmışsındır belki... bi de reglde önemi büyük yani....kızlarr günaydınnn. ohh maşallah ne güzel kilolar vermişsiniz. hepinizi tebrik ederimm.
geçen hafta:61,500
bu hafta :61,300
fark:0,200
yüzde:0,32
hedef:60,700
benim hafta içi 60 küsürleri görmüştü niye böle oldu bugün anlamadımregl olcam ondan mı acaba.
bi de beni getir....Peki canim diyelim 26 mayis kucuk oglumun dogum gunu ins o gun 60 hatta alti olurum ben yazdiklarimi aynen uyguliycam kacamak yapmak istedigimde seni aklima getiricem yaomiucam
ne güzel ikinizin de mayıs ayı için hedefleri var....çok mutlu oldum gerçekten....6 mayıs da benim doğum günüm, 3 mayıs da evlilik yıldönümüz. ay ne güzel olur 60 olsak
evlilik yıldönümünde evlendiğim zamanki gibi görünsem
öğle söğlemesine bakma bence her erkek zayıf olmasını ister karısının.çok zayıf deyil de ama kilolu da olmasını istemez.benim de kocam 77kilo olduğum zamanlarda bile hiç beni rahatsız etmiyor derdi...şimdiyse ne kadar zayıfladın diyor,çok kiloluymuşsun gerçektenesime bdv de okudugum birseyi soyledm kadin kiloluymus diye adam baska kadinlarla konusuyomus bizim adam ne dese iyi sende zayiflarsan bende tombik kadinlara bakarim.(saka yapiyo oldugu icin hala hayatta asla baska birune bakmaz.)
günaydın hülyacım.senin kilo durumun nedir?tatil işi ne oldu?Günaydın fıstıklar kilolâr mis gibi gitmiş...tuba,sosyal haftâya verirśiniz üzülmeyin.bu śonuçlarla birincilik gelir...
sosyalim senin için hedefi 71.5yapalım.nasıl?1 hatta daha fazlasi gulsumun iradesini ispatliycam kendime
gecen hafta 57
bu hafta 56 mezun
hepinize tesekkurederim arkadaslar
honey cok zayiflamissin bu kadar beklemiyordum acikcasi super gozukuyorsun....
supersin esmam...sanki veda eder gibi yazmışsın ama....abin nasıl?gecen hafta 57
bu hafta 56 mezun
hepinize tesekkurederim arkadaslar
honey cok zayiflamissin bu kadar beklemiyordum acikcasi super gozukuyorsun....
Tartılmadım bugün,çok üşüyorum,battaniyenin altında klimayı açtım ,uzanıyorum..aynıydım ama dün tartıldığımda...Sen bu hafta nasilsin abla?
Aynı benim kilo,pazar yada Pazartesi gideceğiz,,,vallaha ben arzuyu gördükden sonra yürüyüşü sıklaşdırmaya karar verdim.bu tombik bacaklara belki o çare olur.jillian daha etkisini göstermedi,grup başkanı olmasam bırakırdım ama yapmam lazım.bugün level 3e başlıyorua ama ben artı olarak leslie 3mile strong var onu indir yapıcam inşallah.ah bi de koşu bandm olsa var a üstünden düşmem a...
güzel elifim...inşallah gelecek hafta 60lar görürsün...
ben de aynene öğleydim ama son 1aydır yapıyorum ve şimdi karar verdim yürüyüşü bırakmak yokkk...
hmmm nazar etme ne olur yürü senin de olur
söğlediklerine katılıyorum.ben de arzu için çok şey yaza biliim gerçekten bi hayal gibi geldi geçti 7.takımdan,hiç kaçamak yapmadan,hiç detoks yapıp aç kalmadan....maşallah....
supesin elifim.sen de dikkatim altındasın...lütfen gende en az 30 dakika yürüyüşünü yap.hatta hiç vaktin yoksa leslie 1mila express var youtube de 16dakikalık onu bile yapmana razıyım.bi başla gerisis gelecek zaten...
hoş geldin gülrucum.hani düğünde kaçırmışsındır belki... bi de reglde önemi büyük yani....
bi de beni getir....
ne güzel ikinizin de mayıs ayı için hedefleri var....çok mutlu oldum gerçekten....
öğle söğlemesine bakma bence her erkek zayıf olmasını ister karısının.çok zayıf deyil de ama kilolu da olmasını istemez.benim de kocam 77kilo olduğum zamanlarda bile hiç beni rahatsız etmiyor derdi...şimdiyse ne kadar zayıfladın diyor,çok kiloluymuşsun gerçekten
günaydın hülyacım.senin kilo durumun nedir?tatil işi ne oldu?
Yapalim canim bu arada beni dusun smileylerine koptumsosyalim senin için hedefi 71.5yapalım.nasıl?
Geçmiş olsun Esmam rahatsızlığı ne abinin? Umarım iyileşir...biraz iyi olmustu aynura simdi tekrar rahatszlndi ne yapalim birdebleslie grubu kurda basliyalim Veda etmiyorum hersey birlik beraberlik sayesinde
Belki de canım olabilir ama 3 günlük dünya gerçekten kafana takmaya bile değmeyecek kadar kısa.... inşallah tez zamanda hayırlısıyla huzura erersinBurdayım cnm,
Bir kaç gündür sıkıntıdayım.
Belkide ondan gecikti regl günüm böyle
vallaha leslie grubu çok iyi olur...yaparız hiç zorlanmadan...dur sana bi link atıcam...biraz iyi olmustu aynura simdi tekrar rahatszlndi ne yapalim birdebleslie grubu kurda basliyalim Veda etmiyorum hersey birlik beraberlik sayesinde
evet kesinlikle ondandır kuzum.sıkıntının insana yaptığını hiç kimse hiç bir şey yapamaz...Burdayım cnm,
Bir kaç gündür sıkıntıdayım.
Belkide ondan gecikti regl günüm böyle
Ne içsem ki gelsin şu reglevet kesinlikle ondandır kuzum.sıkıntının insana yaptığını hiç kimse hiç bir şey yapamaz...
Amin tatlım tşk ederim...Belki de canım olabilir ama 3 günlük dünya gerçekten kafana takmaya bile değmeyecek kadar kısa.... inşallah tez zamanda hayırlısıyla huzura erersin
bilmemki ben kuzum.e..Ne içsem ki gelsin şu regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?