evet kuzum...bu hafta elif de sen de benim dikkatimdesiniz....her gün en az 30dakika spor yapacaksınız....bunu unutmayın...Aynura bana bu smileyi yapti
Ewet canmCok sukur iyiyim. Ne yaptin guzelim, durdu mu kanaman?
KUZUM LİSTE ÖNCEKİ SAYFADA AMA 1.LİYİMİZ DAHA BELLİ DEYİL FISTIĞIM...ya benm eşim nerdee ??
bide birinci olduk mu liste nerdee ??
Gunaydin 7. Takimin Citir Gulleri
Aksam misafirim vardi gelemedim. Buket en fazla 3 aya gorunume kavusacaksin birtanem. Kulak asma kimseye. Cok da guzel kilo vermissin bu hafta. Cani gonulden tebrik ediyorum
Yagmur dukan yapmiyorum gulum. Ama yulaf kepeginin faydalarindan ve diyet tariflere uygulanabilirliginden istifade ediyorum
Funda&havva tebrikler, cok guzel sonuclar almissiniz
Evet henüz 3 gün kadar spora ağırlık verebildim ama sonuç harikaönümüzdeki hafta daha iyi olacağına inanıyorum. Sporun etkisini bacaklarımın birleşim noktalarındaki ağrılardan bile hissediyorum :)))
aa çok hızlı gidiyorsun maşallah canımmben de senin geçen haftaki kilona yaklaşmıştım 75.2 yim
takibimdesin canım ona göre
Kosu bandinin ustunden dusme AynuraBayiliyorum senin konusmalarina
Esma hos geldin canim. Sen de guzel vermissin. Abin nasil oldu? MS rahatsizligi var sanirim.
***7.TAKIM 398.ETAP***
naz(58.5/57.9/0.6/%1.03)
honey_ball(55.8/54.6/1.2/%2.15)mezun olmak istiyor
perigunlugu(73.8/72.5/1.3/%1.76 )
sosyalfen(72.7///%)kilosu sabit
yorgunrapunzel(77.1/76.5/0.6/%0.79)
esmaaa06(57/56/1/%1.75)mezun olmak istiyor
mavvmavv(65/64.7/0.3/%0.46)
tubaturem06(68///%)kilosu sabit
hayatbos (75.1/73.4/1.7/%2.26)
OoOturtleOoO (90.5/88/2.5/%2.76)
gubsej (88.9/88/0.9/%1.01)
7. TAKIM ORTALAMASI:% 1.27
Kuzum ben öğlen 45 dk aksam 45 dk yurusem fazla gelmez dimi
Ne diyeti yapiyorsunuz acaba ?☺Sagol fistigm sende 2 gunde super kilo vermissin 600 gramberaber mezun oluruz bizzz benceee kuzummm
merhaba arkadaşlarım, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,
sevgili honey ball ve sevgili esma sizleri ayriyetten kutluyorum, umarım hep bu kilolarda kalırsınız, hiç kilo almazsınız,
sevgili perigunlugu, sevgili hayatbos sizler gayet istikrarlı bir şekilde kilo veriyorsunuz, sizi mezun olan arkadaşımız honey ball gibi 2-3 ay sonra kaçamaksız bir şekilde, 50 li rakamlarda görmek dileğiyle :)
ben kilo aldımama dikkat etmiyorum , ablam ve dünyalar tatlısı 3 tane yeğenim var , tek dikkat ettiğim akşam 8 den sonra yememek ve ve bol bol su içmek...
hepinize kucak dolusu sevgiler....
Aynura kontrol ettim canim. Yorgunun yuzdesi 0.78 yapiyor, ortalama degismiyor
Kas agrisi olmuyorsa bir sikinti olmaz canim. Kacla yuruyorsun, toplamda kac km oluyor?
nerelerdesın ablaaaaaamerhaba arkadaşlarım, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,
sevgili honey ball ve sevgili esma sizleri ayriyetten kutluyorum, umarım hep bu kilolarda kalırsınız, hiç kilo almazsınız,
sevgili perigunlugu, sevgili hayatbos sizler gayet istikrarlı bir şekilde kilo veriyorsunuz, sizi mezun olan arkadaşımız honey ball gibi 2-3 ay sonra kaçamaksız bir şekilde, 50 li rakamlarda görmek dileğiyle :)
ben kilo aldımama dikkat etmiyorum , ablam ve dünyalar tatlısı 3 tane yeğenim var , tek dikkat ettiğim akşam 8 den sonra yememek ve ve bol bol su içmek...
hepinize kucak dolusu sevgiler....
Ne diyeti yapiyorsunuz acaba ?☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?