Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya benm eşim nerdee ??

bide birinci olduk mu liste nerdee ??

Destegin icin cok tesekkur ederim arzummm iyiki varsin haklsn zaten kimseyi takmamak lazim INŞALLAH 3 ay sonra emelime ulasrm sizin desteklerinizle takimimi cok seviyorumm

Aynen kuzum hersey guzel ilerliyor sendr supersin kuzum bende bisikleti cogaltym diyorum bacaklae icin destegin icn cok saol canim esim takimimizi alkisliyorummm harikayiz

merhaba arkadaşlarım, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,

sevgili honey ball ve sevgili esma sizleri ayriyetten kutluyorum, umarım hep bu kilolarda kalırsınız, hiç kilo almazsınız,

sevgili perigunlugu, sevgili hayatbos sizler gayet istikrarlı bir şekilde kilo veriyorsunuz, sizi mezun olan arkadaşımız honey ball gibi 2-3 ay sonra kaçamaksız bir şekilde, 50 li rakamlarda görmek dileğiyle :)

ben kilo aldım ama dikkat etmiyorum , ablam ve dünyalar tatlısı 3 tane yeğenim var , tek dikkat ettiğim akşam 8 den sonra yememek ve ve bol bol su içmek...

hepinize kucak dolusu sevgiler....

Ablacimm seniii ozledikkkk

Nezman geliyorsunnn sensiz tadi yok

iyi dileklerin icn cok tesekur ederizzz kuzummm

Aynura kontrol ettim canim. Yorgunun yuzdesi 0.78 yapiyor, ortalama degismiyor

Kas agrisi olmuyorsa bir sikinti olmaz canim. Kacla yuruyorsun, toplamda kac km oluyor?

kosu bandinda 4 dereceyle yuruyorum bazen 6 kuzum km baznda blmiyorum normalde 45 dk yuruyorum ama bi 45 dk yapsam daha ii die dusundum bacaklarim kilolu senin gibi uzmana sormak istedim

nerelerdesın ablaaaaaa

Ne diyeti yapiyorsunuz acaba ?☺

Canim sebzemi tavugumu köftemi yiyorum bol.bol yogurt urunleri yiyiyorum ekmek en fazla 2 dilim.oda kahvaltida tatlim hayatimdan ekmegi abur cubur pirnc pilavini hamur işini zararlı olan herseyi çıkardım bi diyetim yok aslinda

kızlar haşhaşlı ekmege bayılırım kahvaltımı cok guzel yapmıstım babam almıs gelmıs dayanamadım bı dılım yedım nıye boyle yapıyolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…