hahaha şu yedilere uçarak gitmek istiyorum ondan.şokla felan değil ama sağlam yiyip spor yaparak???Kendimi kandırmayıp hedefi 5 mi yapsam?Bu acele neden gulum?
kilonun %10u verilebilir diye okumuştum bende bi yerler de ama bilemiyorum.İlk başladığımda vermiştim 10kiloya ayakın 1 ayda ama en az 2 kilosu bir gün önce yediklerim 4 kilosu da sudur:)Ayy aynı bunu soracaktım ben de .. Hatta dün internetten baktm maks.5kilo diyor her yerde ...
Verilir bence ama geri alınır diye korkuyorum ..
88 kiloyum boyum 1.73Kaç kilosun şimdi? Ve boyun?
Yok canım yaaa bismillah yeni başlıyorum yolum baya uzun oldugu içinbızden bu kadar cabuk mu sıkıldınn
Tebrik ederim umarim bndr boyle zayiflarim burayi gordukce bende iyi ki diyorum canm inşAllahOcak4 de basladim sanriim 78.600 gosteriyordu tarti simdi hamd olsun 73.400 kuzum tabiki verrisnn iyiki bu takima geldin hepberaber basaricaz ALLAHIN izniyle
Tebrik ederim umarim bndr boyle zayiflarim burayi gordukce bende iyi ki diyorum canm inşAllah
Arzum kilo çoksa ve ilk diyette verilir...sen ilk ay kaç kilo vermiştin?
hahaha şu yedilere uçarak gitmek istiyorum ondan.şokla felan değil ama sağlam yiyip spor yaparak???Kendimi kandırmayıp hedefi 5 mi yapsam?
kilonun %10u verilebilir diye okumuştum bende bi yerler de ama bilemiyorum.İlk başladığımda vermiştim 10kiloya ayakın 1 ayda ama en az 2 kilosu bir gün önce yediklerim 4 kilosu da sudur:)
88 kiloyum boyum 1.73
Yok canım yaaa bismillah yeni başlıyorum yolum baya uzun oldugu için
koşu bandı bende de vardı doruk doğunca kaldırdık mecburçünkü koşu bandının bulunduğu odayı bebek odası yaptık
sonra da başkasına verdik, şimdi yer olsaydı da keşke vermeseydik diyorum
Yatak odasina da koyabilirsin yerin varsa canim. Biran once edin bence. Evinin rahatliginda 1 saat spor yapar, dusunu alirsin
evim 2+1 canım hatta geçen gün annemin dediği gibi evdeki eşyalar bile eve fazla geliyor
Evet yeni başlamadım o kadar ödem kalmadı ve 90nın altını 2 yıldır görmemiştim.Funda yeni baslamadi sanirim abla. Ilk haftalarin o hizli giden kilolarini vermistir. Ondan sordum neden bu acele diye
8 hedef koyup ona yetişene kadar hırs mı yapsam:)kendi kendimi spora teşvik etmeye çalışıyorum işten eve gelince halim harap oluyor ya4-5 arasi rahat verirsin canim. Beklentiyi makul sinirlarda tutarsan, altindaki rakamlar seni demotive etmez
Canim leslie yap o zaman. Aynura nin gecen yaptigi gibi dene. 3-5 hareket var. Onlari tv izlerken&muzik dinlerken kalk bir yarim saat yap. Inan faydasini goreceksin.
aynur bir video koymuştu nasıl indiriyoruz videoları?
Evet yeni başlamadım o kadar ödem kalmadı ve 90nın altını 2 yıldır görmemiştim.
8 hedef koyup ona yetişene kadar hırs mı yapsam:)kendi kendimi spora teşvik etmeye çalışıyorum işten eve gelince halim harap oluyor ya
Harikasın abla m :)Sana bir tavsiyeSpor yapmak istiyorsan oturup 1 sn bile "yapsam mi" diye dusunme. Hani otomatik yaptigimiz eylemler vardir. Elimizi yikayinca kurulariz, dusunmeyiz kurulasak mi diye. Sen de yemegini yeyip istirahat ettikten sonra hic dusunmeden kalk ustunu degistir ve basla. Zaten 2 dk sonra halsizligin gececek, enerjin artacak. Zamanin nasil gectigini bile anlamayacaksin
Guzeller aylar sonra diyet degil gercek dondurma yedim. Rahat rahatInanin o "hayir yemeyecegim" dedigim gunler sanki hic yasanmamis gibi. Sizler de ajandaniza planinizi yapin. Bitireceginiz gunu belirlediginizde beklemesi daha kolay olur. Sabredip hedefinize gelince de, hasret bitiyor
MASALLAH kuzum
Bende senin gibi o gunleri gorurmuyum ki
Hergün mü yapayım peki sordugum soruya bak ahahaha elimizide hergün yıkıyoruz de mi?Çok sağol canım bugun akşam otomatiğe bağlıyorum o zaman.Sana bir tavsiyeSpor yapmak istiyorsan oturup 1 sn bile "yapsam mi" diye dusunme. Hani otomatik yaptigimiz eylemler vardir. Elimizi yikayinca kurulariz, dusunmeyiz kurulasak mi diye. Sen de yemegini yeyip istirahat ettikten sonra hic dusunmeden kalk ustunu degistir ve basla. Zaten 2 dk sonra halsizligin gececek, enerjin artacak. Zamanin nasil gectigini bile anlamayacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?