Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu acele neden gulum?
hahaha şu yedilere uçarak gitmek istiyorum ondan.şokla felan değil ama sağlam yiyip spor yaparak???Kendimi kandırmayıp hedefi 5 mi yapsam?
Ayy aynı bunu soracaktım ben de .. Hatta dün internetten baktm maks.5kilo diyor her yerde ...

Verilir bence ama geri alınır diye korkuyorum ..
kilonun %10u verilebilir diye okumuştum bende bi yerler de ama bilemiyorum.İlk başladığımda vermiştim 10kiloya ayakın 1 ayda ama en az 2 kilosu bir gün önce yediklerim 4 kilosu da sudur:)
Kaç kilosun şimdi? Ve boyun?
88 kiloyum boyum 1.73
bızden bu kadar cabuk mu sıkıldınn
Yok canım yaaa bismillah yeni başlıyorum yolum baya uzun oldugu için

koşu bandı bende de vardı doruk doğunca kaldırdık mecbur çünkü koşu bandının bulunduğu odayı bebek odası yaptık

sonra da başkasına verdik, şimdi yer olsaydı da keşke vermeseydik diyorum

4-5 arasi rahat verirsin canim. Beklentiyi makul sinirlarda tutarsan, altindaki rakamlar seni demotive etmez

Yatak odasina da koyabilirsin yerin varsa canim. Biran once edin bence. Evinin rahatliginda 1 saat spor yapar, dusunu alirsin

Guzeller aylar sonra diyet degil gercek dondurma yedim. Rahat rahat Inanin o "hayir yemeyecegim" dedigim gunler sanki hic yasanmamis gibi. Sizler de ajandaniza planinizi yapin. Bitireceginiz gunu belirlediginizde beklemesi daha kolay olur. Sabredip hedefinize gelince de, hasret bitiyor

Funda yeni baslamadi sanirim abla. Ilk haftalarin o hizli giden kilolarini vermistir. Ondan sordum neden bu acele diye
Evet yeni başlamadım o kadar ödem kalmadı ve 90nın altını 2 yıldır görmemiştim.
4-5 arasi rahat verirsin canim. Beklentiyi makul sinirlarda tutarsan, altindaki rakamlar seni demotive etmez
8 hedef koyup ona yetişene kadar hırs mı yapsam:)kendi kendimi spora teşvik etmeye çalışıyorum işten eve gelince halim harap oluyor ya

Sana bir tavsiye Spor yapmak istiyorsan oturup 1 sn bile "yapsam mi" diye dusunme. Hani otomatik yaptigimiz eylemler vardir. Elimizi yikayinca kurulariz, dusunmeyiz kurulasak mi diye. Sen de yemegini yeyip istirahat ettikten sonra hic dusunmeden kalk ustunu degistir ve basla. Zaten 2 dk sonra halsizligin gececek, enerjin artacak. Zamanin nasil gectigini bile anlamayacaksin

Harikasın abla m :)

MASALLAH kuzum
Bende senin gibi o gunleri gorurmuyum ki

Hergün mü yapayım peki sordugum soruya bak ahahaha elimizide hergün yıkıyoruz de mi?Çok sağol canım bugun akşam otomatiğe bağlıyorum o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…