Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar bir öneri ,bantta yürüyorsanız ,mesela 6 km hızla yürüyorsunyz birden hızınızı 9-10 km yapıp 1 dakika koşun sonra 6 sonra 9 gibi...vücudu şaşırtıp kalori yakımını hızlandırabilirsiniz...
Hatta 21 dakikalık bir program yapmıştım 2 yıl evvel,halada yaparım ara sıra..kendi yaptığımı yazayım...

2 dakika 7 km yürüyüş,30 saniye 10 km koşu,2 dk yürüyüş 30 saniye koşu şeklinde 21 Dakika'ya tamamlarım...hem sürekli kontrol ettiğim için 21 dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..,sonrasında istediğiniz kadar yürüyün..,

Canim sebzemi tavugumu köftemi yiyorum bol.bol yogurt urunleri yiyiyorum ekmek en fazla 2 dilim.oda kahvaltida tatlim hayatimdan ekmegi abur cubur pirnc pilavini hamur işini zararlı olan herseyi çıkardım bi diyetim yok aslinda
Anladim bendr yeni yeni alismaya calisiyorumda bende diyet yapmiyorm ne varsa az az yiyorum tabi ekmeksiz yemeye birde yuruyus yapmaya dikkat ediyorum en iyisi sanirim☺ peki kac kilo verdiniz burdkilri gorunce sanki benmkide hemen gidecrk gibi hissediyorum

Ablacimm seniii ozledikkkk

Nezman geliyorsunnn sensiz tadi yok

iyi dileklerin icn cok tesekur ederizzz kuzummm

canıııım haftaya pazartesi dönerim inşallah..

nerelerdesın ablaaaaaa

geziyorum canııım, tatilin tadını çıkartıyorum, ablam ve yeğenlerimde yanıma geldi, keyfim yerinde

kızlar haşhaşlı ekmege bayılırım kahvaltımı cok guzel yapmıstım babam almıs gelmıs dayanamadım bı dılım yedım nıye boyle yapıyolar ya

bu aralar çokca yediğimizi söylemiyiiim ben, yok yok olmaz söylemiyeyim

kosu bandinda 4 dereceyle yuruyorum bazen 6 kuzum km baznda blmiyorum normalde 45 dk yuruyorum ama bi 45 dk yapsam daha ii die dusundum bacaklarim kilolu senin gibi uzmana sormak istedim

Gunluk 45 dk iyi canim. 4 km yavas ama. Yavas yavas arttir onu. Spor emek ve vakit harcadikca sana emeginin karsiligini verir canim. Istedigin kiloya gelsen bile devam et

kalp atım hızımızı hızlandırmak ıcın dımı hulya abla

Hulya ablanin dedigi gibi hazir programlar da var kosu bantlarinda. Biraz daha form tuttuktan sonra onlari da yapabilirsin. Ben sadece yurudum, 5.5-6 km hizda.

allah arttırsın keyfını ablacım :)

kalp atım hızımızı hızlandırmak ıcın dımı hulya abla
Bu sistem atalarımızdan esinlenerek hazırlanmış,çok mantıklı...ilk insanlar kilolu değildi,nedeni hareketli olmaları...avlanmaya çıktıklarında yürürlerken avlarını görüp koşarlar,dururlar ve yine avlanmak için koşarlar,mantık bu...

cok haklısın ablacım spor salonunda da bunu onerıyorlar

1 ayda 8 kilo verilebilir mi sizce???Sınırlarımı zorlamayı düşünüyorum da

Ayy aynı bunu soracaktım ben de .. Hatta dün internetten baktm maks.5kilo diyor her yerde ...

Verilir bence ama geri alınır diye korkuyorum ..

Bunu denicemm kuzum Teşekkürler

Ocak4 de basladim sanriim 78.600 gosteriyordu tarti simdi hamd olsun 73.400 kuzum tabiki verrisnn iyiki bu takima geldin hepberaber basaricaz ALLAHIN izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…