bu arada çürük dişte içten içten koku yapıyor resmen ben o dişi çektirmek zorunda kalınca ağzımda hissettiğim koku kalmadı. Çok tedirgindim önceden başkalarıda ağzımın kousunu duyuyormu diye çünkü bende fırcaladığımda bile hissediyordum .Bende karatay yapiyorum
bugün hiç tadım yok canım başım da ağrıyor yarın yapcam sözher zamanki gibi supersin hayatım....
keşke spor da yapsaydın kuzum,super olurdu...
allah acil şifalar versin ablam...İyi aksamlar kizcezler ..
Misafirim var 1 haftaligina az gelirsem merak etmeyin , kaynim zature olmus mersinden burda bir hastaneye geldi haftaya cumaya kontrolu var esim gondermedi, kendisi bakacakya :)))) .. Baya kotu olmus yav yazik uzuldum rabbim sifa versin insallah
...
Geçmiş olsunİyi aksamlar kizcezler ..
Misafirim var 1 haftaligina az gelirsem merak etmeyin , kaynim zature olmus mersinden burda bir hastaneye geldi haftaya cumaya kontrolu var esim gondermedi, kendisi bakacakya :)))) .. Baya kotu olmus yav yazik uzuldum rabbim sifa versin insallah
...
Allah acil şifalar versinİyi aksamlar kizcezler ..
...
geçmiş olsun kısa zamanda iyileşir inşallahİyi aksamlar kizcezler ..
...
Geçmiş olsun Aebenim,bakarsın sen..merhametlisin..hem sevaptır..İyi aksamlar kizcezler ..
...
canım,sana özel mesaj atamıyorum.ayarlardan düzenlermisinKesinlikle bende olsam korkardim öyle yapip kandiranlar varbi oyle olay nette duymustum yasli teyzeye yardim ediyor tuzakmis
ALLAHIM korusun hepimizi
canım,sana özel mesaj atamıyorum.ayarlardan düzenlermisin
Menüm:
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
omlet
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu
1 dilim tb ekmeği
Akşam:
1 kase yoğurt
2 tl su içtim.
Spor olarakta 3,88 km yürüdüm. 1,5 saat fitnessda çalıştım. Detaylarına girecektim ama valla bende anlamadım :))))
İyi aksamlar kizcezler ..
...
Tabiikii benim eşim her zamanki gibi süperMenum
Kahvalti
kepekli tost
domates söğüş
ayran
oglen
corba
yogurt
aksam
corba
Tavuklu salata
spor
1.5 saat yürüdüm
Sporda olsa süper bir menübugünkü menüm
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli domatesli tost, 1 bardak çay
ara:1 portakal
öğle: tavuk,salata
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase pancar yemeği, yoğurt
su:2 litre
hayır canım.özel mesaj ayarlarından düzenleye bilirsin...Nasil duzenlicem tam blmiyorum kuzum simdi yapmış miyim bi dnermsn
canım çok çok az yemişsin.neden ki?Menüm:
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
omlet
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu
1 dilim tb ekmeği
Akşam:
1 kase yoğurt
2 tl su içtim.
Spor olarakta 3,88 km yürüdüm. 1,5 saat fitnessda çalıştım. Detaylarına girecektim ama valla bende anlamadım :))))
yarın olcak canım :)Tabiikii benim eşim her zamanki gibi süperSuyun yok mu suyunn ?
Sporda olsa süper bir menü
hayır canım.özel mesaj ayarlarından düzenleye bilirsin...
Kuzum cok az yemissin
Bu hafta kilo veremeyince gaza geldim :)))))canım çok çok az yemişsin.neden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?