Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah evlatlarımızı da bizleri de korusun. kızım yok 2 oğlum var ama güvenim yok kimseye, öyle bir sapkınlık içindeki insanlar...Allah yapılanı karşılıksız bırakmaz Ya Kahhar adıyla kahreylesin yapanları da bu zihniyette olanları da

özgecan konusunu konuşmaya yüreğim el vermediği için yorum yapmıyorum dün geceden beri zira uyuyamadım hepiniz gibi içim dağlanıyor.

Bu arada dergiyi okurken kendime aldığım notları size aktarmaya devam edeyim=)

Protein ağırlıklı diyetlerde oluşan ağız kokusunu yeşil çay tüketmek gideriyormuş =) Yeşilçayı daha bi çok sevelim.

Kesinlikle bende olsam korkardim öyle yapip kandiranlar var bi oyle olay nette duymustum yasli teyzeye yardim ediyor tuzakmis
ALLAHIM korusun hepimizi

30 sn kuralı :
canınız abur cubur çektiğinde 30 saniye boyunda elmacık kemiğinize parmagınızla (göz altı kremi sürer gibi) hafifce vurduğunuzda bu süre sonunca abur cubur isteği kalmıyormuş. o zaman deneyelim=)

Iyi akşamlar, oğlumun śınıf Arkadaşının doğum Gününe gittik,kafâm dağıldı biraz..,

Kizzz ondan mi benim ağzın kokuyor sürekli fircaliyorum ama nafile. Bende diyodum hatta bi dahiliye ye mi gitsem içten geliyordur diye

Kizzz ondan mi benim ağzın kokuyor sürekli fircaliyorum ama nafile. Bende diyodum hatta bi dahiliye ye mi gitsem içten geliyordur diye

dukan diyeti yapanlar şikayetçi diye hatırlıyorum ağız kokusundan görünce yazayım hemen dedim=)
yeşil cay tüket bakalım hatta tuketirken cayı agzının içinde dolandır koku sorunu geçecek mi görmüş olalaım=)

Menum

Kahvalti
kepekli tost
domates söğüş
ayran

oglen
corba
yogurt

aksam
corba
Tavuklu salata

spor
1.5 saat yürüdüm
her zamanki gibi supersin hayatım....
bugünkü menüm
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli domatesli tost, 1 bardak çay
ara:1 portakal
öğle: tavuk,salata
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase pancar yemeği, yoğurt

su:2 litre
keşke spor da yapsaydın kuzum,super olurdu...

Bende karatay yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…