- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Bizde oyleydik gun boyu aynuram hala oyleyizNefes alamıyorum ya
Allahım ya Rabbim şimdi malum konuyu okudum ve ağladım resmen...nasıl ola bilir bu ya?bi kız annesi olarak kahr oldum,ben 2yaşında kızım takılıp düşse delirirken...aman Allahım onun annesi geberiyordur...başımdan öğle bi ağrı kopduki gözlerimi açamıyorum...nasıl bi vahşettir bu Allahım...
offf nasıl bir şeydir bu . ben artık gerçekten insanlara yardım ederken 2 kere düşünüyorum . geçenlerde spor salonuna giderken yaşlı teyzenin biri seslendi yavrum bakarmısın telefonımu evde unuttum ama apartman karanlık yukarı çokmama yardım edermisin kapıyı açayım dedi . çıkıyorum kadınla ama bir yandandan da korkuyorum elimden geldiğince temkinli çıktım yukarı teyze girdi evine gel kızım içeri dedi ama yok teyzeciğim bekleyeyim burda tekrar ineceksen aşağıya indireyim dedim ama bir yandanda korkuyorum merdivenin en başında duruyorum . öyle bir hale geldiki insanlar neler neler duyuyoruz bu durumda gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile yardım edemiyoruz . ALLAH o canilerin yaptığını cezasız bırakmaz hem bu dünyada hemde ahirette bulsunlar cezalarını
menu güzel de spor yok mu canımbugünkü menüm
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli domatesli tost, 1 bardak çay
ara:1 portakal
öğle: tavuk,salata
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase pancar yemeği, yoğurt
su:2 litre
yok canım bugün eve yeni geldim yorgunum yarın tatil yarın yaparım artıkmenu güzel de spor yok mu canım
bugün herkes tatsız zatenyok canım bugün eve yeni geldim yorgunum yarın tatil yarın yaparım artık
Kizzz ondan mi benim ağzın kokuyorBu arada dergiyi okurken kendime aldığım notları size aktarmaya devam edeyim=)
Protein ağırlıklı diyetlerde oluşan ağız kokusunu yeşil çay tüketmek gideriyormuş =) Yeşilçayı daha bi çok sevelim.
evet canım .. bakalım dinleneyim yarın herkes için iyi bir gün olur inşallahbugün herkes tatsız zaten
iyice dinlen bakalım=)
Kizzz ondan mi benim ağzın kokuyorsürekli fircaliyorum ama nafile. Bende diyodum hatta bi dahiliye ye mi gitsem içten geliyordur diye
inş tatlım=)evet canım .. bakalım dinleneyim yarın herkes için iyi bir gün olur inşallah
her zamanki gibi supersin hayatım....Menum
Kahvalti
kepekli tost
domates söğüş
ayran
oglen
corba
yogurt
aksam
corba
Tavuklu salata
spor
1.5 saat yürüdüm
keşke spor da yapsaydın kuzum,super olurdu...bugünkü menüm
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli domatesli tost, 1 bardak çay
ara:1 portakal
öğle: tavuk,salata
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase pancar yemeği, yoğurt
su:2 litre
Bende karatay yapiyorumdukan diyeti yapanlar şikayetçi diye hatırlıyorum ağız kokusundan görünce yazayım hemen dedim=)
yeşil cay tüket bakalım hatta tuketirken cayı agzının içinde dolandır koku sorunu geçecek mi görmüş olalaım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?