kaçamak yaparken biraz daha düşünelim diye bir alıntı paylaşayım. Formsante dergisinde şimdi okurken bizim kızlarada yazayım dedim=)
Yapılan kaçamakların kilo olarak yerleşmemesi için kaç dk yürümemiz gerekiyor bi bakın=) kaçamak yapmaktan anında vazgeçeceksiniz=)
Magnum klasik 75 dk
1 tatlı kaşığı nutella 28 dk
1 simit 82 dk
2 dilim baklava 152 dk
cappucino 25 dk
6 parca ülker bitter 30 dk
eti browni vişneli 45 dk
Hala kaçamak yapmak istiyor musunuz? =)
Kuzum bir rahatsizligin yoksa sporunu da yapmaya çalış ama menü harikabugünkü menüm
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli domatesli tost, 1 bardak çay
ara:1 portakal
öğle: tavuk,salata
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase pancar yemeği, yoğurt
su:2 litre
tatlım tarcınlı elma süt kriz daha büyükse süt+kakao seker ekleme tabi nesquik değil kakao =)Sen
Söyleyince hepsini canim çektisaka bir yna BN rhatsizken çikolata krizine giriyorum tarcinli sütle idare ediyorum suanlik ama bildiğin başka kilo aldırmayan kan şekerini yükselten birşey var mi canm
Tamam cnm benim sağoltatlım tarcınlı elma süt kriz daha büyükse süt+kakao seker ekleme tabi nesquik değil kakao =)
bide ben kuru inciri kullanıyorum bazen iyi geliyor.
aynen benimde canım cekti yarın olsada yesemTamam cnm benim sağolbnde kayisi yiyorum bazen yarn olursa elmayi rendeler tarcin ATR afiyetle yerim
aynen benimde canım cekti yarın olsada yesem
Bugün niye kimsecikler yok ben bu saatlerde uyuyor olrdum millet kaynatirdi buradaaynen benimde canım cekti yarın olsada yesem
Aaaa ben varım yaaaaBugün niye kimsecikler yok ben bu saatlerde uyuyor olrdum millet kaynatirdi burada
Anlat anlat dinliyorumAaaa ben varım yaaaaŞuan konuşacak çok önemli bir mevzum var yaaaaa
O kdr konuda buraya mi girecek kızBaşımızın tatlı mı acı mı bilemedim belaları olan erkekleerr :) Şuan çok kararsız bir süreçteyim. Tam böyle ümidimi kesip "bu adamla olmaz bence, ilk tanıştığımız zamanlar evet çok ilgili alakalı biri gibiydi ama eski nişanlısından bahsetti batırdı boşver ümidini kes bundan" demiştim ve salı gününden beri ne bir mesaj ne başka bir iletişim kurmadım. Adını dağlara yazdım yarim dedim resmeen unutayım demiştim. Amaaa bugün öyle bir gelişme oldu ki şoklara girddiimmm :) Salıdan beri görüşmediğimiz adam bugün beni tam 3 kez aradı :) Bende düşünüyorum ne yapsam acaba tam gaz devam mı etsem yoksa vazmıgeçsem :)
Ayy bu kadar rahat yazıyorum ya birde giriyormuş o da buraya ne rezil olurum hee
Hiii bugün sevgililer günü dimi ondan çok aramistir bnce merak etmiştirBaşımızın tatlı mı acı mı bilemedim belaları olan erkekleerr :) Şuan çok kararsız bir süreçteyim. Tam böyle ümidimi kesip "bu adamla olmaz bence, ilk tanıştığımız zamanlar evet çok ilgili alakalı biri gibiydi ama eski nişanlısından bahsetti batırdı boşver ümidini kes bundan" demiştim ve salı gününden beri ne bir mesaj ne başka bir iletişim kurmadım. Adını dağlara yazdım yarim dedim resmeen unutayım demiştim. Amaaa bugün öyle bir gelişme oldu ki şoklara girddiimmm :) Salıdan beri görüşmediğimiz adam bugün beni tam 3 kez aradı :) Bende düşünüyorum ne yapsam acaba tam gaz devam mı etsem yoksa vazmıgeçsem :)
Ayy bu kadar rahat yazıyorum ya birde giriyormuş o da buraya ne rezil olurum hee
Aslında benimde aklıma gelmedi değil hani yoklamaya çalışıyor gibi özellikle akşam aramasıHiii bugün sevgililer günü dimi ondan çok aramistir bnce merak etmiştir
Ama söyle birşey var oda sana birşey hissetmese neden her gittiği yaptigini anlatsin neden hala ilgimi bildiği halde seninle sudan sebeplerle konusun canm belli ki ondada vr birşeylerAslında benimde aklıma gelmedi değil hani yoklamaya çalışıyor gibi özellikle akşam araması
Hep başka başka sebeplerle aradı bile şaşırdım :))))) İlk napıyosun falan diye aradı o da bahsetti özgecandan ne kadar üzüldüğünü falan anlattı bana, sonra eylemine katılmış oradayken aradı bak sende duy keşke gelseydin falan dedi, son olarakta ordan ayrıldığını orda pek duymadığını ve eve gittiğinden falan bahsetti bol esprilerle
Ama işte benim korktuğum konu şu ; ben bu adamdan hoşlanıyorum bunu bilmeyen kalmadı nerdeyse kendisi hariç (gerçi hal hareketlerimden anlamıştır, aptal adam anlar yani, hangi bayan bir erkeğe nerdeyse hergün zırt pırt bi sebeple mesaj atarki) bu sebeple ben hareketlerine anlam yüklüyor olabilirim
niye bana eski nişanlısından bahsediyo o zaman yaa onu sevdiğini ama yavaş yavaş bittiğini söyledi. nedeeen haa nedeeeennAma söyle birşey var oda sana birşey hissetmese neden her gittiği yaptigini anlatsin neden hala ilgimi bildiği halde seninle sudan sebeplerle konusun canm belli ki ondada vr birşeyler
Yok estağfurullah olur mu hiç. Fikrini söylemen ayrıca memnun eder beniPerim beni yanlis anlamazsin dimi
Senin bu oglan ya cok utangac ve cekingen yada cok dengesiz ve kararsiz biri ( senin anlattiklarindan anladigim kadariyle )
Neden acikca konusmuyorsun ??????
Farkettimniye bana eski nişanlısından bahsediyo o zaman yaa onu sevdiğini ama yavaş yavaş bittiğini söyledi. nedeeen haa nedeeeenn
Karşımda ona soramadıklarımı sana soruyorum utanmasam sana kızıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?