- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Hani istemiyosa birşey olmasını ben artık irtibatımı kesmişken öylece kalabilirdi. Kalkıpta ben ona herhangi bir konuda hesap sormam zaten benim haddim değil. Herhangi bir arkadaşız ona göre. Bugünki aşırı samimiyeti çok acayip.Farkettimo detay gerçekten çok gereksiz olmuş ama
Başımızın tatlı mı acı mı bilemedim belaları olan erkekleerr :) Şuan çok kararsız bir süreçteyim. Tam böyle ümidimi kesip "bu adamla olmaz bence, ilk tanıştığımız zamanlar evet çok ilgili alakalı biri gibiydi ama eski nişanlısından bahsetti batırdı boşver ümidini kes bundan" demiştim ve salı gününden beri ne bir mesaj ne başka bir iletişim kurmadım. Adını dağlara yazdım yarim dedim resmeen unutayım demiştim. Amaaa bugün öyle bir gelişme oldu ki şoklara girddiimmm :) Salıdan beri görüşmediğimiz adam bugün beni tam 3 kez aradı :) Bende düşünüyorum ne yapsam acaba tam gaz devam mı etsem yoksa vazmıgeçsem :)
Ayy bu kadar rahat yazıyorum ya birde giriyormuş o da buraya ne rezil olurum hee
Yoksa ben eşimi bırakmam hiiç canımmm :) Sen bugün yine gececi mi olacaksın
Seninde eşin vaar canımmm :)
Bende kertenkeleyi izliyorum. Aahhh o timur acar var yaa bitiyorummmmm yaaa :)
Senin bu yaptığını duydum ya şaşırmıyorum onunda anlatmasına o zaman :))))))))canım akışına bırak ya kısıtlama kendini=)
ben erkek arkadaşımla ilk günlerimizde eski sevgilimden bahsetmiştim gayette rahat rahathatta su ankı sevgilimden deli gibi hoşlanmama ragmen bahsetmiştim belli olmaz bu işler
Bencede akışına bırakayım en iyisi konuşmak için fazla erken :) daha tanışalı 2 ay olmadı henüz :)perigunlugu bence bu konuda akışına bırak herşey olacagına varır ama o da benden hoşlanıyo eminim diyosan git konuş :)
Evet uzun zaman oldu yüz yüze görüşemedik bir türlü zorlamakta istemiyorummember:öncelikleBaşımızın tatlı mı acı mı bilemedim belaları olan erkekleerr :) Şuan çok kararsız bir süreçteyim. Tam böyle ümidimi kesip "bu adamla olmaz bence, ilk tanıştığımız zamanlar evet çok ilgili alakalı biri gibiydi ama eski nişanlısından bahsetti batırdı boşver ümidini kes bundan" demiştim ve salı gününden beri ne bir mesaj ne başka bir iletişim kurmadım. Adını dağlara yazdım yarim dedim resmeen unutayım demiştim. Amaaa bugün öyle bir gelişme oldu ki şoklara girddiimmm :) Salıdan beri görüşmediğimiz adam bugün beni tam 3 kez aradı :) Bende düşünüyorum ne yapsam acaba tam gaz devam mı etsem yoksa vazmıgeçsem :)
Ayy bu kadar rahat yazıyorum ya birde giriyormuş o da buraya ne rezil olurum hee
Kuzum dilerim hersey senin icin guzel olsun öncelikle zamana birak kuzum bence yine ararsa yuz yuze gorumek en iyisi bu durumlardahayirlisi olsun hakkinda bitanem
İnşallah bakalım hakkımızda hayırlısı olsunperigunlugu
Kuzum dilerim hersey senin icin guzel olsun öncelikle zamana birak kuzum bence yine ararsa yuz yuze gorumek en iyisi bu durumlardahayirlisi olsun hakkinda bitanem
Seni yaninda gormek guzdl bisey 3 kerede aramis zaten aramaya devam ederse anlarsin duygularini
Onun ilgisinden emin olmadan söyleme kuzum benim oyleyseHani istemiyosa birşey olmasını ben artık irtibatımı kesmişken öylece kalabilirdi. Kalkıpta ben ona herhangi bir konuda hesap sormam zaten benim haddim değil. Herhangi bir arkadaşız ona göre. Bugünki aşırı samimiyeti çok acayip.
Amaan zaten bugüne dek kime akıl sır erdi ki buna da ersin :))))
Şeytan diyor ki (dinlemiyorum tabiiki :)) ) git söyle anlat duygularını ama işte bu sefer irtibatımı tamamen keserim ve işyerlerimiz yakın denk gelebilme ihtimalimiz var ben mahcup hissederim kendimi ve onunda benim hakkımda "benim peşimden koşuyor" düşüncesine kapılmasını istemem.
Kesinlikle katılıyorum doğru söylüyorsun :)Onun ilgisinden emin olmadan söyleme kuzum benim oyleyse
Çok çoooook mutlu olursun umarımKesinlikle katılıyorum doğru söylüyorsun :)
Valla kilomu hatirlamiyorum ama sen yazinca kalktim tartldim 95.2 cktmKilolarimiz ne alemde arkadaşlar
Eksi görüldü mu eksii
SuperValla kilomu hatirlamiyorum ama sen yazinca kalktim tartldim 95.2 cktm
95.6 ymS once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?