Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba kizlarrr
Peri hani reklamda diyor ya seviyorsan aç konuş bence
Evet öyle öyle de türk erkeklerinde pek geçerli değil bence :)))
hadi bakalım kolay gelsin o zaman spor keyifli geçmiştir umarım=)
Çoook eğlenceliydiii :)
Ne bilgisi canim ?
Akşam konuştuğumuz konu mu değilse ne yazılcak :)))
Boy yaş ilk geldiğini kilo hedef kilo bilgileri canım

Spor öncesi kullanmak için çok iyi oluyormuş birde o kadın hiç bişey yapmamis oyle spor falan ama incelmiş benim sıkıntım da koca göbeğimde can simidi takmisim gibi duruyor

Spor öncesi kullanmak için çok iyi oluyormuş birde o kadın hiç bişey yapmamis oyle spor falan ama incelmiş benim sıkıntım da koca göbeğimde can simidi takmisim gibi duruyor
Biber hapınınkremi için de öyle diyolar
BiŞey yapmana gerek kalmadan inceltiyomuş
Güvenebilsem alcam

ya ben o kremleri hep spor yapıp dus alınca temız temız suruyodum
o zaman spordan once sureyım madem bakalım ne olacak

Spor öncesi sürmek mantıklı geldi şimdi :)
Sporla harekete geçiriyosun yağları ve krem daha etkili oluyor :)

Merhaba arkadaslar kaç gün giremedim bilmiyorum ama lütfen kusura bakmayın . Istanbula geldik nişan için ve ufak bi kaza geçirdik . Sonrasinda nişanı yaptık . Allahtan kazadan dolayi başımıza bişey gelmedi Ama abim geceyi hastanede geçirdi. Ben de onla beraberdim. Yer sorunu da yasadik Şimdi başka bir otele yerleştik. Bu kadar aksiliğin içinde internet paketimi yenilemeye şimdi fırsat buldum . Nişan dün gece oldu bitti hamd olsun Kaptanım Özür dilerim gelmediğm için . Inşallah bu gece sağ salim döneriz . Hayırlı günler herkese.

Hosgeldinnnnnnn kuzum gözüm yollarda kaldı sevgili eşim
Hemen kilo bildirimini alayın hemenn

Geçmiş olsun..

Çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş. Neyse ki ,keyfini çıkarın nişanın allah tamamına erdirsin inşallah abini

Canim cok gecmis olsun

tatlibikiz

Canim benim nasilsin staj nasil gidiyor

leslie topihi acmissin hayrli olsun bende daha cok kilo veryk eger iatersen gelrm ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…