- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Evet öyle öyle de türk erkeklerinde pek geçerli değil bence :)))Merhaba kizlarrr
Peri hani reklamda diyor ya seviyorsan aç konuş bence
Çoook eğlenceliydiii :)hadi bakalım kolay gelsin o zaman spor keyifli geçmiştir umarım=)
Boy yaş ilk geldiğini kilo hedef kilo bilgileri canımNe bilgisi canim ?
Akşam konuştuğumuz konu mu değilse ne yazılcak :)))
Spor öncesi kullanmak için çok iyi oluyormuş birde o kadın hiç bişey yapmamis oyle spor falan ama incelmiş benim sıkıntım da koca göbeğimde can simidi takmisim gibi duruyorAslında böyle biley sporla birlikte etkili olabilir
Bende biber hapının kremine bakıcaktım aklımda o var araştırıyorum tabi ne kadar etkili bilmiyorum
Ben bazen biberiye yağı kullanıyorum ama düzenli kullanmadığım için pek sonuç alamadım 2 gün sürsem 5 gün sürmüyorum aslında sürsem faydası olacak gibi
Aaa benimde haberim yok nereye ne yaz caz yazım bendeEvet öyle öyle de türk erkeklerinde pek geçerli değil bence :)))
Çoook eğlenceliydiii :)
Boy yaş ilk geldiğini kilo hedef kilo bilgileri canım
Biber hapınınkremi için de öyle diyolarSpor öncesi kullanmak için çok iyi oluyormuş birde o kadın hiç bişey yapmamis oyle spor falan ama incelmiş benim sıkıntım da koca göbeğimde can simidi takmisim gibi duruyor
Spor öncesi kullanmak için çok iyi oluyormuş birde o kadın hiç bişey yapmamis oyle spor falan ama incelmiş benim sıkıntım da koca göbeğimde can simidi takmisim gibi duruyor
Spor öncesi sürmek mantıklı geldi şimdi :)Spor öncesi kullanmak için çok iyi oluyormuş birde o kadın hiç bişey yapmamis oyle spor falan ama incelmiş benim sıkıntım da koca göbeğimde can simidi takmisim gibi duruyor
Alemsin kızya ben o kremleri hep spor yapıp dus alınca temız temız suruyodum
o zaman spordan once sureyım madem bakalım ne olacak
Spor sonrası surulmuyor zaten.öncesi sürülüyor mutlaka.hareketle birlikte yağ yakımını hizlandiriyoSpor öncesi sürmek mantıklı geldi şimdi :)
Sporla harekete geçiriyosun yağları ve krem daha etkili oluyor :)
Bilemedim ki hülyam.şimdi 1az iyiyim.Hayırdır Aynuram hava kapalıysa oda etkiler..
Hosgeldinnnnnnn kuzum gözüm yollarda kaldı sevgili eşimMerhaba arkadaslar kaç gün giremedim bilmiyorum ama lütfen kusura bakmayın . Istanbula geldik nişan için ve ufak bi kaza geçirdik . Sonrasinda nişanı yaptık . Allahtan kazadan dolayi başımıza bişey gelmedi Ama abim geceyi hastanede geçirdi. Ben de onla beraberdim. Yer sorunu da yasadik Şimdi başka bir otele yerleştik. Bu kadar aksiliğin içinde internet paketimi yenilemeye şimdi fırsat buldum . Nişan dün gece oldu bitti hamd olsun Kaptanım Özür dilerim gelmediğm için . Inşallah bu gece sağ salim döneriz . Hayırlı günler herkese.
Geçmiş olsun..Merhaba arkadaslar kaç gün giremedim bilmiyorum ama lütfen kusura bakmayın . Istanbula geldik nişan için ve ufak bi kaza geçirdik . Sonrasinda nişanı yaptık . Allahtan kazadan dolayi başımıza bişey gelmedi Ama abim geceyi hastanede geçirdi. Ben de onla beraberdim. Yer sorunu da yasadik Şimdi başka bir otele yerleştik. Bu kadar aksiliğin içinde internet paketimi yenilemeye şimdi fırsat buldum . Nişan dün gece oldu bitti hamd olsun Kaptanım Özür dilerim gelmediğm için . Inşallah bu gece sağ salim döneriz . Hayırlı günler herkese.
Çok çok geçmiş olsun canım allah korumuş. Neyse ki ,keyfini çıkarın nişanın allah tamamına erdirsin inşallah abiniMerhaba arkadaslar kaç gün giremedim bilmiyorum ama lütfen kusura bakmayın . Istanbula geldik nişan için ve ufak bi kaza geçirdik . Sonrasinda nişanı yaptık . Allahtan kazadan dolayi başımıza bişey gelmedi Ama abim geceyi hastanede geçirdi. Ben de onla beraberdim. Yer sorunu da yasadik Şimdi başka bir otele yerleştik. Bu kadar aksiliğin içinde internet paketimi yenilemeye şimdi fırsat buldum . Nişan dün gece oldu bitti hamd olsun Kaptanım Özür dilerim gelmediğm için . Inşallah bu gece sağ salim döneriz . Hayırlı günler herkese.
Canim cok gecmis olsunMerhaba arkadaslar kaç gün giremedim bilmiyorum ama lütfen kusura bakmayın . Istanbula geldik nişan için ve ufak bi kaza geçirdik . Sonrasinda nişanı yaptık . Allahtan kazadan dolayi başımıza bişey gelmedi Ama abim geceyi hastanede geçirdi. Ben de onla beraberdim. Yer sorunu da yasadik Şimdi başka bir otele yerleştik. Bu kadar aksiliğin içinde internet paketimi yenilemeye şimdi fırsat buldum . Nişan dün gece oldu bitti hamd olsun Kaptanım Özür dilerim gelmediğm için . Inşallah bu gece sağ salim döneriz . Hayırlı günler herkese.
İyiyim bebegm ya nasl oliym staj her zamanki gbi yorucutatlibikiz
Canim benim nasilsin staj nasil gidiyor
leslie topihi acmissin hayrli olsun bende daha cok kilo veryk eger iatersen gelrm ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?