onlardan içme canım sade nescafeler var tek içimlik sütle ondan içebilirsin..süt kremalarının kalorisi çok yüksek..Kizlar bisi sorcam hani 3 1 arada nescafeler varya onlarin kalorisi cok mu icilebilir mi
Firuze listede olmasanda yarın 12 ye kadar bildirimini yapman lazım..unutma emiTamam canım. 3. Cuma yi bekliyorum
Hulyam lapa yaptigim gun kahvaltimida lapadan yapiyorum :) ilginc canim cerkiyor sicak pilav ve yogurdu .. Bu arada aynen seninnlapan gibi benimkide bol yogurtla :)Firuze listede olmasanda yarın 12 ye kadar bildirimini yapman lazım..unutma emi
Özletme ama..yarışma ne zaman bitecek?Burdayim burdayimmmm :)
Tamam canım unutmamFiruze listede olmasanda yarın 12 ye kadar bildirimini yapman lazım..unutma emi
Bende ozluyorum hmen geliyorumm:)Özletme ama..yarışma ne zaman bitecek?
bende önceki lapalarda sadece lapa yiyordum ama bu sefer kendime güvenemedim...Hulyam lapa yaptigim gun kahvaltimida lapadan yapiyorum :) ilginc canim cerkiyor sicak pilav ve yogurdu .. Bu arada aynen seninnlapan gibi benimkide bol yogurtla :)
Yegeninle yarismakta arti bir motive eder senide onuda..
Mezun olunca oyle oluyor burdan uzaklasiliyor ister istemez ...
onlardan içme canım sade nescafeler var tek içimlik sütle ondan içebilirsin..süt kremalarının kalorisi çok yüksek..
İnsallah ablamm arada az fark var kapanmazsaa :)Bocuk bu safer 1. Olacan kiz
İnsallah ablamm arada az fark var kapanmazsaa :)
Sizin sayenizde
Alkislar sana balim
Kaç gündür devam ediyor canım
Bence gayet sağlıklı görünüyo canım.Kizlar nen bu pazartesi cumaya kadar lahana corbasi icicem aksamlari ama sabah öğlen normal.yicrm hafif olarak aksam.lahana corbasi icicem buyuk lahana alicam yarin pazar var burdan alym.yapym aksamlari menumde icym burda jinarkdsmi anlatmistim 3bycum ayda 20 kiloya yaki kilo vermis o aksamlari genelde corba tüketmis hafif diye lahana çorbası genelde bende bu sekil yol izlmek istiyorum ne diyosunuz
Sabah
normal kahvalti
öğlen kofte /tavuk/ balik yanında salata yoğurt esliginde
aksam
corba
salata /yogurt
bu sekil düzenlemek istiyorum gayet saglikli degilmi
Aksam corba en guzelimi sizlere danismak istedim
Bi süre sadece Çorba içmeyi ben de düşündüm yani Çorba,salata, yoğurt şeklinde ama bilemedim sonradan. Hep soracaktım unutuyordum. :) Benim yerime de sormuş gibi oldun :)Kizlar nen bu pazartesi cumaya kadar lahana corbasi icicem aksamlari ama sabah öğlen normal.yicrm hafif olarak aksam.lahana corbasi icicem buyuk lahana alicam yarin pazar var burdan alym.yapym aksamlari menumde icym burda jinarkdsmi anlatmistim 3bycum ayda 20 kiloya yaki kilo vermis o aksamlari genelde corba tüketmis hafif diye lahana çorbası genelde bende bu sekil yol izlmek istiyorum ne diyosunuz
Sabah
normal kahvalti
öğlen kofte /tavuk/ balik yanında salata yoğurt esliginde
aksam
corba
salata /yogurt
bu sekil düzenlemek istiyorum gayet saglikli degilmi
Aksam corba en guzelimi sizlere danismak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?