Izledim finali aslında Jürinin terkettiğini görmedim..Sen de mi izlemedin?kızım uyudu izliycem netten
Oh maşallah eşime öğle hafiif olmuş ama yarına kar=)Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Haşlanmış yumurta 1 tane
4 zeytin
1 dilim peynir
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
Dışardaydım
Bir avuç badem
2 bardak ayran
Akşam
Kabak yemeği (nohut yeşil mercimek ve kabak )
1 kase yoğurt
1 soda
2 lt su daha icerim
5 saat orta tempoda yürüyüş izmirde büyük bir çarşı var orda gezdim oraya girdinmi saati unutuyosun zaten :)
geçmiş olsun aynurcum=) doğru yolun yolcususun sen aldırmaİyi akşamlar kızlaaarrr...oh beee nihayet bitti,misafirler de gitti...kızımı uyutuyorum ve çoook güzel atlattım bugünü...salataya mayonez katmadan ayırdım ve yoğurt ilave ettim,balığımı fırlnladım ama sadece 1dilimini yedim,1de sadece 3kaşık pilav yedim...sarma yemedim,2çeşit mayonezli salatadan yemedim,tatlı yemedim...ama çok azarlandım yeter artık zayıflama dedi herkes...ama onları dinleyen kiiim
Canım ilaç kullanmıyor musun benimde sıkıntı yok şükür ama sınıra çok yakın buda etkiliyor sanırımhm işte o salçalı sey hep cok guzel gelıyo ama iş denemeye gelince nedense sevmiceğimi düşünüp vazgeçtim sen böyle anlatınca yine çok sempatik geldi
tiroidlerim çalışmıyo canım onun eseri birazda bu kilolar. dışardan alıyorum tiroid hormonunu . Doğru hatırlıyosun kaçamak yapmadım bu hafta hiç ama işte yavaş baya hayırlısı napalım
Bende uyumak üzereyim :) erken değil benceBende dun hic uyumadim kızım çok ağladı.simdi uyuyayim diyorum.çok mu erken ne
Günün böyle güzel geçmesine çok sevindim inş her gününüz güzelleşir daha duyarlı olmaya başlar=)Elifim ha işte altına tavuk koyup yaptığımız pilavdan. .kkızlar çok nefis...ccıss olmasa anlatırdım,ttarif verirdim...
Sevmiyorum nefret ediyorum diyorum ama keşke hergün bugünki gibi olsa.. her doğumgününde böğle oluyor...bana yardım etti bugün,düşünsenize benimle birlikte mutfaktan çıkmadı...o böyle olduğunda ben de içim huzurlu oluyor mutlu oluyorum ben de ona hoş davranıyorum...çünki içime hırs birikmiyor,relax oluyorum...
kullanıyorum canım bı hafta oldu baslayalı . bunyem alıssın dıye normalde alacagım dozun dortte bırını aldım bu hafta. haftaya yarım sonra tam almam gereken dozu alcam. sanırım o zaman daha ıyı olcak.Canım ilaç kullanmıyor musun benimde sıkıntı yok şükür ama sınıra çok yakın buda etkiliyor sanırım
Hoşgeldin Garfiiiii :)selam kızlar ben geldim ancak fırsat bulabildimm
hoşbuldum nasılsın :)Hoşgeldin Garfiiiii :)
İyiyim :) sen nasılsın?hoşbuldum nasılsın :)
çok yorgunumm canım :)İyiyim :) sen nasılsın?
RAPORUMU VEREYİM AKŞAM NE YİYECEİM BELLİ OLDUGUNA GÖRE=)
Of caps açık kalmış yeniden yazmaya üşedimama yeni cümle yazmaya üşenemem
Kahvaltı
1 kase yoğurt çorbası
Öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dlm ekmek
Akşam
Balık
Salata
Su : 2 lt (daha içerim artar miktar)
Spor: 21 day fix
Ve ben hala bi haftada 100 gr vermiş gözüküyorum canım çok sıkılıyo bu duruma. Dün sabah tartıldım bugun tartılmadım moralim bozulmasın diye. of of süçü tiroite mi atsam yoksa kendimemi bilemedim. nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Rapor
Sabah
Cvdr ekmgnden tost
Bir fincan cay
Zeytin
Peynir
Ara
Türk kahvesi
İki kuru kayisi
Öğlen
Salata
Fasulye
Bir dlm ekmek
Akşam
Salata
Bir yumurta
Suiki lt
Spor
Leslie express
Plates
50 mekik
kızlar henüz dönmedim dün giremedim ama menümü yazıyorum hemen
dün:
sabah:1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta,beyaz peynir, domates,salatalık,zeytin
ara:1 fincan kahve
öğle: kuşbaşı tavuk, çorba, salata
ara:1 fincan adaçayı, 1elma
akşam:3 tane ızgara köfte,salata,yoğurt
bugün
sabah:1 dilim kepek ekmeği,peynir,zeytin, 1 bardak çay
öğle:kuşbaşı et,salata,ayran
ara:1 bardak çay
akşam: 1 tabak sebzeli güveç, yoğurt
su:2 litre spor:yok
Mavis yarin sabahki tartiyi dusun nasil mutlu olacagini inan cig kofteden tatlidir buAyyyyy kardeşlerim yetmedi, babam da çiğ köfte almış. Gel ye diyor. Hemen terk ettim mutfağı
teşekkür ederim canım diyete uygun şeyler belirlemeye çalışıyorum2 gününde çok iyi..tam diyet menüsü olmuş..
Caliskan canim menulerin harikakızlar henüz dönmedim dün giremedim ama menümü yazıyorum hemen
dün:
sabah:1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta,beyaz peynir, domates,salatalık,zeytin
öğle: kuşbaşı tavuk, çorba, salata
ara:1 fincan adaçayı, 1e
akşam:3 tane ızgara köfte,salata,yoğurt
bugün
sabah:1 dilim kepek ekmeği,peynir,zeytin, 1 bardak çay
öğle:kuşbaşı et,salata,ayran
ara:1 bardak çay
akşam: 1 tabak sebzeli güveç, yoğurt
su:2 litre spor:yok
menüler iyi de tartım bozukk şimdi teşekkürler canım monti ne tam olarak :))Caluskan canim menulerin harika , farkindamisin monti yapiyorsun ahaha :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?