Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oh maşallah eşime öğle hafiif olmuş ama yarına kar=)

geçmiş olsun aynurcum=) doğru yolun yolcususun sen aldırma

Canım ilaç kullanmıyor musun benimde sıkıntı yok şükür ama sınıra çok yakın buda etkiliyor sanırım

Günün böyle güzel geçmesine çok sevindim inş her gününüz güzelleşir daha duyarlı olmaya başlar=)

Canım ilaç kullanmıyor musun benimde sıkıntı yok şükür ama sınıra çok yakın buda etkiliyor sanırım
kullanıyorum canım bı hafta oldu baslayalı . bunyem alıssın dıye normalde alacagım dozun dortte bırını aldım bu hafta. haftaya yarım sonra tam almam gereken dozu alcam. sanırım o zaman daha ıyı olcak.
sınırdada olsa kontrol ettır canım ben hıc dusunmezdım bu kadar etkıleyecegını kac yıl olce 25mg kullanmam gerekıyodu ama es gectım umursamadım cıktı aklımdan . dıyet spor fayda etmeyınce kontrol ettırdım kı aman allah 100 mg kullanmam gerekıyo artık. meger gereksız yere kılo almısım

Lucia canim zor kilo veriyorsan karbonhidrati biraz azalt mesela oylen hem ekmek hem bakliyat yemissin .. Ve yaninda hic sebze pro yok .. İkisinden birini tercih edebilirdin .
Heleki bugun persembe idi karbonhidrati hic yemeye nilirdin . Zor kilo verdigin icin yazdim bunlari . Aksamki menun super

kızlar henüz dönmedim dün giremedim ama menümü yazıyorum hemen
dün:
sabah:1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta,beyaz peynir, domates,salatalık,zeytin
ara:1 fincan kahve
öğle: kuşbaşı tavuk, çorba, salata
ara:1 fincan adaçayı, 1elma
akşam:3 tane ızgara köfte,salata,yoğurt

bugün
sabah:1 dilim kepek ekmeği,peynir,zeytin, 1 bardak çay
ara:1 fincan kahve
öğle:kuşbaşı et,salata,ayran
ara:1 bardak çay
akşam: 1 tabak sebzeli güveç, yoğurt

su:2 litre spor:yok

2 gününde çok iyi..tam diyet menüsü olmuş..

Caliskan canim menulerin harika
, farkindamisin monti yapiyorsun
:)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…