Sabah ekmekli kahvalti gider ogunlerdede et, salata, yogurt . Gl endeksine dayali bir diyet montignac diyeti ...teşekkürler canım monti ne tam olarak :))
hiç duymadım daha önceSabah ekmekli kahvalti gider ogunlerdede et, salata, yogurt . Gl endeksine dayali bir diyet montignac diyeti ...
Öyle yaparak yemedim zaten ablacım. :) ama yarın da aynı ya da fazla çıkarsam oturur ağlarım.Mavis yarin sabahki tartiyi dusun nasil mutlu olacagini inan cig kofteden tatlidir bu
Et, salata, yogurt ...hiç duymadım daha önceçok et yemiyorum normalde ama şehir dışındayım kendime uygun şeyler seçmeye çalışıyorum
Ah guzelim sen elinden gekeni yapiyorsun troidler utansinÖyle yaparak yemedim zaten ablacım. :) ama yarın da aynı ya da fazla çıkarsam oturur ağlarım.
Inşallah inşallah :) nar yiyemedim bugün detokstan dolayı ama kahvaltıda yicem kocaman bir taneAh guzelim sen elinden gekeni yapiyorsun troidler utansin. Elbet gidecek yavas olsada
Ayy insallahhh. Kaptanı duy sesimiiii . Ben de listede olmak istiyorummmmHaftaya gireceksin listeye dimi ?
Sağol canımm. Inşallah böyle devam eder. Şu an baya motiveyimMenün de tempon da azmin de harika :) maşAllah canım.
montignac bildiğin diyetisyen listesi yaaa.Sabah ekmekli kahvalti gider ogunlerdede et, salata, yogurt . Gl endeksine dayali bir diyet montignac diyeti ...
Bu sana ozgu degil zayifim . Uzun sure diyet yapanlarda hep olurMotivasyonum düştü maalesef
Bu sana ozgu degil zayifim . Uzun sure diyet yapanlarda hep olur..
Zamaninda monti yaparken aksam esime hergun tatli servisi yapardim , bakmazdim bilesimdi o gucu bulamiyorum malesef , eh nefis ne desin 25 senedir diyet icinde ....
Tamam canım. 3. Cuma yi bekliyorumAh fatoşum keşke elimde olsa seni hemen listeye alırdım...ççok motivesin ve çok iyi gidiyorsun...eeminimki buradan mezun da olacaksın.. ama kurallar gereyi listeye 3.cuma gireceksin..
Merhabalar :)
Bugün çok kasvetliydi hava bende karardımm..
Menümmm
Sabah;
1 bardak süt
Bir tatlı kasıgı tahin-pekmez
3 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
Öğlen ;
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Aksam;
4 kasık patates yemegi
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
İyi aksamlar canlarmm sizi sevyrmm
sabah o saatte lapa nasıl yiyeyim Aebenimmm.. :) normalde akşam yediğimi yemeyecektim ama yedim ,özlemişim..sen lapa yaptığın gün kahvaltı yapıyor musun?ben normalde yapmıyordum ama bu sabah aç uyandım o yüzden portakal yedim..Aynuram guzrlbir gun gecirmissin
Hulyam sabah ,oylen, aksam farkli
Olmus afiyet olsun . Artilari atabildinmi? Bugun nasilsin iyilestinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?