Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haftaya gireceksin listeye dimi ?
Ayy insallahhh. Kaptanı duy sesimiiii . Ben de listede olmak istiyorummmm

Menün de tempon da azmin de harika :) maşAllah canım.
Sağol canımm. Inşallah böyle devam eder. Şu an baya motiveyim

Sabah ekmekli kahvalti gider ogunlerdede et, salata, yogurt . Gl endeksine dayali bir diyet montignac diyeti ...
montignac bildiğin diyetisyen listesi yaaa.
Tek fark meyveyi sabah yemek heralde. Ama bence çok sağlıklı bi diyet

Aynuram guzrlbir gun gecirmissin

Hulyam sabah ,oylen, aksam farkli
Olmus afiyet olsun . Artilari atabildinmi ? Bugun nasilsin iyilestinmi ?

Bu sana ozgu degil zayifim . Uzun sure diyet yapanlarda hep olur ..
Zamaninda monti yaparken aksam esime hergun tatli servisi yapardim , bakmazdim bile simdi o gucu bulamiyorum malesef , eh nefis ne desin 25 senedir diyet icinde ....

Cumartesi oglusumun doğum günü. 64 kilo ile hamile kalmistim. En azindan 64 olmak isterdim ama simdi 4-5 kilo fazlayim neden böyle oldu anlamadim. Bende aynen diyette iken hic bir seye yan gozle bile bakmazdim. Uzgunum

Merhabalar :)
Bugün çok kasvetliydi hava bende karardımm..

Menümmm
Sabah;

1 bardak süt
Bir tatlı kasıgı tahin-pekmez
3 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği

Öğlen ;
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Aksam;
4 kasık patates yemegi
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

İyi aksamlar canlarmm sizi sevyrmm

Menun guzel tatlim
bizde seniiii

Kizlar bisi sorcam hani 3 1 arada nescafeler varya onlarin kalorisi cok mu icilebilir mi

Aynuram guzrlbir gun gecirmissin

Hulyam sabah ,oylen, aksam farkli
Olmus afiyet olsun . Artilari atabildinmi ? Bugun nasilsin iyilestinmi ?
sabah o saatte lapa nasıl yiyeyim Aebenimmm.. :) normalde akşam yediğimi yemeyecektim ama yedim ,özlemişim..sen lapa yaptığın gün kahvaltı yapıyor musun?ben normalde yapmıyordum ama bu sabah aç uyandım o yüzden portakal yedim..

Artıları atamadım ,attığım geri geldi..son 2 gündür inanılmaz halsizdim hele dün bütün gün beynim hep uykuluydu..yedim..bugünden iyiyim sanki... tatil hemen sonrası hastalık herşeyi altsüt etti..şu yeğenimle olan yarışımız nasıl olacak bakalım..biz birbirimizle çok dalga geçeriz,diline düşmemem lazım..perşembe hedeflerimizi koyduk ,tutturmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…