- 29 Ekim 2014
- 293
- 251
- 48
- 30
:))Menun guzel tatlim
bizde seniiii
Gorunmuyor canim, rahat ol
Demir eksikligi icin bol bol kirmizi et ve yesil yaprakli sebze tuket canim.
Lahanaolabilirördümde ondan dedim :) Bu defada lahana diyeti falan mı var diye düşündm
Demir eksikliği bendede var ya ilaçalrda kilo aldırıyoonerını de dıkkate alıyorum ıcımıde rahatlattın saol tatlım=)
Ben görddüüümmmmmmmmmmmmmm :) 2014 haziran süpeeerrrevet albume resım ekledım merak edıyordunuz benı=) sadece takıp edenler gorsun dıye sectım ama emın olamıyorum benım takıp etmedıgım bırı bakabılır mı resımlerım gozukuyor mu?
Bu hafta emeginizin karsiligini alirsiniz, tarti yuzunuzu guldurur insallah. Yarin guzel sonuclar bekliyorum
Kızlar bişey sorcam pırasa ıspanak marul gibi sebzelerin gi si nasıl oluyo bu konuda kafam karıştı
ben onların gisi çiğ ise sıfır piştikce artıyo diye okudum sanki karatay kitabında.Demir eksikliği bendede var ya ilaçalrda kilo aldırıyo
hala aynı kıloda aynı olculerdeyım zayıflayaydım ıyıydı :/ ama bu ara cok yorgunumBen görddüüümmmmmmmmmmmmmm :) 2014 haziran süpeeerrr
Ewet demir eksikliği de kiloya sebep oluyo hatta çok önemli derecedeyse kilo vermeyi engelliyo Nasıl bi çıkmaz bu ya :)ben onların gisi çiğ ise sıfır piştikce artıyo diye okudum sanki karatay kitabında.
ya deme demir hapını içmezsem halim harapayrıca demir eksikliğide kiloya sebep denmişti takımda
hala aynı kıloda aynı olculerdeyım zayıflayaydım ıyıydı :/ ama bu ara cok yorgunum
Ewet demir eksikliği de kiloya sebep oluyo hatta çok önemli derecedeyse kilo vermeyi engelliyo Nasıl bi çıkmaz bu ya :)
Allahım yatayım kalkayım zayıf olayııımmm :) :)
Ayy şaka bi yana çok sıkıldım artık şu kilolardan kurtulmak istiyorum incecik olmak istiyorum
tesekkur ederım=) mutlu oldum ıltıfatlara=)haziran 2014 super
Kuzum cok güzel gorunuyosun
Ewet ewet bende ondan istiyorumof bende aynı sızlanmayı bugun erkek arkadaşıma yaptım ıyıce delı ettı benı motıve etmek yerıne '' gercekten ıstesen zayıfl olursun ne yapman gerektıgını bılıyosun olmuyosan ıstemıyosun demektır'' oldu cok bılıyon sen dedım bı suru uzadıda uzadı tartısmabı sıhırlı degnek ıstıyorum hayatıma dokunacak
tesekkur ederım=) mutlu oldum ıltıfatlara=)
Ewet ewet bende ondan istiyorum
Öyle ama zaman aldığı için sabırsızlanmamızda normal :)biz kendi sihirli değneğimizi kendimiz yapalım en iyisi olur olur =)
biz kendi sihirli değneğimizi kendimiz yapalım en iyisi olur olur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?